Verder lezen
9,2
Recensies

Hans Koppes

Professional in vastgoedbranche, gespecialiseerd in commerciële en bedrijfskundige vraagstukken

Bel of WhatsApp 06-46395611 of e-mail naar hanskoppes@remax.nl

Hans Koppes is directeur/eigenaar van RE/MAX PRO - de Makelaars van Amsterdam en onze gespecialiseerde vastgoedadviseur. Naast verkoop, aankoop en verhuur heeft het team van Ton en Hans ook de exploitatie van eigen vastgoed en woningportefeuilles van beleggers in beheer. Daarnaast biedt het team vastgoedwaardering, vastgoed(her)ontwikkeling, vastgoedfinancieringen, verzekeringen en VvE beheer aan derden. Een sterk team, werkzaam vanuit Amsterdam-Zuid, dat door hechte samenwerking zorgt voor maximaal resultaat.

Niks aan het toeval overlaten

Hans Koppes: "Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam binnen de RE/MAX franchiseformule en was meteen enthousiast over de ondernemende mentaliteit van haar medewerkers en de professionele bedrijfscultuur die er heerst. Een moderne innovatieve aanpak, maximale klantgerichtheid en optimale service zijn de kernwaarden van de RE/MAX makelaars. Dus niet afwachten maar proactief zijn. Dat past helemaal bij de werkwijze die ik hanteer en daarnaast merk ik dat mijn klanten dat ook enorm aanspreekt. Wij zorgen niet alleen voor het verhuren, aankopen en verkopen van woonhuizen maar ook voor de ondersteuning van klanten bij alle commercieel vastgoed vraagstukken die daarbij komen kijken.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Talent gemixt met ervaring

Het team van Hans Koppes en Ton Coffeng is een belangrijk onderdeel voor de toekomstvisie van RE/MAX PRO - de Makelaars van Amsterdam. Hans: “Wij leiden onder andere ondernemende talenten op zoals Michel Faber en Roemer Koppes. Michel is verantwoordelijk voor de verhuur en het vastgoedbeheer van panden terwijl Roemer het aanhuren als specialiteit heeft. Het opleiden en begeleiden van talent staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast worden we ondersteund door Lorenza Bos die verantwoordelijk is voor alle commerciële binnendienst activiteiten en Sandy Vogelaar die werkzaam is als managementassistent en recruiter binnen ons team.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Minste zorgen, beste prijs

"Alle RE/MAX makelaars werken op zelfstandige basis, met ondersteuning van specialisten en op basis van de RE/MAX formule. Wanneer u voor onze makelaardij kiest, kunt u 100% aan inzet verwachten. Samen gaan wij op zoek naar uw droomwoning, bedrijfspand of investeringsproject. Geen 9 tot 5 mentaliteit bij RE/MAX PRO - de Makelaars van Amsterdam. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid in combinatie met een hoge kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons duidelijke stappenplan kopen wij uw woning of kantoorpand aan in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen en tegen de beste prijs."

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wanneer u het schikt

“Ik ben bij RE/MAX niet alleen in goed gezelschap van meer dan 130.000 professionele makelaars wereldwijd, wij zijn stuk voor stuk ook hardwerkende ondernemers. In een dynamische en internationale stad als Amsterdam ben ik ook buiten de standaard kantooruren bereikbaar voor opdrachten, adviezen en lopende zaken. Lokaal werk ik met de beste professionals op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit de transactie.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Nieuw talent

Als franchisegever is Hans continue op zoek naar nieuw talent voor de groei van Amsterdamse franchise vestiging. “Onze formule biedt volop kansen om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar. Dat kan vanuit een baan in de makelaardij maar ook als je een carrièreswitch wilt maken. Wij helpen onze kandidaten op weg met opleiding en coaching zodat ze een zachte landing maken in de dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt. Een ideale weg naar zelfstandigheid want ze kunnen altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Ze hoeven het wiel niet zelf uit te vinden.” Ben je of wil je makelaar worden in Amsterdam? Dan komt Hans Koppes graag met je in contact.

Maak een afspraak voor een sollicitatiegesprek

Vastgoedbeheer met stabiel rendement

Het team van Hans Koppes en Ton Coffeng verzorgt het beheer van vastgoed op gebouwniveau. Hans: "Of het nu gaat om woningen, winkels, kantoorpanden of ander vastgoed, wij regelen alles voor u. Door professioneel en proactief vastgoedbeheer op operationeel niveau zijn wij in staat zorg te dragen voor een stabiel rendement. Daarnaast zoeken wij constant naar manieren om het rendement te verhogen bijvoorbeeld via huurincasso, ruimteoptimalisatie, energiemanagement en slim onderhoud. Onze zusteronderneming is gespecialiseerd in de relatie met verhuurders en biedt een professioneel klantenportaal. Persoonlijk contact is zeer belangrijk en zorgt voor een gemakkelijke communicatie. Vastgoedbeheer bestaat uit administratief, financieel-, technisch- en commercieel beheer. Samen met u bepalen we de omvang van het dienstenpakket tegen een scherp tarief. Zo wordt u ontzorgd op de gewenste wijze. We kunnen het administratief en financieel beheer van uw woning al vanaf een basisbedrag voor uw verrichten. Wij leggen ons beheerpakket graag vrijblijvend aan u voor tijdens een kopje koffie bij ons op kantoor."

Maak een afspraak voor een vastgoedbeheergesprek

Vastgoedadvies

Naast vastgoedmanagement en het optimaliseren van vastgoedexploitaties, geeft Hans ook advies aan eigenaren van vastgoed. Hij heeft de expertise, het netwerk en de kennis om u te adviseren en daaropvolgend toegevoegde waarde te bieden bij elk vastgoedproject. Vanuit zijn expertise geeft hij u bijvoorbeeld advies over een haalbaarheidsonderzoek, vastgoedrendementsvoorspellingen of de uitwerking van de herontwikkelingspotentie van gebouwen. Naast vastgoedbeheer- en beleggingsadviezen, kan Hans u ook doorverwijzen naar financiers die werken onder de beste ‘buy-to-let’ voorwaarden. Verder begeleidt hij vastgoedeigenaren regelmatig met aanvragen van delers- en/of splitsingsvergunningen en de voorbereiding en aansturing van sloop- en/of bouw projecten.

Maak een afspraak voor een vastgoedadviesgesprek
 • Verkoopplannen deze zomer?

  17 juli 2020
  Meestal is de zomer niet het meest ideale moment om uw huis te verkopen in Amsterdam. Kopers zijn dan met vakantie of met andere zaken bezig. Maar dit is allesbehalve een gewone zomer. Onze kantooreigenaar Hans Koppes legt uit waarom deze zomer juist wel een goed moment is om uw woning te koop te zetten.
  Verkoopplannen deze zomer?

Maak een afspraak

Hans Koppes

Neem contact op met Hans Koppes voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Makelaar worden in Amsterdam

  Bij RE/MAX PRO Amsterdam zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team van zelfstandige makelaars te versterken. Weet jij alles van jouw wijk in Amsterdam en wil je graag makelaar worden?

  Lees verder
  Makelaar worden in Amsterdam

Mijn woningaanbod

Naar boven