Zelfstandig makelaar worden?

Door op 20 Juli 2023

Sluit je aan bij onze succesformule!

Makelaars van Amsterdam is een van de snelst groeiende makelaarskantoren in Amsterdam en omstreken. En blijft groeien. Door ons unieke groeiconcept zijn wij continu op zoek naar nieuwe zelfstandig makelaars die ons team versterken. Heb jij het in je? Lanceer jouw carrière als zelfstandig ondernemer in de makelaardij met onze succesformule. Lees verder en meld je aan voor een oriëntatiegesprek.

Succesvolle carrière

Als zelfstandig makelaar word je bij ons voorzien van de beste tools, waardevolle ondersteuning, leadssystemen en opleidingsmogelijkheden aan de Makelaars van Academie. Wij doen er alles aan om van jouw carrière in de makelaardij een groot succes te maken. Bovendien profiteer je als zelfstandig makelaar van het landelijke VBO netwerk en de samenwerking tussen de aangesloten ondernemers in ons unieke shop-in-shop concept.

Groeien zonder grenzen

Je kunt je vanuit diverse hoeken bij ons aansluiten. Van ervaren makelaar tot beginnende makelaar onder de hoede van een vakmeester en mentor. Je kunt bij ons groeien zonder grenzen. Op de manier die bij jou past. De een wil ‘gewoon’ makelaar blijven, de ander wil doorgroeien naar een eigen kantoor. Alles is mogelijk.

Bewezen succesformule

Bij Makelaars van Amsterdam geloven we in samenwerking en het focussen op succesfactoren om onze makelaars te helpen hun doelen sneller en effectiever te bereiken. Onze bewezen succesformule heeft al vele makelaars geholpen om marktleider te worden binnen hun eigen marktsegment, geografisch gebied of niche. Lees ook: Top 5 voordelen van onze succesformule

Flexibel werken

Als zelfstandig makelaar profiteer jij van verschillende voordelen wanneer je je bij ons aansluit. Zo krijg je toegang tot een uniek shop-in-shop concept waarin je hybride kunt werken, wat niet alleen zorgt voor een flexibele werkomgeving maar ook dat de overheadkosten ten opzichte van eigen makelaarskantoor significant lager zijn.

Onze voordelen

Geef je carrière een boost en sluit je aan bij Makelaars van Amsterdam. Dan kun je rekenen op:

  1. Zelfstandig ondernemerschap. Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers die allen verbonden zijn met een ingenieus ecosysteem met ondersteuning op het gebied van sales, marketing, technologie en educatie.
  2. Samenwerking. Door samen te werken met de andere makelaars kan je eenvoudig kennis en ervaring delen en je samen inzetten voor de beste resultaten voor jouw klanten.
  3. Innovatie. Onze makelaars zijn gericht op innovatie en investeren samen in de nieuwste technologieën en processen om sneller en slimmer te kunnen werken.
  4. Opleiding en ontwikkeling. Onze makelaars worden voortdurend getraind en bijgeschoold om hun kennis en vaardigheden te verbeteren en de beste service aan hun klanten te kunnen bieden.
  5. Winstmaximalisatie. Wij bieden een uniek bedrijfsmodel waarbij makelaars kunnen profiteren van winstdelingsmodellen door participatie. Dit moedigt teamwerk en samenwerking tussen makelaars aan en zorgt ervoor dat iedereen bijdraagt aan het succes van onze makelaardij.
  6. Optimaal werkklimaat. Een woonwensen shop-in-shop waarbij je samen met de formule eigenaren verantwoordelijk bent voor een hybride werkomgeving, de beste systemen en permanente educatie.
  7. Vrije tijd of omzet. Door de ondersteuning van het shared service center en de kantooreigenaar kunnen zelfstandige makelaars een keuze maken tussen meer vrije tijd of meer omzet.
  8. Betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij staan bekend om onze kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Het uitdragen van de merknaam zal bijdragen aan een betrouwbare en professionele uitstraling.

Amsterdam en omstreken

Of je nu een sterke band hebt met Amsterdam of met een van de omliggende gemeenten, wij heten jou van harte welkom als zelfstandig makelaar bij de Makelaars van Amsterdam en omstreken. Wij geloven in jouw potentieel en bieden je een ideale omgeving en werkgebied om jouw ondernemersdromen waar te maken. 

Kom erbij

Word een van onze visionaire leiders en ontdek hoe jouw carrière kan groeien binnen ons hybride groeiconcept. Samen creëren we een nieuwe standaard in de makelaardij. Neem contact op met onze kantooreigenaar Ton Coffeng voor een afspraak bij ons op kantoor. Tijdens een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw kansen in onze makelaardij.

Lees ook:
Kom erbij. Als eigen baas in onze makelaardij
Welkom bij Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in de Amsterdamse regio
Samen naar het hoogste niveau in het makelaarsvak

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Wil jij zelfstandig makelaar worden in ons kantoor in Amsterdam? Maak een afspraak met onze kantooreigenaar Ton Coffeng. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam. Bel, WhatsApp of e-mail naar:
+31 (0)20 333 11 05
toncoffeng@makelaarsvan.nl

Naar boven