Groeien zonder grenzen

Welk pad kies jij voor jouw makelaarstoekomst?

Wat jouw ambitie ook is, wij stellen geen grenzen aan jouw groei als zelfstandig makelaar. En dat is uniek in de makelaardij. Bij de meeste kantoren blijf je jarenlang medewerker binnendienst of assistent makelaar en bereik je al snel je carrièreplafond. Dan kun je een eigen kantoor beginnen of je neemt het kantoor van je baas over. Veel meer smaken zijn er niet. Bij ons wel. In ons regiokantoor in Amsterdam ga je direct aan de slag als zelfstandig makelaar. Eerst onder de hoede van een mentor, daarna ligt de weg open voor een lange, lucratieve toekomst in de makelaardij. Ontdek jouw toekomst bij Makelaars van Amsterdam.

Jouw horizon in ons kantoor

De een wil ‘gewoon’ makelaar blijven, de ander wil het liefst zo snel mogelijk doorstromen naar een eigen team of zelfs een eigen regiokantoor. Dat kan. Je kunt jouw toekomst in ons kantoor helemaal afstemmen op jouw wensen. Bekijk hieronder jouw instapmomenten, geschatte inkomsten en toekomstperspectief.

Resultaat optimaliseren

Door jarenlange ervaring in de makelaardij en technologische hulpmiddelen kan Makelaars van Amsterdam jouw carrièrepad niet alleen uitstekend begeleiden maar ook voorspellen. Afhankelijk van jouw groeiambitie bepalen we jaarlijkse doelstellingen waardoor we precies weten wat we kunnen bereiken en binnen welk tijdsbestek. Inmiddels hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij regelmatig doelen stellen en ook bijschaven helpt om je resultaat te optimaliseren. Uiteraard helpt het ons als collectief om op koers voor marktleiderschap te blijven. Marktleiderschap vraagt behalve een gedragen visie ook om de collectieve discipline en het doorzettingsvermogen om het daadwerkelijk te doen.

Alles draait om ervaringen

Om succesvol makelaar te worden moet je als zelfstandig ondernemer de wil hebben om marktleider in de lokale markt te zijn of te worden. Dat geldt ook voor jouw gemiddelde klanttevredenheidscore. Dat betekent dat iedere zelfstandig ondernemer bereid moet zijn om hier geld, tijd en energie in te investeren.

Verder moeten onze ondernemers bereid zijn om zijn of haar kennis, ervaring en tips te delen met de collega’s in ons netwerk tijdens bijeenkomsten, of individueel, of tijdens lokale/regionale ontmoetingen of trainingen.

Ondernemers die zich aansluiten bij Makelaars van Amsterdam zijn gefocust op resultaat. Dat betekent dat zij niet zozeer focussen op het optimaliseren van omzet, maar van winst. Niet alleen in financiële zin, maar ook in klanttevredenheid moet het rendement op de energie en tijd optimaal zijn.

Lees ook:
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam en omstreken
Dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van
Top 5 voordelen van onze succesformule
Onze waarden: alles draait om ervaring

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Amsterdam? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Naar boven