Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Herschelstraat 37

    Bovenal nam hij de tijd voor ons

    Het was voor ons de eerste keer dat we een huis gingen verkopen. We kregen al heel snel contact met de firma RE/MAX pro, die ons uitstekend heeft geholpen met de verkoop van het huis. Ons contact persoon was Rogier de Vries. Een uiterst vriendelijke jongeman, met veel kennis van de markt. Hij was altijd goed bereikbaar en gaf uitstekende informatie. Bovenal nam hij de tijd voor ons en heeft hij...

    Recensie door Dhr. Lex Hugen

    Lees verder

  • Eerste Constantijn Huygensstraat 51 III

    Oprechte en persoonlijke touch

    "Rogier is een betrokken en deskundige professional die uitstekend werk heeft geleverd bij de verkoop van het huis. Hij heeft mij goed begeleid bij iedere stap van de verkoop en doet dat met een oprechte en persoonlijke touch en tegen een heel mooi tarief!"

    Lees verder

  • Bos en Lommerplein 97

    Professioneel, kundig en wat een inzet!

    Wij hadden een zeer prettig contact met onze Remax makelaar Rogier de Vries. Professioneel, kundig en wat een inzet!

    Recensie door Mevr. Kolb

    Lees verder

  • Tweede Oosterparkstraat 273

    Betrokken, transparant en eerlijk

    Rogier is betrokken, transparant en eerlijk. Een vriendelijke makelaar met verstand van zaken en professionele houding. Waar veel Amsterdamse makelaars bezichtigingsaanvragen na een ~20-tal afwijzen, organiseert hij voor elke aanvraag een bezichtiging en werkt op zaterdag indien nodig / nuttig. Ik zou hem zeker aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Maud Best

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 268 H

    Betrouwbaar en kundig

    Uitstekende service! Ik werd geholpen door Rogier, hij stond open voor overleg en suggesties. Daarnaast was hij erg flexibel en had hij veel marktkennis. Ik kon mijn wensen bij hem neerleggen en samen maakten wij een geschikt plan. Hij komt heel betrouwbaar en kundig over, dat was de doorslaggevende factor om voor hem te kiezen. Ik denk dat dat ook heel aangenaam is voor de kopende partij. Met ...

    Recensie door Mevr. Yentl

    Lees verder

  • Botterweg 90

    Zeer terzake kundig

    Zeer goede service, komt afspraken stipt na. Makkelijk in de omgang! Zeer terzake kundig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Recensie door Mevr. Jolanda

    Lees verder

  • Marco Polostraat 265 H

    100% de beste makelaar van Amsterdam!

    "Rogier heeft me top geholpen en is 100% de beste makelaar van Amsterdam! Ik ben heel erg tevreden en zou hem iedereen aanbevelen. Rogier bedankt!"

    Recensie door Dhr. Cetin

    Lees verder

  • Marnixstraat 315 D

    Jouw woning is bij hem in zeer goede handen

    Rogier heeft mij ontzettend goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Door zijn kennis van de markt en uitgebreide netwerk was mijn woning snel verkocht voor een fantastische prijs. Tijdens het verkoopproces was Rogier altijd bereikbaar en hulpvaardig waarmee hij mijn verwachtingen heeft overtroffen. Dit was erg prettig omdat ik nog nooit een huis had verkocht en dit toch een spannend proce...

    Recensie door Mvr. Sabine

    Lees verder

  • Nienke van Hichtumstraat 36

    Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar

    Makelaar Rogier de Vries doet zijn werk goed, is uitermate netjes en beleefd, denkt mee met je, geeft goede tips. Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar.

    Recensie door Dhr. Ben Bindesrisingh

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 257

    Houdt de klant in alle eerlijkheid op de hoogte van de reële situatie

    Rogier is een no nonsens makelaar. Hij probeert geen valse verwachtingen te wekken en houdt de klant in alle eerlijkheid op de hoogte van de reële situatie. Verder raakt hij niet snel in paniek en weet genoeg van de huizenmarkt in Amsterdam om de verkoper een vertrouwd gevoel te geven. Hij gelooft dat de markt zijn werk zal doen en krijgt daarin dan ook prompt gelijk. Bijkomend voordeel in mijn...

    Recensie door Dhr. Jan Peter Van Suchtelen Van de Haere

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 372 D

    Alles is erg soepel verlopen

    Ik ben onwijs tevreden met de diensten van Rogier! Alles is erg soepel verlopen en Rogier was altijd bereikbaar voor mijn vragen of wensen. Een huis verkopen kan een stressvol proces zijn, maar door de ervaring van Rogier is de verkoop ontspannen verlopen. Ik zou Rogier zeker aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Leliegracht 5 2

    Prettige en deskundige makelaar

    Rogier de Vries van Remax is een prettige en deskundige makelaar die ons vooraf goede adviezen gaf en de verkoop op een doortastende manier heeft begeleid, met prettige 'prijs/kwaliteit verhouding'.

    Recensie door Dhr. Laurens

    Lees verder

  • Schinkelkade 23 1

    Kent de Amsterdamse markt goed

    Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

    Recensie door Dhr. Rampaart

    Lees verder

  • Carolina MacGillavrylaan 167

    Open en eerlijke communicatie

    "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Rogier zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Verkocht binnen 4 weken geheel volgens plan. Geen poespas, maar gewoon open en eerlijke communicatie."

    Recensie door Mevr. Marjolein Verhoeven

    Lees verder

  • Admiralengracht 105 H

    Uitstekend geholpen

    Rogier RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen in het gehele proces. We zijn erg tevreden met zijn diensten.

    Recensie door Dhr. Janson

    Lees verder

  • Blancefloorstraat 12 2

    Grotere kans op een maximaal bod

    Prettig contact met Rogier gehad van begin tot het einde. Het is gelopen zoals voorspeld in het eerste gesprek. Altijd goed bereikbaar. Geen max aantal bezichtigingen gepland dus grotere kans op een maximaal bod. En via Rogier goede styling hulp gekregen voor maximaal resultaat! Dat geeft een goed gevoel. Tariefstelling ook netjes!

    Recensie door Mevr. Annemiek Zwetsloot

    Lees verder

  • Bocholtstraat 110

    Grondig, snel en prettig

    De makelaar heeft zeer goed ingeschat dat een goede inrichting van de woning de verkoopwaarde omhoog heeft doen gaan en de snelheid van de verkoop van de woning uitermate heeft bespoedigd. Daarnaast is zijn contact en het op de hoogte houden altijd grondig, snel en prettig geweest. Adviezen omtrent de verkoopprijs heeft hij goed ingeschat.

    Recensie door Dhr. Wielandt

    Lees verder

  • Rengerskerkestraat 44

    Een nette en betrouwbare makelaar!

    Fijn voorgesprek, goed adviezen, eerlijk en betrouwbaar (zowel voor het huis als voor de makelaarskosten), prettige omgang. Een nette en betrouwbare makelaar!

    Recensie door Dhr. Vyent

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 205

    Heldere informatie, handige en goede tips

    Rogier is altijd goed (telefonisch) bereikbaar, ook buiten kantooruren. Alle vragen werden netjes en professioneel beantwoord. Over iedere stap in het verkoopproces werd heldere informatie gegeven. Handige en goede tips om de woning extra aantrekkelijk te presenteren aan de kopers.

    Recensie door Dhr. Nithin

    Lees verder

  • Marmolada 38

    Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel

    "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel over Rogier. Een no nonsens makelaar, die eerlijk aangeeft de woning te willen verkopen en zijn best ervoor te willen doen. Het tracé is na wens verlopen en in goede orde afgerond."

    Recensie door Dhr. Ernesto

    Lees verder

Naar boven