Scroll naar inhoud
Contact

Michel de Bruijn

Makelaar voor de Rivierenbuurt

Bel of WhatApp 0683328572 of e-mail naar micheldebruijn@remax.nl

Michel de Bruijn is onze gespecialiseerde makelaar voor de Rivierenbuurt. Als geboren en getogen Amsterdammer kent hij de ins en outs van deze prachtige wijk. Daarnaast heeft hij ook verschillende andere delen van Amsterdam onder zijn hoede.

Elk pand z’n eigen verhaal

Michel is een van onze zelfstandige makelaars en daarnaast ook erkend hypotheekadviseur. Michel: “Elk pand heeft z’n eigen verhaal. Vooral in de Rivierenbuurt. De ruime, chique appartementen zijn daar al zo vaak van eigenaar veranderd. Ze dragen geschiedenissen van de vele generaties die er zijn opgegroeid. Dat maakt het werk ook zo leuk. Je geeft iets waardevols door aan de volgende bewoner, met respect voor het verleden.” 

Nog veel mogelijk

“Zowel bij het aankopen als bij het verkopen van woningen kijk ik goed wat mensen bezighoudt. Ondanks de krapte op de markt is er toch nog veel mogelijk om aan de wensen van kopers te voldoen. Dat is een kwestie van goed zoeken en je ogen en oren goed openhouden. Een goede band met klanten is onontbeerlijk. Ik hou mijn klanten dan ook grondig en snel op de hoogte zodat we direct knopen kunnen doorhakken als we het droomhuis op het oog hebben.”

Optimale aandacht

Ook bij verkoop onderhoudt Michel een sterke communicatie gedurende het hele traject. Michel: “Ik adviseer de verkoopstrategie en neem daarin de wensen van klanten mee. Dan komt het op de presentatie aan. Voor optimale aandacht maken we van alle kanalen gebruik. Niet alleen social media en huizensites maar ook ons eigen internationale RE/MAX netwerk. Vooral voor expats is dit een zeer toegankelijke entree in de Amsterdamse huizenmarkt.”

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Michel de Bruijn.

Uw wijkmakelaar 

Bekijk het woningaanbod in de Rivierenbuurt en het hele woningaanbod van onze makelaar Michel de Bruijn en maak een voor een bezichtiging of een oriëntatiegesprek voor de verkoop van uw woning. Bel of WhatApp 0683328572 of e-mail naar micheldebruijn@remax.nl

Anderen over Michel de Bruijn:

Meer beoordelingen

Naar boven