Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Hertingenstraat 2 C

  Gelijk een goed gevoel

  Toen ik mijn appartement wilde gaan verkopen, heb ik 5 andere makelaars gesproken. Rogier was de enige waar ik gelijk een goed gevoel bij had. Hij heeft verstand van zaken, nam alle stress bij me weg, was altijd bereikbaar en we hadden gewoon leuk contact. Hij regelt alles snel en efficiënt. Mijn appartement was binnen no time verkocht en voor een prima (boven verwachting) prijs. Kortom een top...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Pieter Calandlaan 289

  Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

  Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

  Recensie door Ciska de Souza

  Lees verder

 • Govert Flinckstraat 372 D

  Alles is erg soepel verlopen

  Ik ben onwijs tevreden met de diensten van Rogier! Alles is erg soepel verlopen en Rogier was altijd bereikbaar voor mijn vragen of wensen. Een huis verkopen kan een stressvol proces zijn, maar door de ervaring van Rogier is de verkoop ontspannen verlopen. Ik zou Rogier zeker aanbevelen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Nieuwendammerdijk 222

  Realistisch, goed bereikbaar en open

  Rogier is een hele fijne makelaar om mee te werken. Realistisch, goed bereikbaar en open. We hebben er altijd het vertrouwen in gehad dat het een soepele verkoop zou zijn en dat is ook gebeurd. Een samenwerking met Rogier om je huis te verkopen kan ik van harte aanbevelen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Marnixstraat 73 D

  Een makelaar die meedenkt en kansen benut

  Ben jij op zoek naar een makelaar, dan ben je bij Rogier van RE/MAX PRO op het juiste adres. Rogier is ervaren, betrouwbaar, flexibel en fijn om mee samen te werken. Een makelaar die meedenkt en kansen benut. Verder onderscheidt hij zich onder andere door zijn flexibiliteit van andere makelaars. Zo werkt hij ook tijdens avonduren, weekenden en vergroot hij onderhandelingspositie door geen limie...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Blancefloorstraat 12 2

  Grotere kans op een maximaal bod

  Prettig contact met Rogier gehad van begin tot het einde. Het is gelopen zoals voorspeld in het eerste gesprek. Altijd goed bereikbaar. Geen max aantal bezichtigingen gepland dus grotere kans op een maximaal bod. En via Rogier goede styling hulp gekregen voor maximaal resultaat! Dat geeft een goed gevoel. Tariefstelling ook netjes!

  Recensie door Mevr. Annemiek Zwetsloot

  Lees verder

 • Ten Katestraat 12 4

  Hij heeft ons aan ons droomhuis geholpen

  Rogier is een held. Hij heeft ons aan ons droomhuis geholpen in Amsterdam, in een tijd waarin dat moeilijker dan ooit is.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Tilanusstraat 81 III

  Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag

  Rogier is ten alle tijden bereikbaar. Fijn en deskundig advies. Komt rustig en professioneel over. Denkt praktisch en flexibel mee. Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag. Ook alles in de afhandeling ging perfect.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven