Makelaar Sabine Wendel

Makelaar Sabine Wendel

Bel 06-20843939 of e-mail naar sabinewendel@makelaarsvan.nl

Sabine Wendel is een charismatische en doelgerichte makelaar die houdt van het juist matchen van vraag en aanbod op woongebied. Met haar open en proactieve benadering loodst zij haar klanten door dit dynamische proces heen. Maak kennis met Sabine Wendel.

Maximale persoonlijke inzet

Sabine: “Ik ondersteun mijn klanten graag met dergelijke ingrijpende veranderingen in hun leven en houd van de uitdaging om er het maximale uit te halen. Er is van alles mogelijk als je maar de juiste ingang hebt en die hebben wij voor u. Een van de verschillen die we bieden met onze innovatieve aanpak is de tijd die we besparen door een volledige (online) service aan te bieden. Maar ook de samenwerkingen en partnerships met bijvoorbeeld aannemers, interieurstylisten of mediabedrijven maakt ons als Makelaars van Amsterdam, met inmiddels 15 collega's onder 1 dak, uniek."

Technologie bespaart tijd

“Bij Makelaars van Amsterdam begrijpen wij dat de meeste Amsterdammers sociaal druk bezette en tevens hard werkende mensen zijn! De dagen dat klanten tussen 9 en 17 uur naar ons kantoor moeten komen om bijvoorbeeld documenten te ondertekenen, behoort tot het verleden. Met een paar klikken op uw mobiel kan uw dossier worden opgestart in een elektronisch werkdossier.”

Volop kansen

”In mijn dienstverlening staat het behalen van het maximale resultaat voor mijn klanten centraal. In mijn werkwijze ben ik transparant en servicegericht. Niet alleen voor de aankoop van woningen, het verkopen van woningen in Amsterdam is net zo leuk. Amsterdam is en blijft een aantrekkelijke stad om in te wonen. Sinds 2001 woon ik in Amsterdam. Eerst in de Baarsjes, daarna in de Pijp waar ik nog steeds woon. Vanaf dag één heb ik mijn hart verpand aan deze kleurrijke, multiculturele stad en elke dag leer ik nog nieuwe plekjes kennen. Denk je een wijk te kennen, ga er over een tijdje naar terug en er is wederom verandering. Dit gegeven houdt het spannend om in deze stad te blijven. Nergens in Nederland vind je zoveel ontwikkeling, durf ik te zeggen."

Je meteen thuis laten voelen

“Bij Makelaars van Amsterdam staat de klant centraal. We willen dat jouw, veelal eerste ervaring, met een makelaar bij ons een onvergetelijke en plezierige beleving wordt. Ik zie mijzelf als dienstbaar en neem ook echt de tijd in hele proces. Ik ben er niet alleen om je alles te vertellen over je nieuwe woning en de lokale voorzieningen, maar ik kan je ook op de hoogte brengen van de beste lokale restaurants, want daar ben ik zeker van op de hoogte als oorspronkelijk Brabantse bourgondiër."

Pareltjes zoeken

“Klanten neem ik mee op hun zoektocht naar een woning in Amsterdam. Om zoekers goed te kunnen matchen met het aanbod is het opstellen van een zoekprofiel heel belangrijk. Een profiel wordt online vastgelegd door middel van een zoekopdracht en intake. Vervolgens ga ik aan de hand van de woonwensen letterlijk struinen naar passend woningaanbod. Hierbij wordt mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk aangeboord en zoek ik in ons aanbod woningen en het totale aanbod van woningen in Amsterdam tot ik voldoende opties voor mijn klant heb. Mijn flexibiliteit is wellicht een voordeel ten opzichte van andere makelaars; ik heb geen gezin thuis."

Actieve makelaars

“Het mooie van Makelaars van Amsterdam is dat we al onze gezamenlijke beschikbare middelen en kennis kunnen inzetten! We zijn allen ondernemer en ondersteunen elkaar in alles."

Maak een afspraak

Wilt u een huis in Amsterdam kopen, verkopen of uw huis in Amsterdam verhuren? Maak een afspraak met onze makelaar Sabine Wendel voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden. Bel 06-20843939 of e-mail naar sabinewendel@makelaarsvan.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Makelaar Sabine Wendel:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven