Makelaar Marco Koppen

Makelaar Marco Koppen

Expertise: aankoop- en verkoopbemiddeling

Bel 020-3331110 of e-mail naar marcokoppen@makelaarsvan.nl

Marco Koppen is een jonge en ambitieuze makelaar met een passie voor het helpen van mensen bij het vinden van hun droomhuis. Hij is gespecialiseerd in het werken met expats, werkende professionals en ondernemers in de regio Amsterdam. Maak kennis met Marco. 

Perfecte match

Marco: “Ik begrijp de unieke uitdagingen en behoeften van deze diverse en dynamische markt. Met mijn uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en mijn persoonlijke netwerk van contacten, ben ik ervan overtuigd dat ik u kan helpen de perfecte woning te vinden die past bij uw levensstijl en budget. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis of een investeringsmogelijkheid, ik ben er om u te voorzien van persoonlijke service, deskundig advies en een stressvrije ervaring.”

Expat diensten

"Als iemand die persoonlijk het proces van het starten van een nieuw leven in het buitenland heeft meegemaakt, begrijp ik de uitdagingen van het navigeren op de huizenmarkt in een vreemd land. Daarom ben ik hier om u te helpen het proces zo probleemloos mogelijk te laten verlopen. Mijn doel is om de perfecte woning te vinden om uw nieuwe leven in Nederland te voltooien, terwijl ik de stress op me neem en onvermoeibaar werk om een soepele verhuizing te garanderen."

Uw nieuwe thuis

"Ik weet dat het vinden van uw droomhuis een spannend, maar ook potentieel overweldigend vooruitzicht is. Het kiezen van de plek die u 'thuis' zult noemen is een kunst op zich, vooral wanneer u naar een nieuw land verhuist. Als expat moet u erop kunnen vertrouwen dat u in goede handen bent en dat de juiste makelaar u zal bijstaan wanneer het tijd is om de deal te sluiten. De unieke infrastructuur en regelgeving van Amsterdam, gecombineerd met het proces van aanpassing aan een nieuwe cultuur, kan ontmoedigend zijn. Daarom ben ik hier om u de steun en begeleiding te geven die u nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen en u op uw gemak te voelen tijdens het hele proces."

Budget bepalen

"Bij het vinden van een nieuw huis is de eerste stap het bepalen van uw budget en begrijpen wat u zich kunt veroorloven. Als u spaargeld heeft of een hypotheek kunt afsluiten, is het belangrijk om uit te zoeken hoeveel u kunt lenen. De vastgoedmarkt in Nederland is competitief, dus het is cruciaal om klaar te zijn om snel te handelen wanneer u een woning vindt die u bevalt. Er zijn veel banken en instellingen die hypotheken in Nederland aanbieden, dus het is een goed idee om met een hypotheekexpert te spreken om uw opties te onderzoeken."

Online oriënteren

"Over het algemeen kunt u tot 100% van de waarde van het onroerend goed lenen. Maar u moet wel wat geld achter de hand hebben voor extra kosten zoals belastingen, makelaars- en notariskosten en andere uitgaven. Het is handig om een lijst van uw wensen te hebben en online naar onroerend goed te zoeken. Een nuttige website om te controleren is www.funda.nl. Houd er rekening mee dat niet alle prijzen die u online ziet de definitieve verkoopprijzen zijn. Want veel woningen in de regio Amsterdam worden verkocht voor een hogere prijs dan de vraagprijs. Tijdens ons eerste gesprek geven wij u graag een eerlijke inschatting van uw verwachtingen en de huidige marktomstandigheden. Ons doel is om u te helpen de perfecte woning te vinden die binnen uw budget past en aan uw wensen voldoet."

De voordelen van een aankoopmakelaar

"Een makelaar helpt u tijdens het hele koopproces, helpt u mogelijke valkuilen te vermijden en zorgt ervoor dat de deal gesloten wordt, omdat verkopers doorgaans de voorkeur geven aan aankoopmakelaars. Voordat u een bod doet, wil ik ervoor zorgen dat u het best beschikbare advies krijgt en alle voor- en nadelen in overweging neemt. We kijken naar prijzen door een marktanalyse uit te voeren die de actieve listings en recent verkochte comparables bestudeert. Zodat u recente trends kunt analyseren en overdenken en de documentatie, erfpacht en het technische aspect van het pand in overweging kunt nemen. Als klant kunt u erop rekenen dat ik hard werk om ervoor te zorgen dat u de meeste waarde voor uw geld krijgt en de best mogelijke deal vindt en onderhandelt op basis van uw behoeften en omstandigheden."

Bent u op zoek naar een huis in Nederland? Neem dan contact op met onze makelaar Marco Koppen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw woonkansen op de Nederlandse woningmarkt. Bel 020-3331110 of e-mail naar marcokoppen@makelaarsvan.nl

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen in Amsterdam of wilt u uw huis in Amsterdam verkopen? Maak een afspraak met onze makelaar Marco Koppen voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden. Bel 020-3331110 of e-mail naar marcokoppen@makelaarsvan.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven