Tuindorp Nieuwendam

Tuindorp Nieuwendam

Wonen in de typische sfeer van een tuindorp

Voor de Tweede Wereldoorlog werd Tuindorp Nieuwendam gezien als een van de mooiste tuindorpen van Europa. De woningen liggen in buurten rond het Purmerplein. Aan het Purmerplein ligt een diversiteit aan winkels, en diverse restaurants. Maak kennis met de bijzondere sfeer van Tuindorp Nieuwendam.

Charmante woningen

De Tuindorphuisjes in Tuindorp Nieuwendam zijn niet al te groot, maar wel charmant en voorzien van een eigen voor en achtertuin. Het tuindorp is gebouwd tussen 1924-1934 als arbeiderswijk met betaalbare huizen voorzien van genoeg licht, frisse lucht en ruimte vanuit een socialistisch perspectief voor een menswaardiger bestaan voor de havenarbeiders en hun gezinnen.

Uw makelaar voor Amsterdam-Noord

Hubert Lut is onze gespecialiseerde makelaar voor Amsterdam-Noord. Hij woont er al 30 jaar met veel plezier. Hij heeft er gewerkt en zijn kinderen zijn er naar school gegaan. Ook is hij politiek actief geweest binnen het stadsdeel. Als geen ander is hij de makelaar om u te helpen bij aankoop, verkoop en aanhuur en verhuur in Amsterdam-Noord. Hubert: “Het leuke van Amsterdam-Noord is dat elke wijk zo z’n eigen kenmerken heeft. Ik heb de hele transformatie van ‘mindere omgeving’ naar het meest geliefde stadsdeel aan den lijve meegemaakt. Ik ken het stadsdeel en haar bewoners dan ook door en door en neem geïnteresseerden graag mee door ‘Noord’ om de vele woonkansen te tonen. Vooral de grote diversiteit in bouwvormen blijft me iedere dag weer aangenaam verrassen.” Maak kennis met Hubert Lut, uw makelaar voor Tuindorp Nieuwendam in Amsterdam-Noord.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Tuindorp Nieuwendam, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met Hubert Lut, uw makelaar voor Tuindorp Nieuwendam in Amsterdam-Noord. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven