Osdorp

Groei, groen en grote plannen in Nieuw-West

De buurt Osdorp ligt in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West het grootste stadsdeel van Amsterdam met ruim 145.000 inwoners. Makelaar Dikran Bostanci is onze specialist in Osdorp, Geuzenveld en Slotervaart. Als inwoner van Osdorp kent hij de omgeving op zijn duimpje. 

Nieuw-West kloppend hart

Dikran: “Wat ik zo mooi vind aan Amsterdam Nieuw-West is enerzijds de drukte van de stad en anderzijds al het mooie groen in de omgeving waardoor je ook gemakkelijk de rust kunt opzoeken in bijvoorbeeld het prachtige Sloterpark en de Sloterplas. Dit is het kloppend hart van de omgeving dat alle wijken in Amsterdam Nieuw-West met elkaar verbindt. De omgeving Nieuw-West is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een gebied waar mensen uit verschillende culturen samen wonen, sporten, winkelen en uitgaan.”

Osdorp groeit

“De wijk Osdorp is een oude volkswijk die net als veel andere buurten in Amsterdam aan het uitgroeien is naar een echte stadswijk. De wijk bestaat uit veel nieuwe gezinnen, maar ook starters en expats komen steeds vaker wonen in Osdorp. Het Osdorpplein heeft een zeer gevarieerd aanbod met leuke winkeltjes, grote winkelketens en uitstekende eetgelegenheden. Het Osdorpplein is erg goed bereikbaar met de auto, hier betaalt u nog wel normale prijzen voor het parkeren. Maar ook met het openbaar vervoer komt u gemakkelijk in Osdorp met de tramlijnen 1 en 17 en de buslijnen 61-69-63-283.”

Grote plannen

“Tot 2022 staan er mooie ontwikkelingen gepland voor Osdorp. Zo worden er 2500 nieuwe appartementen en woningen bijgebouwd. Ook aan het centrum wordt gewerkt. Dit moet het grote uitgaan- en winkelgebied worden van Nieuw-West. Er komen meer winkels, hotels, restaurants en cafés en binnenkort komt er zelfs een bioscoop!”

Uw makelaar voor Osdorp

Dikran Bostanci is onze gespecialiseerde makelaar voor Osdorp. Dikran: “Als bewoner en wijkmakelaar in Amsterdam Osdorp kijk ik dan ook erg uit naar deze positieve veranderingen en ga ik graag vol passie met u hierover in gesprek. U zult zien dat Osdorp echt leeft.” Maak kennis met Dikran Bostanci, wijkmakelaar voor Osdorp.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Osdorp? Maak dan een afspraak met onze makelaar Dikran Bostanci. Bel of WhatsApp 06-54922223 of e-mail naar dikranbostanci@remax.nl

Naar boven