Waterlandpleinbuurt

Waterlandpleinbuurt

Modern wonen met alle voorzieningen in de buurt 

De Waterlandpleinbuurt kenmerkt zich door een hoog aanbod van recente nieuwbouwwoningen. Op het Waterlandplein zelf is een uitgebreid winkelcentrum gebouwd in 2012 omringd door zeven nieuwbouwflats, veel soorten winkels, een bibliotheek en enkele restaurants. Ontdek het veelzijdige karakter van de Waterlandpleinbuurt.

Natuurgebied Waterland

De zuidwestkant van het Waterlandplein wordt gekenmerkt door voornamelijk portiekflats. De noordoostkant, aan de overkant van de IJdoornlaan bestaat voornamelijk uit recent gebouwde woonwijken met voornamelijk rijtjeshuizen. Vanuit deze buurt vaar, fiets en wandel je zo het natuurgebied Waterland in. Aan de zuidrand liggen vrijstaande- en twee onder een kap koopwoningen die rond 1995 zijn gebouwd.

Veel in de buurt

De Waterlandpleinbuurt heeft een goede bereikbaarheid. Je bent binnen enkele minuten op de Ringweg A10. Ben je gek op tuinieren? Dan kun je terecht in diverse tuinparken in de buurt. Ben je muzikaal? Midden in de buurt vind je muziekschool Amsterdam-Noord. Aan de rand ligt het Baanakkerspark. Een fijne plek om te wandelen, je hond uit te laten en je kinderen te laten spelen. Basisschool de Biënkorf, basisschool Het Wespennest en de Montessori basisschool liggen in de buurt. Metrostation Noord ligt op gemiddeld 10 minuten fietsen.

Uw makelaar voor Amsterdam-Noord

Hubert Lut is onze gespecialiseerde makelaar voor Amsterdam-Noord. Hij woont er al 30 jaar met veel plezier. Hij heeft er gewerkt en zijn kinderen zijn er naar school gegaan. Ook is hij politiek actief geweest binnen het stadsdeel. Als geen ander is hij de makelaar om u te helpen bij aankoop, verkoop en aanhuur en verhuur in Amsterdam-Noord. Hubert: “Het leuke van Amsterdam-Noord is dat elke wijk zo z’n eigen kenmerken heeft. Ik heb de hele transformatie van ‘mindere omgeving’ naar het meest geliefde stadsdeel aan den lijve meegemaakt. Ik ken het stadsdeel en haar bewoners dan ook door en door en neem geïnteresseerden graag mee door ‘Noord’ om de vele woonkansen te tonen. Vooral de grote diversiteit in bouwvormen blijft me iedere dag weer aangenaam verrassen.” Maak kennis met Hubert Lut, uw makelaar voor Waterlandpleinbuurt in Amsterdam-Noord.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de Waterlandpleinbuurt, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met Hubert Lut, uw makelaar voor Waterlandpleinbuurt in Amsterdam-Noord. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven