Top 5 voordelen van onze succesformule

Pak jouw voorsprong in onze unieke makelaardij

Als zelfstandige bij de Makelaars van Amsterdam pak je al snel een voorsprong op andere Amsterdamse makelaars. Een van de belangrijkste voordelen van onze succesformule is de mogelijkheid om door te stromen. Dat kan van zelfstandig makelaar tot een van onze kantooreigenaren. Precies zoals jij dat wilt. Ontdek alle voordelen van jouw toekomst in onze makelaardij.

1 - Je bespaart kosten

Bij ons ben je een zelfstandig makelaar. Je maakt gebruik van onze 'woonwensen' shop-in-shop in Amsterdam terwijl je toch ‘eigen baas’ bent. Je bent een ondernemer binnen onze organisatie en wij zijn jouw vertrouwde basis waar je klanten ontvangt en collega makelaars spreekt. Bij ons is alles ontworpen om samen te werken vanuit een regiokantoor met flexplekken. Van training tot ICT-ondersteuning, boekhouding tot HRM en payrolling diensten, alles hebben we centraal georganiseerd. Dat scheelt een hoop geld. En voor de kantoorkosten die overblijven, betaal je naar verbruik.

2 - Je bespaart tijd

Ons concept bestaat uit een ecosysteem om samen te groeien waarbij alle makelaars gebruik maken van centraal ontwikkelde en ingekochte diensten. Zo is onze hyper lokale marketingmachine met een lead genererende website een vast onderdeel van de succesformule. Wij werken samen aan jouw ‘new business’ en faciliteren ‘kantoorzaken’ centraal. Zodat jij alle tijd hebt om te doen wat jij het leukst vindt: makelen.

3 - Je blijft je ontwikkelen

Bij ons word je een goede makelaar en blijf je een goede makelaar. Wij hebben alle trainingen en ondersteuning in huis om jouw persoonlijke ontwikkeling op topniveau te brengen. Daarmee kun je jouw vastgoedcarrière helemaal afstemmen op jouw ambitie. Onze makelaars kunnen zich continu door ontwikkelen en hebben 24/7 toegang tot de beste trainingen en tools in de branche. Permanente educatie is dan ook een van onze pijlers.

4 - Je wordt partner

We hebben onze makelaardij zo ingericht dat je ook een volgende stap kunt zetten. Als je laat zien dat jij een groeiondernemer bent en voldoet aan onze co-ondernemerschap participatievoorwaarden, dan word je uiteindelijk partner van het regiokantoor. Onze partners profiteren van het feit dat ze aandelen kunnen verwerven als ze bijdragen aan de groei van het team. We hebben een partnerschap model met passief inkomen waarmee we uniek zijn in de makelaarswereld.

5 - Je wordt marktleider

Voor sommigen is de ultieme stap een eigen regiokantoor. Die kans  krijg je als je marktleider bent in je eigen werkgebied. Je moet dan voldoende ervaring hebben met trainen, begeleiden en opleiden van makelaars en zelf meerdere makelaars hebben aangetrokken. Je weet alles over klantgericht werken, je krijgt veel werk op aanbeveling en je hebt onze succesformule helemaal in de vingers. Als jij toe bent aan een volgende stap helpen we je met het opbouwen van een volgende regiokantoor.

Behalve deze top 5 voordelen hebben we nog veel meer goede redenen om je aan te sluiten bij onze succesformule. Heb jij het in je om onze nieuwe zelfstandig makelaar te worden? Maak een afspraak met onze formule- en regiokantooreigenaren Ton Coffeng en Hans KoppesIn een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw groeikansen in onze makelaardij.

Lees ook:
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam en omstreken
Dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Amsterdam? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Wil jij zelfstandig makelaar worden in een van onze wijken in Amsterdam en omstreken? Dan gaan we graag met jou om de tafel. Neem contact op met onze regiokantooreigenaren: Ton Coffeng, bel +31 (0)6-53256891 of e-mail naar toncoffeng@makelaarsvan.nl en Hans Koppes, bel +31 (0)20 333 11 11 of e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam.

Naar boven