Makelaar Marco Koppen

Makelaar Marco Koppen

Expertise: aankoop- en verkoopbemiddeling, Amsterdam Oud-West

Bel 020-3331110 of e-mail naar marcokoppen@makelaarsvan.nl

Marco Koppen is een jonge en ambitieuze makelaar met een passie voor het helpen van mensen bij het vinden van hun droomhuis. Hij is gespecialiseerd in het werken met expats, werkende professionals en ondernemers in de regio Amsterdam. Maak kennis met Marco. 

Expat diensten 

Marco: "Als iemand die persoonlijk het proces van het starten van een nieuw leven in het buitenland heeft meegemaakt, begrijp ik de uitdagingen van het navigeren op de huizenmarkt in een vreemd land. Daarom ben ik hier om u te helpen het proces zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Mijn doel is om de perfecte woning voor expats te vinden waarin ze een nieuw bestaan kunnen opbouwen. Ik neem daarbij alle stress op me en zorg voor een soepele start in de nieuwe omgeving."

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Uw nieuwe thuis

"Ik weet dat het vinden van uw droomhuis een spannend, maar ook een overweldigend vooruitzicht is. Het kiezen van de plek die u 'thuis' zult noemen is een kunst op zich. Vooral wanneer u naar een nieuw land verhuist. Als expat moet u kunnen vertrouwen op uw makelaar, zeker wanneer het tijd is om de deal te sluiten. De gecompliceerde infrastructuur en regelgeving van Amsterdam, gecombineerd met het proces van aanpassing aan een nieuwe cultuur, kan ontmoedigend zijn. Daarom bied ik de steun en begeleiding die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen. Ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens het hele proces."

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

De voordelen van een aankoopmakelaar 

"Een aankoopmakelaar helpt u tijdens het hele koopproces, vermijdt valkuilen en zorgt ervoor dat de deal gesloten wordt. Daarbij komt dat verkopers in Amsterdam meestal de voorkeur geven aan onderhandelen met een aankoopmakelaar. Voordat u een bod doet, adviseer ik bij het overwegen van alle voor- en nadelen. We voeren een marktanalyse uit waarbij we de actieve listings en recent verkochte comparables bestuderen. Daarmee kunt u recente trends, documentatie, erfpacht en het technische aspect van het pand in overweging nemen. Ik onderhandel op basis van uw behoeften en omstandigheden en doe er alles aan om u de best mogelijke deal te bezorgen. Met mijn bemiddeling krijgt u de meeste waar voor uw geld.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Huis verkopen in Amsterdam

“Ik werk nauw samen met klanten om tot de verkoop te komen die het beste past bij de situatie. Want een huis verkopen in Amsterdam kan snel gaan. Maar bij een echt optimale verkoop komt veel meer kijken dan alleen maar een huis te koop zetten. Mijn voldoening haal ik dan ook uit het met succes begeleiden en ondersteunen van mijn klanten bij de verkoop. Samen met vaste professionals en marketingexperts stel ik de beste mediamix samen om uw huis optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo komen we tot de hoogste verkoopprijs met de minste zorgen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Betere resultaten

“Binnen ons team hebben wij allemaal een bepaald werkgebied. Juist omdat wij veel weten van de wijk en wat er speelt, behalen wij betere resultaten dan makelaars die heel Amsterdam als speelveld zien. Door onze lokale kennis bieden we voor elke opdracht een passende oplossing. Daarom kunnen wij net even meer service bieden en behalen wij vaak betere resultaten voor onze klanten.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Kenner van Oud-West

“Als wijkspecialist focus ik me op de wijk Amsterdam Oud-West. Dit houdt in dat ik continu de ontwikkelingen in de wijk volg. Op deze manier kan ik mijn klanten optimaal van dienst zijn en weet ik het maximale te halen uit aankoop en verkoop. Door mijn grote affiniteit met de buurt vind ik dit heel leuk om te doen. Ik fiets er dagelijks doorheen op weg naar kantoor of naar een afspraak. Dan kom je een hoop tegen. Oud-West is een stadsdeel dat erg groen en levendig is. Er zijn veel verschillende en lekkere restaurants gevestigd en in de Clercqstraat en de Jan Pieter Heijestraat zijn ontzettend veel boetiekjes en conceptstores. Het is er altijd bedrijvig. Ondanks alle nieuwe en hippe tentjes die zich vestigen in Amsterdam Oud-West blijft de wijk haar historische 19e eeuwse charme bewaren. En met het Vondelpark om de hoek geniet je ook van buiten leven."

Maak een afspraak voor meer informatie

Maak een afspraak

Marco Koppen

Neem contact op met Marco Koppen voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven