Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Geen verkoop

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Kuipersstraat 55

    weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis

    Pelle is een hele fijne makelaar, en een mooi persoon. Zijn aanpak is persoonlijk, hij is helder over de verwachtingen, en weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis. Ik stond onder druk omdat mijn huis in een bepaalde periode verkocht moest worden net toen de markt aan het kantelen was. Hij heeft er voor gezorgd dat ik mijn kalmte heb kunnen bewaren, goed op de ...

    Recensie door Natalie Semaka

    Lees verder

  • Zocherstraat 62 4

    Pelle was a great broker for when I sold my apartment - quick , responsive, smart, hard-working, and empathetic.

    Pelle was a great broker for when I sold my apartment - quick , responsive, smart, hard-working, and empathetic. Highly recommend!!

    Recensie door Nick Leddy

    Lees verder

  • Hoofdweg 307-2

    Also, apart from being a great makelaar, he's also an awesome person.

    Pelle was a great makelaar! He has always been there, from the moment I went to his office to discuss about my ideas until the moment I got my dream apartment. The whole process was pretty easy with him. Pelle is a person who's able to explain you everything in a very easy way. Do not have any doubt that you will always make the right choices when he's next to you. He has a lot of knowledge abo...

    Recensie door Naufal Aros

    Lees verder

  • Willem de Zwijgerlaan 125-2

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Recensie door Kim Jantzen

    Lees verder

  • Crynssenstraat 55 hs

    He knows and understands the market like the palm of his hand, gave us great advice throughout the process, and provided a lot of confidence.

    Pelle was great! He knows and understands the market like the palm of his hand, gave us great advice throughout the process, and provided a lot of confidence. I am really happy with his services and would happily recommend him to anyone who's looking for a real estate agent in Amsterdam.

    Recensie door Idan Yaffe

    Lees verder

  • De Wherelanden 218

    Thanks to Pelle's expertise and guidance, we were able to find the perfect home for our family

    We recently had the pleasure of working with Pelle to buy our dream home in Purmerend, and we couldn't be happier with the service he provided. From start to finish, Pelle was knowledgeable, professional, and incredibly patient with us as first-time homebuyers. One of the things we appreciated most about Pelle was his ability to make the process feel less daunting and more fun. He had a few jok...

    Recensie door Evgeny Mitko

    Lees verder

  • Westlandgracht 191 3

    Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch.

    Pelle is een ontzettend competente makelaar. Hij is enthousiast, super goed bereikbaar (telefonisch/Whatsapp/mail), eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch. Hij heeft meegedacht met de aankleding (welke klusjes waren handig om nog te doen) en geholpen bij het aanhaken van een interieur sty...

    Recensie door Piet Smit

    Lees verder

  • Orteliustraat 152 2

    In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit.

    Pelle heeft ons super geholpen als aankoopmakelaar. Ik was zelf niet in de gelegenheid de bezichtigingen te doen en Pelle heeft samen met mijn dochter dit heel goed geregeld. In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit. Dank, Chris

    Recensie door Christian

    Lees verder

  • Slotermeerlaan 185-2

    Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis!

    Pelle is een betrokken makelaar. Hij zorgt dat hij volledig geïnformeerd is over het huis dat hij verkoopt zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden. Hij is professioneel in de omgang en reageert snel bij vragen. Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis! Ik heb Pelle ook al als makelaar aangeraden bij vrienden!

    Recensie door Claudia

    Lees verder

  • Kinkerstraat 67-5

    Mocht ik weer een huis in Amsterdam verkopen zou ik zeker terug gaan naar Pelle.

    Pelle is een toegankelijke makelaar met veel kennis van de markt. Denkt goed mee om je huis op de beste manier te verkopen. Hij is goed te bereiken en reageert snel. Mocht ik weer een huis in Amsterdam verkopen zou ik zeker terug gaan naar Pelle. Een aanrader!

    Recensie door Rosanne

    Lees verder

  • Joan Melchior Kemperstraat 117 H

    We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    We zijn Pelle ontzettend dankbaar voor zijn hulp bij de aankoop van ons eerste huis. Hij heeft veel kennis van de markt, heeft ons deskundig geadviseerd en ervoor gezorgd dat we binnen twee maanden een huis hebben kunnen kopen! Het contact was erg prettig, hij is erg goed bereikbaar en denkt op een fijne manier mee. We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    Recensie door Annelieke Hulzebosch

    Lees verder

  • John Kellypad 1

    Hij brengt veel enthousiasme en het was daarmee een hele fijne samenwerking

    Pelle heeft ons enorm goed geholpen bij de koop van onze nieuwe woning. Hij denkt goed met je mee en je ziet dat hij echt hard voor je wilt rennen om het best mogelijke resultaat te behalen. Hij heeft een hele persoonlijke aanpak en is snel te bereiken. Hij brengt veel enthousiasme en het was daarmee een hele fijne samenwerking. Zeker een aanrader!

    Recensie door Esther Schrijer

    Lees verder

  • Amstelveenseweg 112 2

    What we really appreciated about Pelle was his down to earth approach by being candor but kind

    We came across Pelle via an acquaintance and are very pleased that we decided to work together with him. By the onset of our journey we had a tricky criteria set for our house (e.g. neighborhood, price, layout). Pelle's professionalism allowed us to find a house that fulfilled our wishes. What we really appreciated about Pelle was his down to earth approach by being candor but kind. Pelle has a...

    Recensie door Ivor Burgos

    Lees verder

  • Langswater 190

    Mede dankzij zijn begeleiding is het gelukt om toch vrij snel een woning aan te kopen

    Pelle is een enthousiaste makelaar, die goed weet in te schatten wat er in de huidige markt nodig is. Mede dankzij zijn begeleiding is het gelukt om toch vrij snel een woning aan te kopen. Prima makelaar!

    Recensie door Angelique

    Lees verder

  • Van Bossestraat 78 2

    I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough.

    I feel deeply grateful for Pelle's service in selling my house and I cannot recommend him highly enough. He is extremely dedicated to his clients, well beyond what I could ever expect. This allowed me to feel completely reassured that my house would be sold the best way possible which was a great relief after having issues some other agencies. His knowledge of the market proved to be invaluable...

    Recensie door Brian Miller

    Lees verder

  • Rustenburgerstraat 152 I

    His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end.

    Right from the start Pelle was a great match, he understood what I was looking for and recommended areas that would suit me. His remarks were very helpful. His analysis of the property and good relations helped us snatch the property at the end. Great experience.

    Recensie door Tomáš Buša

    Lees verder

  • Van reigersbergenstraat 176

    Bij problemen dacht hij mee en kwam met oplossingen.

    Pelle heeft mij bij het verkoopproces steeds heel goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. De begeleiding en het contact waren goed en prettig. Hij was vriendelijk en zakelijk. Bij problemen dacht hij mee en kwam met oplossingen. Zijn bereikbaarheid was uitstekend met altijd een snelle reactie. Ik ben heel tevreden, ook over de presentatie van het huis met mooie foto’s, en met het resultaat....

    Recensie door Lia

    Lees verder

  • Korte Blekerstraat 1

    Wij gunnen iedereen een makelaar als Pelle!

    Pelle is een topper en doet álles voor de klant. Hij begreep ons als verkopers, en dacht met ons mee. Hij bleef rustig en had een duidelijke strategie. Ook toen het aantal bezichtigingen tegenviel, had hij een plan. Met zijn perfecte combinatie van kennis van de markt en mensenkennis, heeft hij ons appartement heel snel en voor een hele goede prijs verkocht. Wij gunnen iedereen een makelaar als...

    Recensie door Nienke

    Lees verder

  • Admiraal de ruiterweg 128

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle.

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle. Het contact ging informeel en snel, hij zat strak op de bal en heeft me behoud veel meer over te bieden dan ik van plan was en wist toch het eerste huis waar we op boden binnen te slepen! Topper!

    Recensie door Rico

    Lees verder

Naar boven