Makelaar Sabine Wendel

Makelaar Sabine Wendel

Expertise: aanhuur en verhuur van woningen in Amsterdam

Bel 06-20843939 of e-mail naar sabinewendel@makelaarsvan.nl

Sabine is een ervaren en doelgerichte huurspecialist die houdt van het spel van aan- en verhuren van woningen. Met haar professionele en proactieve benadering loodst zij haar klanten door het complexe en dynamische proces van het huren of verhuren van een huis in Amsterdam.

Maximale persoonlijke inzet

Sabine: “Ik ondersteun iemand graag bij het huren of verhuren van een woning in Amsterdam. Ik houd van de uitdaging om er het maximale uit te halen. Er is van alles mogelijk als je maar de juiste ingang hebt en die hebben wij voor u. Een van de belangrijkste verschillen die we bieden met onze innovatieve aanpak is de tijd die we besparen door een volledige (online) huurservice aan te bieden. Vervolgens investeren we deze in onze klantrelatie.”

Technologie bespaart tijd

Sabine: “Bij Makelaars van Amsterdam begrijpen wij dat de meeste Amsterdammers sociaal druk bezette en tevens hard werkende mensen zijn! De dagen dat klanten tussen 9 en 17 uur naar ons kantoor moeten komen om bijvoorbeeld documenten te ondertekenen, behoort tot de verleden tijd. Onze (online) huurservice is ontworpen rond de nieuwste technologietoepassingen om ervoor te zorgen dat huren en wonen aangeboden door uw RE/MAX aan- of verhuurspecialisten met een paar klikken op uw mobiel kan worden opgestart in een elektronisch werkdossier.

Volop kansen

Sabine: ”In mijn dienstverlening staat het behalen van het maximale resultaat voor mijn klanten centraal. In mijn werkwijze ben ik transparant en servicegericht. Niet alleen voor de aanhuur van woningen, verhuren is net zo leuk. Op dit moment is er veel concurrentie op de Amsterdamse huurwoningmarkt. Als een huis te huur staat zijn er al snel meer dan 20 gegadigden. Dus snelheid van handelen is belangrijk en daar ga ik dan ook voor. Ik bijt me volledig vast in het laten slagen van mijn opdracht.”

Je meteen thuis laten voelen

Sabine: “Bij Makelaars van Amsterdam staat de klant centraal. Dat betekent voor mij dat al mijn klanten worden behandeld als een 'gast' in plaats van als een 'huurder'. We willen dat jouw veelal eerste ervaring met een makelaar, bij ons een onvergetelijke en plezierige beleving wordt. Ik zie mijzelf ook meer als gastvrouw bij een bezichtiging en neem ook echt de tijd voor huurders tijdens het hele proces van A tot Z. We zijn er niet alleen om je alles te vertellen over je nieuwe huurwoning maar ik kan je ook alles vertellen over de beste lokale restaurants en voorzieningen in de buurt.”

Mooi moment

Sabine: “Verhuizen is een belangrijk moment in iemands leven. Ik vind het heel mooi om daar deel van uit te maken. Elke keer is het weer een bijzondere ervaring om de juiste huurwoning te vinden. In Amsterdam moet je ook wel de valkuilen weten. Kloppen het aantal huurpunten en is er een delersvergunning aanwezig? Ik zoek dat soort zaken graag uit voor mijn klanten.”

Pareltjes zoeken

“Kandidaat huurders neem ik mee op hun zoektocht naar een huurwoning in Amsterdam. Om zoekers goed te kunnen matchen met het aanbod is het opstellen van een zoekprofiel heel belangrijk. Een profiel wordt online vastgelegd door middel van een zoekopdracht en intake. Vervolgens ga ik aan de hand van de woonwensen letterlijk struinen naar passend woningaanbod. Hierbij wordt mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk aangeboord en zoek ik in ons eigen aanbod huurwoningen en het totale aanbod van huurwoningen in Amsterdam tot ik voldoende aanbod voor mijn klant heb. Mijn flexibiliteit is wellicht een voordeel ten opzichte van andere huurmakelaars; ik heb geen gezin thuis. Vervolgens gaan we samen het bezichtigingsproces in en handel ik de volgende stappen af voor mijn klanten. Tot aan de incheck en het regelen van alle gewenste aansluitingen, verzekeringen en woningstyling aan toe!"

Actieve makelaars

“Het mooie van Makelaars van Amsterdam is dat we alle beschikbare middelen inzetten om woningen aan de man/vrouw te brengen. Al onze makelaars zijn super ondernemend. Iedereen zorgt ervoor dat ze de klant optimaal van dienst zijn. We kennen onze buurt op ons duimpje en we zijn allemaal flexibel en werklustig. We zijn misschien net wat actiever dan andere makelaars.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis huren in Amsterdam of wilt u uw huis in Amsterdam verhuren? Maak een afspraak met onze verhuurmakelaar Sabine Wendel voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden. Bel 06-20843939 of e-mail naar sabinewendel@makelaarsvan.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven