Huis huren in Amsterdam

Ontdek uw ideale woning met onze verhuurspecialisten

Een huis huren in Amsterdam kent zo z'n uitdagingen. De huurmarkt is overvol en het aanbod is beperkt. Vaak komt u daar alleen nog met een aanhuurmakelaar tussen. Onze ervaren specialisten weten de juiste weg te te vinden naar uw ideale huurwoning. Ontdek onze uitgebreide aanhuurservice en ons grote aanbod huurwoningen in Amsterdam en meld u aan via amsterdam@makelaarvan.nl

Huur een woning in Amsterdam

Een appartement of woning in Amsterdam huren? Dat begint bij Makelaars van Amsterdam. Schrijf u direct in en kies uit ons grote aanbod huurwoningen. Dan bent u er als eerste bij. Wij hebben een groot aanbod huurwoningen in Amsterdam. Bekijk onze huizen, appartementen en studio’s. Nadat u zich heeft aangemeld via het bezichtiging aanmeldformulier ontvangt u inloggegevens voor uw Digitaal Woningdossier. Daar maakt u een account aan waarna we u kunnen helpen met de zoektocht naar uw ideale huurwoning.

Lees verder

Onze aanhuurservice in 5 stappen

Uw aanhuurmakelaar verdient zichzelf altijd terug. Met name omdat we minder emotioneel betrokken zijn bij het huren van uw droomwoning. Wij kunnen hierdoor beter bieden en beter onderhandelen. Ook wordt er bouwkundig naar het huis gekeken. Is het uw geld waard? Kloppen de afmetingen van het pand? Is het een prettige wijk?

Lees verder

Elektronisch Werkdossier

Al uw huurzaken overzichtelijk op 1 plek. Nadat u zich heeft aangemeld via het bezichtiging aanmeldformulier ontvangt u inloggegevens voor uw Digitaal Woningdossier. Daar maakt u een account aan waarna we u kunnen helpen met de zoektocht naar uw ideale huurwoning. Het Digitaal Woningdossier is een digitale kluis om persoonlijke gegevens versleuteld op te slaan en via een beveiligde verbinding naar ons te versturen. Daarmee bent u verzekerd van optimale veiligheid van uw gegevens. Uw informatie zal worden gecontroleerd en geverifieerd. Zodra alle documentatie goedgekeurd is zal uw dossier met de eigenaar van de desbetreffende huurwoning worden besproken. Na de aanmeldprocedure nodigen wij u uit voor een bezichtiging van de woning.

Lees verder

Ons aanbod huurwoningen

Van knusse appartementen tot complete woningen, wij hebben ze in ons bestand. Bekijk in dit overzicht ons aanbod huurwoningen in Amsterdam en neem schrijf u in via ons digitaal inschrijfformulier.

Lees verder

Woonwens Zoekprofiel

Onze aanhuurmakelaars helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe huurwoning en doen dat het liefst zo snel mogelijk. Met een gratis Woonwens Zoekprofiel voor de huur van een woning in Amsterdam staat u voortaan vooraan in de rij in plaats van achteraan. Meld u gratis aan en zorg dat u de eerste huurkandidaat bent!

Lees verder

Expat housing

Makelaars van Amsterdam is een internationale makelaardij. Dit zorgt ervoor dat wij een vertrouwd beeld zijn voor expats. Bent u als expat op zoek naar woonruimte in de regio Amsterdam? Dan helpen onze huurmakelaars u graag bij het vinden van gestoffeerde of gemeubileerde woningen voor korte of lange termijn.

Lees verder

Schrijf u in

Wilt u een huis huren in Amsterdam met een van onze aanhuurspecialisten? Schrijft u zich dan eerst gratis in via amsterdam@makelaarsvan.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven