Huis kopen? Wees er sneller bij met Mijn Dossier

Door op 15 Januari 2021

Vul uw online zoekprofiel in en bezichtig als eerste

Als je een huis wilt kopen op de Amsterdamse woningmarkt moet je er snel bij zijn. Het aanbod is schaars en de vraag gigantisch. Vaak zijn huizen al verkocht voordat je de woning überhaupt kunt bezichtigen. Met een aankoopmakelaar kun je de concurrentie een stap voor zijn. En daar doen wij nog een flinke schep bovenop met Mijn Dossier. Met deze online tool zoek je voor de markt uit. Kantooreigenaar Ton Coffeng legt uit hoe wij ervoor zorgen dat onze klanten niet achter het net vissen.

Als eerste op de hoogte

Mijn Dossier is een nieuwe dienst van de Makelaars van Amsterdam. Ton: “Naast onze kennis van de Amsterdamse woningmarkt en onze makelaarsdiensten bieden we ook technologische innovatie. Met Mijn Dossier laten we de techniek voor onze klanten werken. Zij vullen hun gegevens in en geven aan in welke wijk of buurt ze zoeken en welke eisen ze stellen aan het kopen van een huis in Amsterdam. Zodra een woning op basis van deze gegevens op de markt komt, krijgen wij een bericht en melden dat aan onze klanten. Dan is het een kwestie van snel schakelen. Desgewenst maken wij direct een afspraak voor een bezichtiging en brengen daarna het biedingstraject op gang.”

Gegevens altijd accuraat

“Onze klanten kunnen ervoor kiezen om alle gegevens die nodig zijn voor de aankoop van een woning in Mijn Dossier te plaatsen. Denk aan gezinssamenstelling, huidige woonsituatie en financiële gegevens. Ze kunnen zelf hun stukken uploaden en informatie bijwerken zodat we altijd met de meest actuele informatie werken. De gang naar de notaris en de afhandeling van de aankoop verloopt daarmee zo soepel mogelijk. De gegevens zijn immers altijd accuraat, in een veilige omgeving.”

Ook voor huurders

“Mijn Dossier is er ook voor huurders. Zij kunnen hun voorkeur voor het huren van een huis in Amsterdam aangeven en hun gegevens invullen. Ook dit levert tijdwinst op voor woningzoekenden. Zodra een huurwoning op de markt komt, zijn onze klanten er als eerste bij. En doordat de gegevens van de huurder direct paraat zijn, kan de verhuur op korte termijn beklonken worden."

Meld u aan voor Mijn Dossier

Aanmelden voor Mijn Dossier kan op verschillende manieren. Als klant van Makelaars van Amsterdam kunt u een klantaccount aanmaken via de link die u van uw makelaar heeft ontvangen. Bent u nog niet klant bij ons en heeft u een woning in ons aanbod op het oog? Meld u dan aan via het contactformulier op de woningpagina. U ontvangt dan per e-mail uw logingegevens voor Mijn Dossier.

Lees ook:
Wat doen de huizenprijzen?
Zoek je een huis? Kijk er doorheen!
Een huis kopen begint met goed zoeken
Mijn Dossier, ontdek de voordelen van een online klantdossier
Alle blogs van onze makelaars

Maak een afspraak 

Wilt u meer weten over het kopen van een huis in Amsterdam? Maak een afspraak met onze makelaar Ton Coffeng. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel of WhatsApp 06-53256891 of e-mail naar toncoffeng@makelaarsvan.nl

Naar boven