Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Spinakerhof 114

    Verkoop verliep erg soepel

    Altijd bereikbaar en reageert snel. Gaat ook achter zaken aan, waar hij niet achteraan hoort te gaan. Hierdoor verliep alles erg soepel.

    Recensie door Marja & Niels

    Lees verder

  • Marco Polostraat 265 H

    100% de beste makelaar van Amsterdam!

    "Rogier heeft me top geholpen en is 100% de beste makelaar van Amsterdam! Ik ben heel erg tevreden en zou hem iedereen aanbevelen. Rogier bedankt!"

    Recensie door Dhr. Cetin

    Lees verder

  • Admiraal de ruiterweg 128

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle.

    Ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen bedenken dan Pelle. Het contact ging informeel en snel, hij zat strak op de bal en heeft me behoud veel meer over te bieden dan ik van plan was en wist toch het eerste huis waar we op boden binnen te slepen! Topper!

    Recensie door Rico

    Lees verder

  • Nienke van Hichtumstraat 36

    Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar

    Makelaar Rogier de Vries doet zijn werk goed, is uitermate netjes en beleefd, denkt mee met je, geeft goede tips. Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar.

    Recensie door Dhr. Ben Bindesrisingh

    Lees verder

  • Afrikanerplein 7-2

    In korte tijd goed geslaagd

    Maurits heeft mij goed begeleid in de hectische markt van Amsterdam. In korte tijd goed geslaagd in het vinden van een fijn appartement voor mijn kinderen.

    Recensie door Sylvia Tholenaars

    Lees verder

  • Brenner 27

    Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam!

    Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam! Pelle was 100% helpful and enthusiastic on every step of the process! He was always willing to go the extra mile in order for us to get what we wished for. We also appreciated that he was always replying very fast and his sense of humor made us feel very comfortable. Thank you for your outstandin...

    Recensie door Ruxandra Dogaru

    Lees verder

  • Admiralengracht 105 H

    Uitstekend geholpen

    Rogier RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen in het gehele proces. We zijn erg tevreden met zijn diensten.

    Recensie door Dhr. Janson

    Lees verder

  • Johan Hofmanstraat 257

    Houdt de klant in alle eerlijkheid op de hoogte van de reële situatie

    Rogier is een no nonsens makelaar. Hij probeert geen valse verwachtingen te wekken en houdt de klant in alle eerlijkheid op de hoogte van de reële situatie. Verder raakt hij niet snel in paniek en weet genoeg van de huizenmarkt in Amsterdam om de verkoper een vertrouwd gevoel te geven. Hij gelooft dat de markt zijn werk zal doen en krijgt daarin dan ook prompt gelijk. Bijkomend voordeel in mijn...

    Recensie door Dhr. Jan Peter Van Suchtelen Van de Haere

    Lees verder

  • Pieter Calandlaan 289

    Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

    Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

    Recensie door Ciska de Souza

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Wethouder Insingerstraat 23

    Professionele speler op deze overspannen huizenmarkt

    "Buitengewoon prettige samenwerking met makelaar Rogier. Professionele speler op deze overspannen huizenmarkt. Heb wel wat meer betaald dan wat gebruikelijk is, maar uiteindelijk is het elke euro dubbel en dwars waard geweest. Deze makelaar zie ik na zijn fantastische werk meer als een vriend dan als alleen maar een zakelijke relatie. En dan als kers op de taart ook nog een fles Champagne meene...

    Recensie door Frank Huisman en Nelleke Prins

    Lees verder

  • Rupelmonde 27

    Uitstekend geholpen bij verkoop en aankoop

    Jan Jaap heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Voor de aankoop was zijn kijk op koopwoningen en hulp bij een lastige onderhandeling onontbeerlijk. Bij de verkoop heeft hij door goede marketing en communicatie met potentiële kopers een veel beter resultaat weten te halen dan wij hadden verwacht. Zijn hulp is dan ook zeer aa...

    Recensie door Dhr. Waalewijn

    Lees verder

  • Het breed 639

    In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1

    Filipe heeft ons begeleid met een ingewikkelde aankoop in Amsterdam. Met zijn rust, krachtige onderhandelingen en geduld is het gelukt om de aankoop door te zetten. In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1 zodat wij voor de juiste prijs een goed appartement konden kopen.

    Recensie door Robbert

    Lees verder

Naar boven