Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Kortenaerstraat 79 Leiden

    Guided us through the experience

    "Five star service. Helpful and friendly. Guided us through the experience. As none Dutch speakers we would highly recommend getting an agent to be in your corner and Jan-Jaap did that for us expertly."

    Lees verder

  • Berkenrodelaan 9-bv

    He was beyond excellent

    Jan Ten Arve has helped us to get the house we wanted. He was beyond excellent. I truly and strongly recommend him. He was proffesional and patient in matters needed as we did not speak Dutch.

    Recensie door Mevr. Melis

    Lees verder

  • De Clercqstraat 56 -2

    Zijn commerciële gedrevenheid en enthousiasme

    Jan Jaap Ten Arve heeft ons begeleid in de verkoop van ons appartement op Oud-West, Amsterdam. Hij onderscheidt zich van een doorsnee makelaar door onder meer zijn deskundigheid, maar bovenal door zijn commerciële gedrevenheid en enthousiasme. Wij zouden hem zeker aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Urkerstraat 9

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    Heel prettig iemand om in je huis te hebben en je sleutels aan toe te vertrouwen. Huis snel en voor een hele mooie prijs verkocht voor ons. Veel steun bij het invullen en vergaren van allerlei formulieren, snelle reactie op vragen en goede adviezen!

    Recensie door Mevr. Bosma

    Lees verder

  • Weerdestein 29

    Zeer kundig en altijd beschikbaar

    "Jan Jaap is zeer kundig en altijd beschikbaar. Hij heeft de koop ook snel afgewerkt. Ik ben dus zeer tevreden!"

    Recensie door Dhr. M. Roos

    Lees verder

  • Gijsbrecht van IJselsteinstraat 237

    Door zijn ervaring in Buitenveldert de man om te kiezen

    Jan Jaap van Re/max Pro, een betere makelaar hadden we ons niet kunnen wensen. Meedenkend, geruststellend een allround fijne vent en door zijn ervaring in Buitenveldert en omstreken de man om te kiezen. Zeer blij dat we met Jan Jaap de woelige huizenzee in zijn gegaan en er relaxed en tevreden zijn uitgekomen.

    Recensie door Mevr. Ilse

    Lees verder

  • Nijenburg 1, Amsterdam

    Geweldig!

    "Vanaf het begin was Jan Jaap professioneel en behulpzaam. Ik had een moeilijke schedule op het werk en hij was altijd erg flexibel. Ik werd op tijd over alles geïnformeerd, zodat ik alle afspraken kon maken. Het hele proces was nieuw voor mij - het was de eerste keer dat ik het huis verkocht en hij zou alles uitleggen en me helpen met al het papierwerk. En aangezien ik niet echt Nederlands ben...

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 233

    Grote pluspunt is zijn flexibiliteit

    Jan Jaap ter Arve is een professionele makelaar. Heeft kennis van zaken. Grote pluspunt is zijn flexibiliteit: bezichtigingen in het weekend, bellen in de avonduren, meedenken over zaken en altijd bereid te helpen. Zeker aan te raden.

    Recensie door Mevr. Reins

    Lees verder

  • Asingaborg 83

    Verkoopprijs lag ver boven verwachting!

    Het contact met Jan Jaap was erg goed en pragmatisch, waar nodig konden wij altijd snel schakelen. Het hele proces verliep erg spoedig en gestroomlijnd. Verkoopprijs lag uiteindelijk ver boven verwachting!

    Recensie door Dhr. Pons

    Lees verder

  • Rietveld 22

    Zeker een goeie aanrader

    Alles liep zoals het hoort. We hoefden maar te bellen en hij stond voor ons klaar. Zeker een goeie aanrader om deze makelaar in handen te nemen.

    Recensie door Mevr. Armanda

    Lees verder

  • Hof van Groenen 7

    Makelaar met kennis van de huizenmarkt in Buitenveldert

    Jan Jaap was een pro-actieve en enthousiaste makelaar met kennis van de huizenmarkt in Buitenveldert.

    Recensie door Dhr. Helmink)

    Lees verder

  • Welnastraat 301

    Enthousiaste, joviale makelaar

    Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
    We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Doddendaal 98

    Tot in de puntjes verzorgd

    Jan Jaap ten Arve is een prettig en aardig mens in de omgang. Hij is geïnteresseerd en weet waar hij het over heeft. Hij is realistisch en weet de verwachtingen met humor te managen. Jan Jaap heeft voor mij alles tot in de puntjes verzorgd waardoor het als vanzelf leek te gaan. Ik zou Jan Jaap daarom zeker van harte aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Ekkelboom

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 658

    Prettig in de omgang, zit erbovenop

    Prettig in de omgang, zit erbovenop en goed advies gegeven met betrekking tot het opzetten van een inschrijving. Ik ben ontzorgd, maar tevens in het verkooptraject betrokken geweest.

    Recensie door Dhr. Elings

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 499

    Very happy and thankful for his service

    Jan Jaap was very friendly and informative. He could tell the plus and minus side of the property very quickly. He helped me choose the house as per my criteria and budget. I am very happy and thankful for his service that always came with smile :) Everything was nicely and quickly arranged and i didn't had to worry a lot !!! All in all very happy!!!

    Recensie door Mevr. Ojha

    Lees verder

  • Leimuiderdijk 121

    Bijzonder goed, enthousiast en deskundig

    Onze Re/Max Makelaar Jan Jaap ten Arve van kantoor Amsterdam was bijzonder goed, enthousiast en deskundig. Dat vonden ook de bezichtigers en de aankoopmakelaar van de uiteindelijke kopers. Dat vonden wij zeer goed. Daarvoor hadden we IBlue Makelaars die interesseerden zich een jaar lang totaal niet voor ons toch wel mooie huis op een excellente locatie. We kregen geen enkel advies en maar twee ...

    Recensie door Dhr. Snellenberg

    Lees verder

  • Bolestein 682

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Jan Jaap is een prima makelaar, komt zijn afspraken na en geeft goed advies. Hij heeft ook een prima styliste aangeraden voor verkoopstyling. Al met al zeer tevreden over het hele traject.

    Recensie door Daan Duintjer

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 593

    Prima geadviseerd

    De makelaar heeft mij prima geadviseerd voor de verkoopprijs en makelaarskosten. De begeleiding was ook prima met informatie over potentiële kopers. Kortom: top

    Recensie door Dhr. Verdoes Kleijn

    Lees verder

  • Poortwachter 9

    Glashelder, vrolijk en behulpzaam

    Onze ervaring met Jan-Jaap ten Arve is uitstekend, zowel als verkopend als aankopend makelaar. Het hele proces verliep glashelder, vrolijk en behulpzaam vanuit Jan-Jaaps kant. Wij raden Jan-Jaap zeer aan!

    Recensie door Mevr. Larralde Ortiz

    Lees verder

  • Meander 261

    Neemt altijd tijd voor je

    Contact met de makelaar verliep heel goed. Neemt altijd tijd voor Je. Zelfs contact opgenomen met een bedrijf omdat, ik zelf er niet doorheen kwam. Ik beveel de makelaar zeker aan.

    Recensie door Christina Verbrugge

    Lees verder

Naar boven