Buiksloot

Buiksloot

Groen en ruim wonen met alle voorzieningen in de buurt

Buiksloot is een ideale omgeving voor gezinnen met jonge kinderen. De huizen en tuinen zijn ruim en er zijn veel voorzieningen voor kinderen om te spelen. Door de historische huizen proef je nog echt de sfeer van de 17e eeuw. Ontdek de authentieke charme van Buiksloot in Amsterdam-Noord.

Parkachtige omgeving

Buiksloot is een prachtige groene scheg, links en rechts van de Nieuwe Leeuwarderweg. Het is voornamelijk een parkachtige omgeving met relatief weinig woningen. De woningen die er staan staan aan het Noordhollandsch Kanaal aan de Buiksloterdijk met uitzicht over het kanaal naar het Noorderpark.

Charmante kapiteinswoningen

Net als aan de Nieuwendammerdijk staan hier kapiteinswoningen, omdat ook de Buiksloterdijk de dijk was aan de zee. Achter de Buiksloterdijk is een wijkje met herenhuizen gebouwd rond 1987 te vinden aan de Nieuwe Purmerweg. Deze weg loopt in een rondje en binnenin is er veel ruimte voor kinderen om te spelen.

Ideaal voor gezinnen

De huizen hebben ruime tuinen en zijn echte gezinshuizen. Een ideale plek voor mensen met jonge kinderen. Kinderboerderij de Buiktuin is dichtbij. In de Roze Tanker, een voormalig tankstation worden veel evenementen voor kinderen en muziekevenementen georganiseerd. Zowel het metrostation Noorderpark als metrostation Noord zijn dichtbij.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Buiksloot, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven