Hij zet net dat stapje extra voor je

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,4
Hans Koppes

Hans Koppes

Professional in vastgoedbranche, gespecialiseerd in commerciële en bedrijfskundige vraagstukken

Bel of WhatsApp 06-46395611 of e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl

Hans Koppes is de drijvende kracht achter de succesformule van Makelaars van Amsterdam. Hij zorgt ervoor dat onze makelaars en financieel adviseurs worden geïnspireerd en verantwoordelijk worden gehouden voor hun business planning waardoor ons werkgebied blijft groeien. Met zijn passie voor vastgoed, business coaching, sales en marketing blijft onze dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau. En zijn klanten zeker van maximaal resultaat voor de aankoop, verkoop, huur en verhuur van hun woning. Of het hoogste rendement op vastgoedexploitatie. Maak kennis met Hans en ontdek alle mogelijkheden van Makelaars van Amsterdam.

Niks aan het toeval overlaten

Hans Koppes: "Bij Makelaars van Amsterdam hebben de makelaars een ondernemende mentaliteit en een professionele bedrijfscultuur. Een moderne innovatieve aanpak, maximale klantgerichtheid en optimale service zijn de kernwaarden ons makelaarskantoor. Dus niet afwachten maar proactief zijn. Dat past helemaal bij de werkwijze die ik hanteer en daarnaast merk ik dat mijn klanten dat ook enorm aanspreekt. Wij zorgen niet alleen voor het verhuren, aankopen en verkopen van woonhuizen maar ook voor de ondersteuning van klanten bij alle commercieel vastgoed vraagstukken die daarbij komen kijken.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Onafhankelijk financieel advies

Ons kantoor werkt samen met 'Huis & Hypotheek – de Adviseurs van Amsterdam'. Zij bieden onafhankelijk financieel advies die u nodig heeft om uw woonwensen te realiseren. Hans: "Onze financieel adviseurs zullen u de verschillen uitleggen tussen de diverse marktpartijen die zij vertegenwoordigen. Daarmee heeft u alle vrijheid om de keuze te maken voor de hypotheek die het beste bij u past. De financieel adviseur kijkt naar uw leefsituatie en uw financiële wensen en mogelijkheden. Daarop volgt een selectie van partijen waarbij het advies kan worden afgesloten of aan gegaan."

Maak een afspraak voor een financieel adviesgesprek

Minste zorgen, beste prijs

"Onze makelaars werken op zelfstandige basis, met ondersteuning van specialisten en op basis onze unieke formule. Wanneer u voor onze makelaardij kiest, kunt u 100% aan inzet verwachten. Samen gaan wij op zoek naar uw droomwoning, bedrijfspand of investeringsproject. Geen 9 tot 5 mentaliteit bij Makelaars van Amsterdam. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid in combinatie met de hoogste kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons duidelijke stappenplan kopen wij uw woning of kantoorpand aan in de kortst mogelijke tijd, met de minste zorgen en tegen de beste prijs."

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wanneer u het schikt

“Bij Makelaars van Amsterdam zijn we stuk voor stuk hardwerkende ondernemers. In een dynamische en internationale stad als Amsterdam ben ik dan ook buiten de standaard kantooruren bereikbaar voor opdrachten, adviezen en lopende zaken. Lokaal werk ik met de beste professionals op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht zodat ik zeker weet dat we optimaal resultaat halen uit de transactie.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Nieuw talent

Als franchisegever is Hans continue op zoek naar nieuw talent voor de groei van de Amsterdamse franchise vestiging. “Onze formule biedt volop kansen om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar. Dat kan vanuit een baan in de makelaardij maar ook als je een carrièreswitch wilt maken. Wij helpen onze kandidaten op weg met opleiding en coaching zodat ze een zachte landing maken als ondernemer in de dynamiek van de Amsterdamse woningmarkt. Een ideale weg naar zelfstandigheid want ze kunnen altijd rekenen op onze kennis en ervaring. Ze hoeven het wiel niet zelf uit te vinden.” Wil jij zelfstandig makelaar worden in Amsterdam? Dan komt Hans Koppes graag met je in contact.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Vastgoedbeheer met stabiel rendement

Het team van Hans Koppes en Ton Coffeng verzorgt het beheer van vastgoed op gebouwniveau. Hans: "Of het nu gaat om woningen, winkels, kantoorpanden of ander vastgoed, wij regelen alles voor u. Door professioneel en proactief vastgoedbeheer op operationeel niveau zijn wij in staat zorg te dragen voor een stabiel rendement. Daarnaast zoeken wij constant naar manieren om het rendement te verhogen bijvoorbeeld via huurincasso, ruimteoptimalisatie, energiemanagement en slim onderhoud. Onze zusteronderneming is gespecialiseerd in de relatie met verhuurders en biedt een professioneel klantenportaal. Persoonlijk contact is zeer belangrijk en zorgt voor een gemakkelijke communicatie. Vastgoedbeheer bestaat uit administratief, financieel-, technisch- en commercieel beheer. Samen met u bepalen we de omvang van het dienstenpakket tegen een scherp tarief. Zo wordt u ontzorgd op de gewenste wijze. We kunnen het administratief en financieel beheer van uw woning al vanaf een basisbedrag voor uw verrichten. Wij leggen ons beheerpakket graag vrijblijvend aan u voor tijdens een kopje koffie bij ons op kantoor."

Maak een afspraak voor een vastgoedbeheergesprek

Vastgoedadvies

Naast vastgoedmanagement en het optimaliseren van vastgoedexploitaties, geeft Hans ook advies aan eigenaren van vastgoed. Hij heeft de expertise, het netwerk en de kennis om u te adviseren en daaropvolgend toegevoegde waarde te bieden bij elk vastgoedproject. Vanuit zijn expertise geeft hij u bijvoorbeeld advies over een haalbaarheidsonderzoek, vastgoedrendementsvoorspellingen of de uitwerking van de herontwikkelingspotentie van gebouwen. Naast vastgoedbeheer- en beleggingsadviezen, kan Hans u ook doorverwijzen naar financiers die werken onder de beste ‘buy-to-let’ voorwaarden. Verder begeleidt hij vastgoedeigenaren regelmatig met aanvragen van delers- en/of splitsingsvergunningen en de voorbereiding en aansturing van sloop- en/of bouw projecten.

Maak een afspraak voor een vastgoedadviesgesprek
  • Rust keert terug op de Amsterdamse woningmarkt

    18 Augustus 2023
    Voor veel woningbezitters was het even schrikken in het eerste kwartaal van dit jaar. De huizenprijzen gingen omlaag en in sommige gevallen nog fors ook. De Amsterdamse woningmarkt heeft een flinke tik gekregen. Grote vraag: gaat dit zo door of is het dal al in zicht? Onze regiokantooreigenaar Hans Koppes ziet het tij keren op de Amsterdamse woningmarkt in het tweede kwartaal. Al blijven de verschillen in vierkantemeterprijzen nog altijd groot.
    Rust keert terug op de Amsterdamse woningmarkt

Maak een afspraak

Hans Koppes

Neem contact op met Hans Koppes voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Bij Makelaars van Amsterdam zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons team van zelfstandige makelaars te versterken. Weet jij alles van jouw wijk in Amsterdam en wil je graag makelaar worden? Kom erbij. Als eigen baas in onze makelaardij!

    Lees verder

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven