Watergraafsmeer

Ruim wonen met perfecte bereikbaarheid

Watergraafsmeer is een prachtige wijk in Amsterdam die bekend staat om haar groene en rustige omgeving. Het is een populaire wijk voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en een goede bereikbaarheid van het centrum en uitvalswegen naar buiten de stad.

Ruime opzet

Watergraafsmeer is gelegen aan de oostkant van Amsterdam en is kenmerkend om de ruime opzet, parken en sportfaciliteiten. Hierdoor is Watergraafsmeer een populaire woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving met een perfecte bereikbaarheid via de Rijksweg A10 en de Middenweg alsmede het treinstation Science park.

Levendige omgeving

De wijk beschikt over goede verbinding via de Middenweg die de wijk verbindt met de stad en de rijksweg A10. Aan deze weg ligt ook het winkelcentrum Oostpoort. Dit is is het hart van de wijk en biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en cafés. Hierdoor is er altijd iets te doen en is het een levendige omgeving waar je je snel thuis voelt.

Amsterdamse School

In Watergraafsmeer vind je veel verschillende type woningen zoals rijwoningen, appartementen en benedenwoningen met riante tuinen. De woningen zijn grotendeels gebouwd in de jaren '20 en '30 en zijn daarom kenmerkend voor de Amsterdamse School-architectuur. Hierdoor is de wijk uniek en biedt het een mix van oude en moderne woningen.

Groen en sportief

Als het gaat om parken en sportfaciliteiten, dan biedt Watergraafsmeer een uitstekende omgeving voor actieve en sportieve mensen. In de wijk liggen verschillende parken zoals Park Frankendael. In sportpark Park de Meer kun je terecht voor allerlei sporten van schaatsen op de Jaap Edenbaan tot hockeyen bij Hockeyclub Athena.

Uw wijkmakelaar voor Watergraafsmeer

Maurits van Leeuwen is onze gespecialiseerde makelaar voor Watergraafsmeer. Hij kent de wijk als geen andere en weet precies wat er speelt op de woningmarkt. Maurits: “Watergraafsmeer blijft me verrassen. Als je er doorheen loopt heb je niet echt het idee dat je in Amsterdam bent. Er is zoveel ruimte en het groen van de parken geven een bijna landelijk gevoel. Toch ben je met 10 minuten fietsen middenin het centrum van de stad. En als je buiten de stad werkt, ben je zo op de uitvalswegen. Watergraafsmeer is de ideale keuze voor wie de ruimte zoekt én gehecht is aan de dynamiek van het centrum.” Maak kennis met Maurits van Leeuwen, wijkmakelaar voor Watergraafsmeer

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Watergraafsmeer? Maak dan een afspraak met onze makelaar Maurits van Leeuwen, bel of WhatsApp 06-11701437 of e-mail naar mauritsvanleeuwen@makelaarsvan.nl

Naar boven