Kadoelen

Kadoelen

Karakteristiek wonen midden in het groen 

Voor 2000 was Kadoelen voor de meeste Amsterdammers een onbekende plek en werd er niet naar verhuisd, omdat mensen dachten dat het te ver van Amsterdam-Centrum lag. De paar mensen die toen wel in de Kadoelen gekocht hebben, hebben nu een huis waar zeer hoge prijzen voor wordt geboden. Maak kennis met de groene veelzijdigheid van Kadoelen.

Tussen natuurgebieden

Kadoelen wordt omsloten door de natuurgebieden Kadoelenbreek, De Nieuwe Gouw, de natuurgebieden rond Landsmeer, Het Twiske en de Landsmeerdijk. De buurt kenmerkt zich door veel jarendertighuizen en de laatste jaren wordt er steeds meer bijgebouwd. Kadoelen staat bekend om rust en groen. Je krijgt er nog veel tuin bij je huis en het is niet zo volgebouwd. Overal ben je lopend, op de fiets of met je bootje zo in de natuur.

Veel in de buurt 

Een leuke plaats om uit te gaan in Kadoelen is het Concertgemaal. Verder zit je zo op de ringweg A10. Op de fiets ben je binnen 15 minuten bij de NDSM pont naar het Centraal station. Bovendien ligt de wijk naast voetbalvelden, hockeyvelden, tennisvelden, een atletiekbaan, skatepark, kanosportvereniging, ponyclub en een grote fitness locatie. Ideaal voor kinderen en sportliefhebbers. Winkelcentrum De Banne en winkelcentrum Molenwijk liggen op fietsafstand. Het eigen karakter van Kadoelen maakt deze wijk nu populair.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Kadoelen, Amsterdam-Noord? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Naar boven