RE/MAX PRO

Niet pandgericht maar klantgericht

Bij RE/MAX PRO, de Makelaars van Amsterdam, vullen zelfstandige makelaars elkaar aan en ondersteunen ze elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Bij ons staat namelijk niet het pand centraal maar de klant. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop, verhuur, aankoop of aanhuur van uw woning in Amsterdam, zijn wij tevreden. Met korte lijnen en grote betrokkenheid zorgen wij ervoor dat u het maximale bereikt. Lees alles over onze grote voordelen, wereldwijde makelaarsorganisatie en de ervaringen van onze klanten.

Onze makelaars bloggen

Onze makelaars weten alles over de Amsterdamse woningmarkt. En die kennis delen we graag met u. Wat komt er allemaal kijken bij uw nieuwe woonavontuur? Wat doen de huizenprijzen? Wanneer kunt u het beste uw huis verkopen? U leest er alles over in de blogs van onze makelaars.

Lees verder

Onze voordelen

In een markt waar de concurrentie groot is, zijn we bij de Makelaars van Amsterdam toch in staat om ons te onderscheiden. Onze makelaars bieden een aantal unieke voordelen zoals no cure, no pay service, locale expertise, professionele promotie en 24/7 bereikbaarheid. Ontdek al onze voordelen.

Lees verder

De actuele woningmarktcijfers van Amsterdam

Wat doet de Amsterdamse woningmarkt? Onze makelaars houden de ontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt nauwlettend in de gaten. Aan de hand van actuele data weten we alles over prijsschommelingen per wijk. En die kennis delen we graag met u. Zodat u altijd zeker bent van de juiste prijs bij verkoop en een realistisch bod bij de aankoop van uw nieuwe woning. Bekijk de prijsontwikkelingen op de Amsterdamse woningmarkt van het afgelopen kwartaal.

Lees verder

De grootste makelaarsorganisatie

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 120.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al meer dan 45 jaar. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt. Lees over de grote voordelen van onze moederorgansiatie.

Lees verder

Reviews van blije klanten

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de grote voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees de reviews van onze blije klanten.

Lees verder

Word jij onze nieuwe zelfstandig makelaar?

Ook makelaar worden? Of ben je al makelaar en wil je je aansluiten bij onze succesformule? Kom erbij! Bij ons heb je het beste van twee werelden: de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap én de professionele ondersteuning van ons kantoor in Amsterdam. Reageer op onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe makelaar.

Lees verder

Ons landelijke netwerk

Bij RE/MAX hebben we een groot aantal vestigingen, verspreid door heel Nederland. Door onze nauwe contacten met andere kantoren kunnen we u helpen wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft om in een ander deel van het land te wonen. De landelijke makelaars van RE/MAX staan graag voor u klaar. Maak kennis met onze zusterkantoren.

Lees verder

Onze verkochte woningen

Op de Amsterdamse woningmarkt van vandaag staan huizen zelden lang te koop. Om een indruk te geven van de vele woningen die wij inmiddels hebben verkocht, hebben we een overzicht samengesteld. Bekijk de grote verscheidenheid van onze verkochte woningen. Van grachtenpanden tot eengezinswoningen. Van knusse appartementjes tot superpenthouses.

Lees verder

Mijn Dossier aanvragen

Veiligheid voor alles. Daarom hebben wij voor onze klanten een digitale kluis ontwikkeld waarin we alle gegevens bijhouden: Mijn Dossier. Huizenjagers maken er een zoekprofiel aan waarmee ze als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Het biedt vooral een duidelijk overzicht van al uw gegevens. Ontdek de vele voordelen van ons online klantdossier.

Lees verder

Onze waarden

Wij hebben onze kernwaarden met de paplepel ingegoten gekregen van onze moederorganisatie RE/MAX. Vaste waarden waarmee RE/MAX makelaars wereldwijd al decennialang klanten succesvol hebben geholpen bij de koop of verkoop van hun woning. Lees waar onze makelaars voor staan.

Lees verder
Naar boven