Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Deskundig advies voor de juiste vraagprijs

Onze makelaars komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Vrijblijvend, gratis en onafhankelijk. Zodat u een goed beeld krijgt van uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt. 

Nu ook gratis virtuele waardebepaling

Ook in tijden van corona staan we u graag bij om de waarde van uw woning te bepalen. Via onze website kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Er staat altijd een makelaar voor u klaar die de waardebepaling kan uitvoeren op afstand. Ontdek onze gratis virtuele waardebepaling

Objectief en neutraal

Onze gratis waardebepaling is een advies op maat. Elke situatie is uniek en ieder mens heeft specifieke wensen en behoeften. Daarom is het goed om een objectieve makelaar in te schakelen met een neutrale blik op uw woning. Hoe langer u in uw huis woont, hoe minder u zelf de gebreken ziet. 

Inzicht in de waarde

Een waardebepaling is geen taxatierapport. Het geeft inzicht in de waarde van uw woning wanneer u het verkoopt. Een taxatierapport is een officiële waardebepaling die u nodig heeft om uw huis te verkopen.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

  • Hoge WOZ waarde. Het komt voor dat de WOZ waarde te hoog is ingesteld wat kan doorwerken in bepaalde heffingen en belastingen. Onze makelaars helpen u graag als u bezwaar wilt maken. Zij zijn bekend met alle regels en belangrijke informatie die daarvoor nodig is.
  • Een huis kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten of de vraagprijs wel realistisch is. Onze makelaars voeren graag een gratis waardebepaling uit waarmee reëel onderhandeld kan worden.
  • Uw huis verkopen of verhuren. Met onze gratis waardebepaling heeft u een realistisch beeld van de vraagprijs.

Fysieke waardebepaling en taxatie

Een virtuele waardebepaling is een goede optie in situaties als tijdens het coronavirus. Toch gaat onze voorkeur uit naar onze gebruikelijke Gratis Waardebepaling. Vaak zie je dan toch net iets meer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een fysieke taxatie. In beide gevallen komt een van onze makelaars bij u langs. In navolging van de coronamaatregelen vragen wij u om buiten te wachten tot de bepaling of taxatie is voltooid. 

Lees ook de blog van onze makelaar Rogier de Vries: 
Wat is de waarde van uw woning? De keuze tussen een Gratis Waardebepaling en een uitgebreid taxatierapport

En:

Makelaar Vraaglijn Corona & Huizenmarkt. Heeft u een vraag over de coronacrisis en de Amsterdamse huizenmarkt? Vraag het de expert, onze makelaars staan voor u klaar.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de adviesprijs is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling.

Maak een afspraak

Wilt u weten hoeveel uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. Onze makelaars komen graag bij u langs om de vraagprijs van uw huis vast te stellen. Bel 020-3331110 of e-mail naar amsterdam@remax.nl

Naar boven