Landelijk Noord

Landelijk Noord

Groen wonen in alle rust en ruimte

Landelijk Noord is een gebied in het noorden van de gemeente Amsterdam en in het zuiden van de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het bestaat uit prachtige landelijke dorpjes en buurtschappen die zeer populair zijn bij Amsterdammers die de drukte van de stad verruilen voor groen wonen op het platteland. 

Het prachtige Waterland

Ten noorden van de ring A10 bij de kruising met de Nieuw Leeuwarderweg ligt Waterland. Een gedeelte van het prachtige Waterland is onderdeel van de Gemeente Amsterdam of een wijk van stadsdeel Amsterdam-Noord. Landelijk Noord bestaat uit de dorpjes Durgerdam, Holysloot, Ransdorp, Schellingwoude en Zunderdorp. Daarnaast bestaat het deel uit de buurtschappen 't Nopeind en Het Schouw.

Geliefde dorpen

Deze dorpen zijn zeer geliefd bij Amsterdammers die buiten willen wonen en toch dicht bij de stad. Zo woont burgemeester Femke Halsema in Holysloot. Ze is als burgemeester verplicht in de gemeente Amsterdam te wonen en heeft er voor gekozen om met haar gezin prachtig aan de Holysloter Die te wonen. Net als meer dan de helft van de bewoners van Holysloot en de andere dorpen in Landelijk Noord.

Uw makelaar voor Amsterdam-Noord

Hubert Lut is onze gespecialiseerde makelaar voor Amsterdam-Noord. Hij woont er al 30 jaar met veel plezier. Hij heeft er gewerkt en zijn kinderen zijn er naar school gegaan. Ook is hij politiek actief geweest binnen het stadsdeel. Als geen ander is hij de makelaar om u te helpen bij aankoop, verkoop en aanhuur en verhuur in Amsterdam-Noord. Hubert: “Het leuke van Amsterdam-Noord is dat elke wijk zo z’n eigen kenmerken heeft. Ik heb de hele transformatie van ‘mindere omgeving’ naar het meest geliefde stadsdeel aan den lijve meegemaakt. Ik ken het stadsdeel en haar bewoners dan ook door en door en neem geïnteresseerden graag mee door ‘Noord’ om de vele woonkansen te tonen. Vooral de grote diversiteit in bouwvormen blijft me iedere dag weer aangenaam verrassen.” Maak kennis met Hubert Lut, uw makelaar voor Landelijk Noord in Amsterdam-Noord.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Landelijk Noord, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met Hubert Lut, uw makelaar voor Landelijk Noord in Amsterdam-Noord. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven