NDSM

NDSM

Wonen in een dynamische, creatieve omgeving

Het NDSM terrein is bekend geworden als een van de populairste rafelranden van Amsterdam. Nadat de scheepswerven ADM en NDSM gesloten waren, hebben veel kunstenaars zich er gevestigd in de enorme loodsen. Op het NDSM terrein woon je in een dynamische, creatieve omgeving met de stad om de hoek. 

Bruisende omgeving

Naast kunstenaars en creatieve bedrijven vestigden zich ook restaurantjes zoals Pllek, de IJ-kantine en Noorderlicht. Hét landmark is de prachtige historische kraan, die nu gebruikt wordt als hotel. Ook Hilton heeft een hotel op het NDSM terrein. Door de vele festivals is het het NDSM terrein bekend bij een groot publiek. Dat komt ook door de rechtstreekse veer verbinding met de Houthavens en het Centraal Station.

Nieuwe woonkansen

Het grootste gedeelte van de oevers van het IJ wordt bezet door bedrijven. Op de ruimte daarachter wordt steeds meer woningbouw ontwikkeld. Dit zijn voornamelijk huur- en koopflats en bieden binnenkort interessante woonkansen voor nieuwkomers op de Amsterdamse woningmarkt.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in NDSM, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven