Amsterdam Sloterdijk

Amsterdam Sloterdijk

Nieuwe kansen, volop in ontwikkeling

Sloterdijk is een bedrijventerrein dat omgebouwd wordt tot een plek waar bedrijven en woningbouw bij elkaar komen. Het is dan ook volop in ontwikkeling. De komende jaren belooft Sloterdijk een unieke kans te worden voor wonen nabij uitvalswegen en toch dicht bij het centrum. Ontdek Amsterdam Sloterdijk en maak een afspraak met een van onze makelaars voor een zoektocht naar uw ideale woning.

In de buurt

Een van de bekende to-do-dingen in Sloterdijk is Race Planet. Deze indoor go kartbaan is opgezet door voormalig Formule I coureur Michael Bleekemolen en wordt nu gerund door zijn familie. Naast karten kan je er ook bowlen, lasergamen en ook zijn er voor kids altijd leuke activiteiten te doen. 

Goede bereikbaarheid

Door de omliggende snelwegen zoals de A5 en de A10 is deze buurt zeer bereikbaar met eigen vervoer. Uiteraard door het dichtbij liggende Station Sloterdijk zijn er een groot aantal openbaar vervoer haltes waar je alle kanten op kan. 

Wonen en werken

Sloterdijk zal de komende jaren stapsgewijs veranderen in een gebied met bedrijven, woningen, horeca en recreatie naast elkaar. Sloterdijk I Zuid komt in de planvorming als eerste aan bod en ligt ten zuiden van de Transformatorweg, tussen de Kabelweg en de Spaarndammerdijk. Vanaf medio 2019 is de realisatie van woningen mogelijk. In Sloterdijk I Noord is tot 2029 nog geen woningbouw mogelijk. In dit gebied wordt de komende jaren ingezet op verkleuring van de werkzaamheden. De gemeente ziet erop toe dat er geen belemmeringen ontstaan voor woningbouw in Sloterdijk I Zuid.

Scholen

In een straal van 3km zijn er 15 kinderdagverblijven, 11 basisscholen, 6 VMBO-Scholen en 4 HAVO/VWO- scholen. 

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Amsterdam Sloterdijk? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden en onze makelaardij.

Naar boven