Huis verkopen promotieplan

Door op 23 April 2021

“Met online promotie bereiken we een breder publiek”

Het verkopen van woningen vraagt in deze uitdagende tijd om bijzondere oplossingen. Want in de huidige woningmarkt oriënteren kopers zich voornamelijk online. En daar is een andere manier van presenteren voor nodig. Onze makelaar Filipe Bataglia legt uit hoe hij met een multimediale aanpak meer potentiële kopers interesseert voor uw woning.

Virtuele bezichtigingen 

Hans: “Onze doelgroep werkt op dit moment grotendeels thuis en dan is het belangrijk dat je toch nog zichtbaar blijft. Dat vergt de nodige creativiteit en aanpassingsvermogen aan het ‘nieuwe normaal’. De technologie is in een stroomversnelling gekomen en wat voorheen onmogelijk leek is nu een realiteit. Waar is onze doelgroep? Online! Daar moeten we ze bereiken. Virtuele bezichtigingen zijn dan ook niet meer weg te denken en leveren een significante toevoeging aan het succes van de verkoop van de woning in Amsterdam.”

Meer zekerheid

“In onzekere tijden geeft een virtuele bezichtiging meer zekerheid. Geïnteresseerden kunnen rustig kijken vanuit hun eigen huis, veilig en comfortabel. Na deze eerste indruk kunnen ze er alsnog voor kiezen om het huis fysiek te bezichtigen. Hoe fijn is het om een eerste selectie te kunnen maken op basis van een virtuele rondleiding? Je kunt dan ook vragen stellen en de makelaar op afstand aansturen. Efficiënt en veilig. Gelukkig was ik daar ook al mee bezig voor corona en kon ik zodanig snel schakelen. Nu is het niet meer weg te denken uit mijn woning promotieplan.”

Efficiëntieslag

“Bij ons heeft niet alleen de verkoper een eigen portaal waarin alles wordt vastgelegd. Via Mijn Dossier kan de verkoper zien wanneer er bezichtigingen zijn, wanneer er biedingen komen en waar de makelaar mee bezig is. Ook onze potentiële kopers hebben een plek op hun eigen Mijn Dossier. Daar kunnen ze afspraken inplannen voor bezichtigingen en relevante stukken inzien. Kandidaat kopers kunnen we nu ook koppelen aan andere woningen die wij in ons bestand hebben. We hebben daar een flinke efficiëntieslag in gemaakt die in deze rare tijd goed van pas komt.”

Online presenteren

“Door middel van online promotie kan ik de woning bij een breed publiek aanbieden. Met online advertenties in sociale media maar ook in alle andere kanalen die ik dagelijks gebruik, vergroten we het bereik van de woning. We boren daarmee een breder publiek aan waardoor de kans op een succesvolle verkoop stukken groter wordt.”

Woning promotieplan

Om de kansen van een woning volop te benutten zetten we alles op alles om de woning onder de aandacht te brengen. Ons woning promotieplan is daarom zeer uitgebreid en bestaat uit: 

  • Sneak preview - Een WhatsApp alert aan een vooraf geselecteerde groep potentiële kopers
  • Spotlight - Via de social media campagne en onze website kunnen we geïnteresseerden persoonlijk te woord staan
  • Just listed - Effectief mediapakket met plaatsing op portals als Funda, Jaap, Pararius en social media ads in de vorm van gesponsorde content
  • Kom En Kijk - Wij gaan een exclusief voor u georganiseerd (online) evenement promoten
  • Mediamix - Maximale woningpromotie op de verschillende online platformen
  • Basis presentatiepakket - Presentatiepakket voor alle fases van promotie
  • Matterport Virtual Reality - Met 360 graden scans maken we een realistisch 3D-model van uw woning
  • Exclusieve woningvideo - Eigen presentatie door uw makelaar waarin de sfeer van uw woning in hoogwaardige beelden wordt vastgelegd
  • Wijkfotografie - Met professionele fotografie geven we een goed beeld van de buurt
  • Digitale restyling - Wij visualiseren de potentie van een ruimte of aanzicht van uw woning

Meer weten? Lees alles over ons Woning Promotieplan 

Lees ook:
In 8 stappen verkopen wij uw huis in Amsterdam
Vergroot je kansen met een toppresentatie
Gratis waardebepaling. Deskundig advies voor de juiste vraagprijs
Alle blogs van onze makelaars

Meer weten?

Wilt u meer weten over de koop of verkoop van uw woning in Amsterdam? Maak een afspraak met onze makelaar Filipe Bataglia. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze de grote voordelen van onze wijkexpertise en onze actieve benadering van het makelaarsvak. Bel of WhatsApp 06-11607342 of e-mail naar filipebataglia@makelaarsvan.nl

Naar boven