Scroll naar inhoud
Contact

Hans Koppes

Makelaar voor de Prinses Irenebuurt en de Apollobuurt

Bel of WhatsApp 06-46395611 of e-mail naar hanskoppes@remax.nl

Hans Koppes is directeur/eigenaar van RE/MAX PRO, de Makelaars van Amsterdam en onze gespecialiseerde makelaar voor de Prinses Irenebuurt en de Apollobuurt. Naast deze buurten is het team van Ton en Hans ook gespecialiseerd in de Schinkelbuurt, Willemsparkbuurt, Hoofddorppleinbuurt en Stadionbuurt. Een sterk team, werkzaam in Amsterdam Zuid, dat door hechte samenwerking zorgt voor maximaal resultaat.

Veel dynamiek

Het team van Hans Koppes en Ton Coffeng is een belangrijk onderdeel voor de toekomstvisie van RE/MAX PRO, de Makelaars van Amsterdam. Hans: “Wij leiden onder andere ondernemende talenten op zoals Myrthe Jager. Zij is bij ons actief als assistent makelaar met huur- en verhuur als specialiteit. Daarnaast worden we ondersteund door Lorenza Bos verantwoordelijk voor alle commercieel binnendienst activiteiten en Sandy Vogelaar werkzaam als office- en managementassistent en corporate recruiter.”

Optimale service 

"Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam binnen de RE/MAX franchiseformule en was meteen enthousiast over ondernemende mentaliteit van haar medewerkers en professionele bedrijfscultuur. Een moderne innovatieve aanpak, maximale klantgerichtheid en optimale service zijn de kernwaarden van RE/MAX makelaars. Dus niet afwachten maar proactief zijn. Dat past helemaal bij mijn werkwijze en ik merk dat mijn klanten dat ook enorm aanspreekt. Wij zorgen niet alleen voor het aankopen en verkopen van woonhuizen maar ook voor de ondersteuning van klanten bij alle commercieel vastgoed vraagstukken die daarbij komen kijken.”

Minste zorgen, beste prijs

"Alle RE/MAX makelaars zijn zelfstandig maar niet alleen. U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aankoop van uw droomwoning, bedrijfspand of investeringsproject. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons duidelijke stappenplan kopen wij uw woning of kantoorpand aan in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen en tegen de beste prijs."

Ook buiten kantooruren

“Ik ben bij RE/MAX niet alleen in goed gezelschap van ruim 125.000 professionele makelaars wereldwijd, wij zijn stuk voor stuk ook hardwerkende ondernemers. In een dynamische en internationale stad als Amsterdam ben ik ook buiten de standaard kantooruren bereikbaar voor opdrachten, advies en lopende zaken. Lokaal werk ik met de beste professionals op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit de transactie.”

Kennis over de wijk

Hans is onze gespecialiseerde wijkmakelaar voor de Apollobuurt en de Prinses Irenebuurt. Dit zijn de buurten waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Maak een afspraak 

Wilt u uw huis in de Apollobuurt of de Prinses Irenebuurt verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Hans Koppes. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-46395611 of e-mail naar hanskoppes@remax.nl

Naar boven