Makelaar Vraaglijn Corona

Door op 20 Maart 2020

Heeft u een vraag over de coronacrisis en de Amsterdamse huizenmarkt? Vraag het de expert, onze makelaars staan voor u klaar.

In tijden van onzekerheid moeten we als samenleving elkaar helpen en voor elkaar klaarstaan. Daarom willen wij bij Makelaars van Amsterdam, ook graag ons steentje bijdragen aan uw verhuis-, woning- en financieringsvraagstukken. Heeft u een vraag over de coronacrisis en de Amsterdamse huizenmarkt? Bel: 020-2232900. Dan staan onze makelaars belangeloos voor u klaar om uw onzekerheden weg te nemen.

Kennis binnen onze groep

Wij weten in ‘normale tijden’ als geen ander wat de huizenmarkt kan gaan doen en kunnen vanuit onze expertise de verschillende scenario’s bestuderen en onze ideeën met u delen. Wij zijn dag in en dag uit bezig om voor onszelf een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van de veranderingen die er momenteel gaande zijn. We overleggen dagelijks met ons team van makelaars, delen onze ervaringen, volgen al het nieuws, volgen de ervaringen van makelaars door heel Amsterdam, Nederland maar ook wereldwijd en analyseren natuurlijk ook de verschillende informatie die beschikbaar komt.

Prangende huizenvragen 

U zult ongetwijfeld met een aantal vragen zitten. Wat gaat de prijs van mijn huis de komende tijd doen? Wat gebeurt er met mijn hypotheek? Moet ik wel gaan kopen? Gaan de prijzen zakken? Dit zijn slechts enkele vragen die wij met regelmaat krijgen van klanten die even niet goed weten waar ze aan toe zijn. 

Antwoorden van de expert 

Daarom bieden wij vanaf heden de service: Makelaar Vraaglijn Corona. Deze vraaglijn kunt u tussen 8:00 en 22:00 uur bellen op: 020-2232900. U krijgt dan een van onze makelaars aan de lijn. Hij of zij beantwoordt graag al uw huisvragen met betrekking tot de coronacrisis. U kunt uw vraag ook e-mailen naar amsterdam@makelaarsvan.nl. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk reactie. Hopelijk kunnen we u met deze service een beetje duidelijkheid verschaffen in deze onvoorspelbare tijden. 

Lees ook: 
Onze coronamaatregelen update per 13 oktober
Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Heeft u huisvragen over de coronacrisis? Bel onze Makelaar Vraaglijn Corona: 020-2232900

Naar boven