Mijn Dossier, uw veilige klantdossier

Ontdek de voordelen van een online klantdossier

Voor onze klanten hebben wij een digitale kluis ontwikkeld waarin we alle gegevens bijhouden. Veilig en efficiënt. Huizenjagers maken er een zoekprofiel aan waarmee ze als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Mijn Dossier zorgt voor tijdwinst, veilig vertrouwelijke stukken delen met kandidaat kopers, aankoopmakelaars en notarissen. Het biedt vooral een duidelijk overzicht van al uw gegevens.

Sneller schakelen

Klant en kandidaat kunnen 24/7 onze verrichtingen volgen tijdens de huizenjacht of zoektocht naar de juiste huurder of koper. Zij beschikken altijd over dezelfde informatie als onze makelaars, zodat we nog sneller kunnen schakelen bij nieuwe ontwikkelingen en gebeurtenissen. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Zelf bijwerken

Onze klanten kunnen in Mijn Dossier zelf stukken uploaden en de status in de gaten houden. U kunt onder meer advertentieteksten en beeldrapportage bekijken van websitepublicaties op onder andere Funda en Pararius. Ook het aantal weergaven op Funda wordt vermeld. Kortom, u kunt het gehele proces van de bezichtigingaanvragen tot aan digitaal ondertekenen van de koopakte van A tot Z volgen.

Voor wie is Mijn Dossier?

Een eigen klantaccount bij ons heeft voordelen voor alle groepen klanten die met vastgoedtransacties te maken hebben. Ook kunt u combinaties van diensten samenstellen. Bijvoorbeeld wanneer u uw huis met ons verkoopt en onze makelaars ook inschakelt voor de aankoop van een nieuwe woning. 

Meld u aan voor Mijn Dossier

Tot welke klantengroep u ook behoort, hier kunt u zich aanmelden voor Mijn Dossier. Vul onderstaande velden in en ontvang uw inloggegevens. Daarmee kunt u voortaan direct inloggen via de Mijn Dossier knop rechtsboven op onze website.

Velden met een * zijn verplicht

Naar boven