Scroll naar inhoud
English?

Gratis waardebepaling

Deskundig advies voor de juiste vraagprijs

Onze makelaars komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Vrijblijvend, gratis en onafhankelijk. Zodat u een goed beeld krijgt van uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt. 

Objectief en neutraal

Onze gratis waardebepaling is een advies op maat. Elke situatie is uniek en ieder mens heeft specifieke wensen en behoeften. Daarom is het goed om een objectieve makelaar in te schakelen met een neutrale blik op uw woning. Hoe langer u in uw huis woont, hoe minder u zelf de gebreken ziet. 

Inzicht in de waarde

Een waardebepaling is geen taxatierapport. Het geeft inzicht op de waarde van uw woning wanneer u het verkoopt. Een taxatierapport is een officiële waardebepaling die u nodig heeft om uw huis te verkopen.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

  • Hoge WOZ waarde. Het komt voor dat de WOZ waarde te hoog is ingesteld en dat kan doorwerken in bepaalde heffingen en belastingen. Onze makelaars helpen u graag als u bezwaar wilt maken. Zij zijn bekend met alle regels en belangrijke informatie die daarvoor nodig is.
  • Een huis kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten of de vraagprijs wel realistisch is. Onze makelaars voeren graag een gratis waardebepaling uit waarmee reëel onderhandeld kan worden.
  • Uw huis verkopen of verhuren. Met onze gratis waardebepaling heeft u een realistisch beeld van de vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan
Wilt u ook weten wat de adviesprijs is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling.

Maak een afspraak

Wilt u weten hoeveel uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. Onze makelaars komen graag bij u langs om de vraagprijs van uw huis vast te stellen. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven