Vastgoedadvies

Wij adviseren u gedurende het vastgoedproces en zorgen ervoor dat we vastgoed verkrijgen die aan uw eisen voldoet. Of het nu gaat om kapitaalgroei, huurrendement of uw gezinsleven. We kunnen u bij alles ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het vinden van een beleggingspand, Amsterdamse School woningbouw tot de nieuwste nieuwbouwprojecten, aankopen, ontwikkelkansen en vastgoedbeleggingsportefeuilles in Amsterdam en omgeving.

Advies aankoop beleggingspand

Wij adviseren u over de beste aankoopmogelijkheden voor beleggingspanden. Zowel voor uw bedrijf of als voor particuliere buy-to-let aankoop. We zijn ook in staat om u fiscaal en financieel te adviseren en daarmee waarde toe te voegen aan uw onroerend goed voor verhoogde investeringszekerheid. We verwijzen u ook door naar financiers met de beste voorwaarden die aan uw specifieke eisen kunnen voldoen, of het nu een ingezeten of niet-ingezeten koper is.

Namens opdrachtgevers

Voor kopers (stille) verkopers die een discrete dienstverlening wensen, treden wij exclusief op. We kunnen kopen voor vastgoedeigenaren met onder andere een volmacht, voor de markt uit, in een faillissement- en/of nalatenschap veiling. Als u geïnteresseerd bent in actuele woningvoorraad, woningaanbod voor de markt uit, off-plan projecten, vastgoedontwikkelingen die momenteel in aanbouw zijn en/of nieuwbouwwoningen die zo goed als klaar zijn voor bewoning, dan zijn Makelaars van Amsterdam en Estate Brokers uw eerste aanspreekpunt.

Vast bedrag

Als u ons inschakelt om een beleggingspand voor u te vinden, brengen wij een vast bedrag en een percentage van de transactie in rekening als we de woning voor u vinden. We vragen een niet-restitueerbare aanbetaling van € 500,- die zal worden afgetrokken van de bemiddelingskosten die in rekening worden gebracht zodra een beleggingspand is verkregen. Deze opdracht voor dienstverlening is voor slechts 6 maanden geldig en kan met wederzijds goedvinden voor eenzelfde periode worden verlengd.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Amsterdam verhuren en meer weten over ons vastgoedadvies? Neem dan contact op met Ton Coffeng. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden voor uw vastgoed.

Naar boven