Assistent makelaar Marco Koppen

Assistent makelaar Marco Koppen

Expertise: aankoop- en verkoopbemiddeling

Bel 020-3331110 of e-mail naar marcokoppen@remaxpro.nl.

Onze assistent makelaar Marco Koppen is een echte ondernemer in de spe. Hij is goed opgeleid, jong en ambitieus. Kortom, een welkome aanvulling op ons team. Hij heeft zijn passie gevonden in de makelaardij en hij vindt niets leuker dan het gelukkig maken van onze klanten. Met zijn gedrevenheid helpt hij om het maximale resultaat te halen uit elke transactie. Mooi dat wij hem aan boord hebben.

Bereikbaar en flexibel

Marco: “In 2021, ben ik voor Ton Coffeng en Filipe Bataglia gaan werken. De eerste maanden als assistent, nu werk ik als assistent makelaar in het team. Ik ben altijd goed bereikbaar want juist buiten kantoortijden om en in het weekend zijn onze klanten bezig met hun verhuisplannen en dan sta ik hen graag bij. Dat vereist een flexibele houding om het maximale resultaat voor mijn klanten te behalen.”

Frisse kijk op het makelaarschap

Marco is een verrijking voor de Makelaars van Amsterdam. Met zijn frisse blik is hij altijd op zoek naar innovatieve verkoopmethodes, alternatieven en trends op het gebied van makelen in onroerend goed.

Specialist in aankoopbemiddeling

Binnen het team is Marco de aankoopspecialist. Hij gaat mee op huizenjacht en adviseert bij alle zaken die komen kijken bij het kopen van een huis in Amsterdam. Marco: "U moet namelijk in korte tijd veel belangrijke en vaak emotionele beslissingen nemen. Er komen vragen op u af over onder andere de vraagprijs. Hoe reëel is die? Wat zijn de juridische haken en ogen bij het kopen van een huis? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Bij welke notaris gaat u de koopakte tekenen? Ik help potentiële kopers in alle stappen van het aankooptraject."

Realistisch

Marco: “Ik vind het belangrijk dat mensen weten waar zij aan toe zijn. Eerlijkheid staat bij mij voorop. Vanuit een realistisch beeld kan ik voldoen aan de verwachtingen en kunnen we samen ons doel bereiken. Daarom zal ik altijd een eerlijk advies geven, waar ik 100% achter sta."

Bouwen aan een vertrouwensband

Marco: “Ik hou van authentieke mensen en vind dat expertise moet blijken uit je daden, niet uit je woorden. Daarom laat ik mijn klanten zien wat ze aan me hebben en wat ze van me kunnen verwachten. In een open, transparante relatie bouw ik een vertrouwensband op waarin afspraken voor mij heilig zijn. Kennis, oprechtheid en enthousiasme maken mij een goede makelaar."

Expat service

"Expats en andere wereldburgers die naar Amsterdam verhuizen voelen zich vaak aangetrokken door het internationaal georiënteerde RE/MAX. Niet voor niets zijn we met 140.000 zelfstandige makelaars wereldwijd marktleider in vastgoedbemiddeling. Omdat ik gedurende mijn gehele jeugd op internationale scholen heb gezeten, heb ik vaak een goede band met internationale klanten. Om de transitie naar het leven in Amsterdam zo gemakkelijk mogelijk te maken wil ik de stress zoveel mogelijk wegnemen bij het vinden van een droomhuis. Hierbij streef ik ernaar om u het beste waar voor uw geld te geven en u de best mogelijke deal aan te bieden die is afgestemd op uw situatie en behoeften."

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen in Amsterdam of wilt u uw huis in Amsterdam verkopen? Maak een afspraak met onze makelaar Marco Koppen voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden. Bel 020-3331110 of e-mail naar marcokoppen@remaxpro.nl.

Naar boven