Oostzanerwerf

Oostzanerwerf

Wonen in een groene omgeving, volop in ontwikkeling

Ten Noorden van Kadoelen en Tuindorp Oostzaan ligt Oostzanerwerf in de bocht van de A10 naar de Coentunnel. Ontdek nieuwe woonkansen in de groene omgeving van Oostzanerwerf.

Nieuwe ontwikkelingen

In Oostzanerwerf bevinden zich naast een tennispark, een cricketclub en een biologisch tuincomplex De Melkweg met onder andere restaurant POF en een natuurspeeltuin. Het stuk gelegen aan de haven is nu nog bedrijventerrein, maar is in de toekomst gepland als onderdeel van de wijk Havenstad.

Nieuwe kansen

Het centrum van Oostzanerwerf is Molenwijk met vijf grote flats rondom het winkelcentrum. Wel is dit een groene omgeving. De flats bestaan voor het grootste gedeelte uit sociale woningbouw. Af en toe komt er ook een flat in de verkoop wat nieuwe kansen schept voor starters op de woningmarkt.

Veel natuur

Om Molenwijk heen bestaan de woningen voornamelijk uit eengezinswoningen, vaak met een tuin. Een gedeelte daarvan ligt aan de Ringweg A10. In het noordelijke gedeelte zijn veel huizen waar plaats is voor een bootje voor de deur met een verbinding naar natuurgebied het Twiske. In de buurt zijn twee basisscholen en diverse supermarkten.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Oostzanerwerf, Amsterdam-Noord?Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven