Fantastisch geholpen

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,3
Hans Koppes

Hans Koppes

Professional in vastgoedbranche, gespecialiseerd in commerciële en bedrijfskundige vraagstukken

Bel of WhatsApp 06-46395611 of e-mail naar hanskoppes@remax.nl

Hans Koppes is directeur/eigenaar van de Makelaars van Amsterdam en onze gespecialiseerde vastgoedadviseur. Naast verkoop, aankoop en verhuur heeft het team van Ton en Hans ook de exploitatie van eigen vastgoed en woningportefeuilles van beleggers in beheer. Daarnaast biedt het team vastgoedwaardering, vastgoed(her)ontwikkeling, vastgoedfinancieringen, verzekeringen en VvE beheer aan derden. Een sterk team, werkzaam vanuit Amsterdam-Zuid, dat door hechte samenwerking zorgt voor maximaal resultaat.

Niks aan het toeval overlaten

Hans Koppes: "Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam binnen de RE/MAX franchiseformule en was meteen enthousiast over de ondernemende mentaliteit van haar medewerkers en de professionele bedrijfscultuur die er heerst. Een moderne innovatieve aanpak, maximale klantgerichtheid en optimale service zijn de kernwaarden van de RE/MAX makelaars. Dus niet afwachten maar proactief zijn. Dat past helemaal bij de werkwijze die ik hanteer en daarnaast merk ik dat mijn klanten dat ook enorm aanspreekt. Wij zorgen niet alleen voor het verhuren, aankopen en verkopen van woonhuizen maar ook voor de ondersteuning van klanten bij alle commercieel vastgoed vraagstukken die daarbij komen kijken.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Onafhankelijk financieel advies

Ons kantoor werkt samen met 'Huis & Hypotheek – de Adviseurs van Amsterdam'. Zij bieden onafhankelijk financieel advies die u nodig heeft om uw woonwensen te realiseren. Hans: "Onze financieel adviseurs zullen u de verschillen uitleggen tussen de diverse marktpartijen die zij vertegenwoordigen. Daarmee heeft u alle vrijheid om de keuze te maken voor de hypotheek die het beste bij u past. De financieel adviseur kijkt naar uw leefsituatie en uw financiële wensen en mogelijkheden. Daarop volgt een selectie van partijen waarbij het advies kan worden afgesloten of aan gegaan."

Maak een afspraak voor een financieel adviesgesprek

Minste zorgen, beste prijs

"Alle RE/MAX makelaars werken op zelfstandige basis, met ondersteuning van specialisten en op basis van de RE/MAX formule. Wanneer u voor onze makelaardij kiest, kunt u 100% aan inzet verwachten. Samen gaan wij op zoek naar uw droomwoning, bedrijfspand of investeringsproject. Geen 9 tot 5 mentaliteit bij de Makelaars van Amsterdam. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid in combinatie met een hoge kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons duidelijke stappenplan kopen wij uw woning of kantoorpand aan in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen en tegen de beste prijs."

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wanneer u het schikt

“Ik ben bij RE/MAX niet alleen in goed gezelschap van meer dan 130.000 professionele makelaars wereldwijd, wij zijn stuk voor stuk ook hardwerkende ondernemers. In een dynamische en internationale stad als Amsterdam ben ik ook buiten de standaard kantooruren bereikbaar voor opdrachten, adviezen en lopende zaken. Lokaal werk ik met de beste professionals op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit de transactie.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Nieuw talent

Als franchisegever is Hans continue op zoek naar nieuw talent voor de groei van Amsterdamse franchise vestiging. “Onze formule biedt volop kansen om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar. Dat kan vanuit een baan in de makelaardij maar ook als je een carrièreswitch wilt maken. Wij helpen onze kandidaten op weg met opleiding en coaching zodat ze een zachte landing maken in de dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt. Een ideale weg naar zelfstandigheid want ze kunnen altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Ze hoeven het wiel niet zelf uit te vinden.” Ben je of wil je makelaar worden in Amsterdam? Dan komt Hans Koppes graag met je in contact.

Maak een afspraak voor een sollicitatiegesprek

Vastgoedbeheer met stabiel rendement

Het team van Hans Koppes en Ton Coffeng verzorgt het beheer van vastgoed op gebouwniveau. Hans: "Of het nu gaat om woningen, winkels, kantoorpanden of ander vastgoed, wij regelen alles voor u. Door professioneel en proactief vastgoedbeheer op operationeel niveau zijn wij in staat zorg te dragen voor een stabiel rendement. Daarnaast zoeken wij constant naar manieren om het rendement te verhogen bijvoorbeeld via huurincasso, ruimteoptimalisatie, energiemanagement en slim onderhoud. Onze zusteronderneming is gespecialiseerd in de relatie met verhuurders en biedt een professioneel klantenportaal. Persoonlijk contact is zeer belangrijk en zorgt voor een gemakkelijke communicatie. Vastgoedbeheer bestaat uit administratief, financieel-, technisch- en commercieel beheer. Samen met u bepalen we de omvang van het dienstenpakket tegen een scherp tarief. Zo wordt u ontzorgd op de gewenste wijze. We kunnen het administratief en financieel beheer van uw woning al vanaf een basisbedrag voor uw verrichten. Wij leggen ons beheerpakket graag vrijblijvend aan u voor tijdens een kopje koffie bij ons op kantoor."

Maak een afspraak voor een vastgoedbeheergesprek

Vastgoedadvies

Naast vastgoedmanagement en het optimaliseren van vastgoedexploitaties, geeft Hans ook advies aan eigenaren van vastgoed. Hij heeft de expertise, het netwerk en de kennis om u te adviseren en daaropvolgend toegevoegde waarde te bieden bij elk vastgoedproject. Vanuit zijn expertise geeft hij u bijvoorbeeld advies over een haalbaarheidsonderzoek, vastgoedrendementsvoorspellingen of de uitwerking van de herontwikkelingspotentie van gebouwen. Naast vastgoedbeheer- en beleggingsadviezen, kan Hans u ook doorverwijzen naar financiers die werken onder de beste ‘buy-to-let’ voorwaarden. Verder begeleidt hij vastgoedeigenaren regelmatig met aanvragen van delers- en/of splitsingsvergunningen en de voorbereiding en aansturing van sloop- en/of bouw projecten.

Maak een afspraak voor een vastgoedadviesgesprek
  • De Amsterdamse woningmarkt in het tweede kwartaal 2022

    30 Augustus 2022
    Sinds het begin van het tweede kwartaal 2022 stijgen de huizenprijzen in Amsterdam minder hard. Van alle tweede kwartalen sinds 2015 had het afgelopen kwartaal de minste transacties. Zijn de huidige ontwikkelingen een voorbode van ontspanning op de woningmarkt? Sinds het begin van het tweede kwartaal zien we minder bezichtigingen, minder transacties en daardoor ook minder harde prijsstijgingen en minder overbiedingen. Onze broker/owner Hans Koppes over de ontwikkeling van de Amsterdamse woningmarkt in het tweede kwartaal 2022.
    De Amsterdamse woningmarkt in het tweede kwartaal 2022

Maak een afspraak

Hans Koppes

Neem contact op met Hans Koppes voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Bij RE/MAX PRO Amsterdam zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team van zelfstandige makelaars te versterken. Weet jij alles van jouw wijk in Amsterdam en wil je graag makelaar worden?

    Lees verder

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven