Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • De Wherelanden 218

    Thanks to Pelle's expertise and guidance, we were able to find the perfect home for our family

    We recently had the pleasure of working with Pelle to buy our dream home in Purmerend, and we couldn't be happier with the service he provided. From start to finish, Pelle was knowledgeable, professional, and incredibly patient with us as first-time homebuyers. One of the things we appreciated most about Pelle was his ability to make the process feel less daunting and more fun. He had a few jok...

    Recensie door Evgeny Mitko

    Lees verder

  • Geen verkoop

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Urkerstraat 7

    He is very professional and very patient

    Jan Ten Arve was our agent. He was beyond excelent. His service was great made us very happy. He is very professional and very patient because we did not speak Dutch. He made our life very easy by helping in every aspect. İ recommend him 100%. I dearly thank him for his great job.

    Recensie door Mevr. Melis

    Lees verder

  • Welnastraat 301

    Enthousiaste, joviale makelaar

    Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
    We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Recensie door Xander Waller

    Lees verder

  • Max Havelaarlaan 409

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed.

    Ik ben blij dat ik een nieuw huis heb en uitstekende ondersteuning bij mijn onroerend goed. Hij antwoordde me zonder enige vertraging en deed zijn best om aan mijn verzoek te voldoen. het was geweldig werk.

    Recensie door Takashi

    Lees verder

  • Afroditekade 28B

    Correct, enthousiast en behulpzaam

    Deze beoordeling geldt voor zowel Filipe als Ton, het was een team effort. Wat ik heel prettig vond is dat Filipe mij ten allen tijde met raad en daad terzijde heeft gestaan. Mijn situatie was niet standaard, aangezien ik in het buitenland zat en er last minute ook nog een schade ontstond aan mijn woning. Ik heb ervaren dat Filipe (Ton ook, bij de intake) de 'extra mile gingen', wat mij een hee...

    Recensie door Arnoud

    Lees verder

  • Leliegracht 5 2

    Prettige en deskundige makelaar

    Rogier de Vries van Remax is een prettige en deskundige makelaar die ons vooraf goede adviezen gaf en de verkoop op een doortastende manier heeft begeleid, met prettige 'prijs/kwaliteit verhouding'.

    Recensie door Dhr. Laurens

    Lees verder

  • Joan Melchior Kemperstraat 117 H

    We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    We zijn Pelle ontzettend dankbaar voor zijn hulp bij de aankoop van ons eerste huis. Hij heeft veel kennis van de markt, heeft ons deskundig geadviseerd en ervoor gezorgd dat we binnen twee maanden een huis hebben kunnen kopen! Het contact was erg prettig, hij is erg goed bereikbaar en denkt op een fijne manier mee. We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    Recensie door Annelieke Hulzebosch

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 268 H

    Betrouwbaar en kundig

    Uitstekende service! Ik werd geholpen door Rogier, hij stond open voor overleg en suggesties. Daarnaast was hij erg flexibel en had hij veel marktkennis. Ik kon mijn wensen bij hem neerleggen en samen maakten wij een geschikt plan. Hij komt heel betrouwbaar en kundig over, dat was de doorslaggevende factor om voor hem te kiezen. Ik denk dat dat ook heel aangenaam is voor de kopende partij. Met ...

    Recensie door Mevr. Yentl

    Lees verder

  • Bos en Lommerplein 97

    Professioneel, kundig en wat een inzet!

    Wij hadden een zeer prettig contact met onze Remax makelaar Rogier de Vries. Professioneel, kundig en wat een inzet!

    Recensie door Mevr. Kolb

    Lees verder

  • Jan de smeltstraat 42 & Goeman Borgesiusstraat 2K

    Both selling and buying

    I was both selling and buying a house with Filipe

    Recensie door Andrei

    Lees verder

  • Woestijnstraat 31, Purmerend

    Hij zet net dat stapje extra voor je

    Hans Koppes is een geweldige makelaar. Hij heeft de verkoop van mijn huis tot in de puntjes verzorgd. Hij is professioneel, gedreven en hij zet net dat stapje extra voor je.

    Recensie door Natascha Willemse

    Lees verder

  • Valutaboulevard 25

    Binnen 2 weken verkocht en conform onze vraagprijs

    Ons huis moest (behoorlijk) snel verkocht worden. Via een vergelijkingssite en na wat gesprekken gekozen voor ReMax Pro. In het traject heeft Rogier uitstekend geadviseerd, meegedacht en het proces begeleid. Extra belangrijk en complex doordat er gelijktijdig meerdere woningen in de straat te koop stonden. Binnen 2 weken verkocht en conform onze vraagprijs. Ook de overdracht ging soepel. Al met...

    Recensie door Dhr. Mohamed

    Lees verder

  • Prins Bernhardplein 61

    Zeker aan te raden!

    Mijn appartement is verkocht door Jan-Jaap ten Arve een makelaar die via RE/MAX Pro werkt. Ik ben zeer tevreden over z'n inzet en z'n behaalde resultaten. Zeker aan te raden! Ook hadden we een van te voren afgesproken courtage, wat ik erg prettig vond. Ook verkocht Jan-Jaap het appartement van m'n schoonzus binnen een week!!

    Recensie door Mevr. Kamping

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

  • Admiralengracht 105 H

    Uitstekend geholpen

    Rogier RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen in het gehele proces. We zijn erg tevreden met zijn diensten.

    Recensie door Dhr. Janson

    Lees verder

  • Valkenburgerstraat 30e

    He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process

    Having Pelle as buying agent has been a very nice experience. He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process. He puts focus on client experience and that pays off. About things to gain more experience on, also considering that he hasn't been in this business for long time, I feel like he could devel...

    Recensie door Nicolo Girardi

    Lees verder

  • Westlandgracht 191 3

    Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch.

    Pelle is een ontzettend competente makelaar. Hij is enthousiast, super goed bereikbaar (telefonisch/Whatsapp/mail), eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch. Hij heeft meegedacht met de aankleding (welke klusjes waren handig om nog te doen) en geholpen bij het aanhaken van een interieur sty...

    Recensie door Piet Smit

    Lees verder

  • Sinjeur Semeynsstraat 21

    Top: Deelt veel kennis

    Top: consequente opvolging na eerste contact. Deelt veel kennis. Tip: iets duidelijker stappen in stappenplan aangeven, want als leek weet je niet wat wanneer precies gaat gebeuren.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven