Nieuw jaar, nieuwe naam: Makelaars van Amsterdam

Door op 23 Januari 2023

We starten het nieuwe jaar met een nieuwe stap in de verbetering van onze klantbeleving. Nog meer service, nog meer aandacht voor uw woonwensen. En dat begint met een nieuwe naam. Daarom hebben wij op 1 januari ons kantoor RE/MAX PRO omgedoopt tot Makelaars van Amsterdam. Een duidelijke naam voor een duidelijke koers: dé makelaars van Amsterdam zijn. Onze sterke lokale expertise gaat tot op wijkniveau waardoor onze klanten maximaal resultaat halen uit de koop of verkoop van hun woning in Amsterdam.

Met deze naamsverandering versterken wij onze professionele en toonaangevende positie op de Amsterdamse woningmarkt. Onze dienstverlening verandert verder niet, wij blijven met hetzelfde team enthousiaste en ondernemende makelaars voor u klaarstaan.

Nieuwe naam, vertrouwde service

De naam RE/MAX PRO heeft zowel online als offline plaatsgemaakt voor Makelaars van Amsterdam. Verder brengt deze wijziging geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven uw vertrouwde makelaardij voor al uw vragen rondom verhuizen en wonen. Uiteraard garanderen wij de service die u van ons bent gewend. Daar zijn we trots op!

Ook een nieuw adres

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe omgeving. Daarom verhuizen we op 1 maart naar ons nieuwe adres:
Valkenburgerstraat 67,
1011 MG Amsterdam

Dit prachtige pand op een zichtlocatie in het centrum van Amsterdam biedt ons de mogelijkheid om u nog beter van dienst te zijn. Wij zien u daar graag voor een kop koffie na 1 maart 2023. Met deze veranderingen zijn we klaar om het nieuwe jaar met veel energie en enthousiasme te beginnen!

Wilt u weten wat wij kunnen beteken voor uw woonwensen? Neem contact op met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek vertellen wij u graag over onze makelaarsdiensten voor uw woonplannen.

Lees ook:

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de koop van een huis of verkoop van uw woning in Amsterdam? Maak een afspraak met een van onze makelaars en ontdek de grote voordelen van onze wijkexpertise en onze actieve benadering van het makelaarsvak.

Naar boven