Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Deskundig advies voor de juiste vraagprijs

Onze makelaars komen graag bij u langs om de waarde van uw woning in Amsterdam te bepalen aan de hand van een gratis waardebepaling. Vrijblijvend en onafhankelijk. Daarmee krijgt u een goed beeld van uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt. 

Objectief en neutraal

Onze gratis waardebepaling is een advies op maat. Elke situatie is uniek en ieder mens heeft specifieke wensen en behoeften. Daarom is het goed om een objectieve makelaar in te schakelen met een neutrale blik op uw woning. Hoe langer u in uw huis woont, hoe minder u zelf de gebreken ziet. 

Inzicht in de waarde

Een waardebepaling is geen taxatierapport. Het geeft inzicht in de waarde van uw woning wanneer u het verkoopt. Een taxatierapport is een officiële waardebepaling die u nodig heeft om uw huis te verkopen.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

  • Hoge WOZ waarde. Het komt voor dat de WOZ waarde van uw woning in Amsterdam te hoog is ingesteld wat kan doorwerken in bepaalde heffingen en belastingen. Onze makelaars helpen u graag als u bezwaar wilt maken. Zij zijn bekend met alle regels en belangrijke informatie die daarvoor nodig is.
  • Een huis kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten of de vraagprijs wel realistisch is. Onze makelaars voeren graag een gratis waardebepaling uit waarmee reëel onderhandeld kan worden.
  • Uw huis verkopen of verhuren. Met onze gratis waardebepaling heeft u een realistisch beeld van de vraagprijs.

Ook virtueel

Willt u liever de waarde van uw woning op afstand laten bepalen? Dat kan. Via onze website kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Er staat altijd een makelaar voor u klaar die de waardebepaling kan uitvoeren op afstand. Ontdek onze gratis virtuele waardebepaling

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de adviesprijs is van uw woning in Amsterdam? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling. Liever direct contact? Bel of e-mail naar:

020-3331110
amsterdam@makelaarsvan.nl 

Naar boven