Centrale Markt

Bovenwoningen in de buurt van het Food Center Amsterdam 

De meeste woningen in de Centrale Markt zijn gebouwd tussen 1984-1997 en zijn voornamelijk bovenwoningen.  De buurt staat vooral bekend om de Centrale Markthallen waar nu het Food Center Amsterdam (FCA) is. Het ligt ten noorden van de Jan van Galenstraat. 

Groot assortiment

Het het Food Center Amsterdamheeft een ontzettend groot en veelzijdig assortiment aan vlees, vis, groente en fruit uit Nederland zelf maar ook uit het buitenland. Zij voorzien namelijk in de behoefte van de detaillist, de horeca maar leveren hun spullen ook aan supermarkten. 

Goede bereikbaarheid

Openbaar vervoer is allemaal op loopafstand te vinden. Je kan makkelijk overal komen met de auto, dit is mede mogelijk door goede uitvalswegen vlakbij. 

Scholen in de buurt

In een straal van 3km zijn er 83 kinderdagverblijven, 34 basisscholen, 16 VMBO-Scholen en 15 HAVO/VWO- scholen; incl. Montessorischolen.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in de Centrale Markt? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven