Woning bezichtigen

Door op 4 Maart 2021

Plan uw bezichtigingen online met onze nieuwe agenda module

Voordat u een huis koopt zult u eerst een aantal woningen bezichtigen om uw droomhuis te ontdekken. Daar komen veel bezichtigingen bij kijken die vaak behoorlijk lastig kunnen worden ingepland. Door telkens heen en weer bellen en mailen gaat bovendien kostbare tijd verloren. En dan kan het gebeuren dat de woning aan uw neus voorbij gaat. Met onze online agenda is dat verleden tijd. Onze broker/owner Hans Koppes legt uit hoe we met digitaal inplannen weer een stap verder zijn met innovatie in klantbeleving.

Wanneer het uitkomt

Hans: “Voor veel geïnteresseerden in koop of huur van een huis zijn de avonduurtjes of de weekenden het moment dat ze op zoek gaan naar hun ideale woning. Dan zijn makelaarskantoren vaak gesloten en kunnen er geen bezichtingsafspraken worden ingepland. Dit is uiteraard niet meer van deze tijd en is vanaf heden dan ook verleden tijd. Huizenzoekers kunnen nu 24/7 plannen in de door klant en makelaar bepaalde tijdblokken.”

Constant innoveren

“Wij van De Makelaars van Amsterdam, geloven in het constant innoveren van onze dienstverlening voor onze klanten. Digitaal klantcontact is sinds COVID-19 in een stroomversnelling geraakt. Als innovatieve makelaardij omarmen wij deze trend dan ook om ons service level te versterken. Wij geloven in een transparante en efficiënte manier van werken, waarbij digitalisatie centraal staat. Dit biedt ons extra tijd en daarmee mogelijkheden om verder te investeren en de klantervaring online te verbeteren. Onze makelaars zijn klantgericht, niet pandgericht.”

Verbazing over inefficiëntie

“Een belangrijk onderdeel tijdens de klantreis van kopers en huurders is het inplannen van een bezichtiging. Tijdens mijn eerste stappen in de makelaardij verbaasde ik me enorm over de inefficiëntie van dit proces. Er werd constant over en weer gebeld en gemaild tussen makelaars en kandidaat kopers of huurders voor het maken van afspraken. Iets wat anno 2021 echt niet meer past bij een makelaardij die meegaat met zijn tijd en ook zeker niet bij een makelaardij die zich positioneert als 'De makelaars van Amsterdam'.”

Gekoppeld aan makelaar

“We hebben besloten om niet langer stil te zitten en hier werk van te maken. Dit resulteerde in onze nieuw gelanceerde online agenda module. In de digitale wereld waarin we leven is het uitermate belangrijk dat onze klanten 24 uur per dag de mogelijkheid hebben om een bezichtigingsafspraak in te plannen. Met de nieuwe online agenda, die rechtstreeks gekoppeld is aan de agenda van de makelaar, is bereikbaarheid geen issue meer. U kunt 24 uur per dag de agenda raadplegen voor het inplannen van uw bezichtingsafspraak. Niks is vervelender dan een droomwoning vinden en vervolgens moeten afwachten wanneer een bezichtiging mogelijk is. Los van het gemak, is het natuurlijk ook enorm tijdbesparend en transparant. Door de gekoppelde agenda onze makelaars is er nooit twijfel over de beschikbaarheid van uw voorkeurstijdstip.”

Overzichtelijke module

"Het gebruik van onze online agenda is daarnaast ook super eenvoudig. Bij het ontwikkelen van de applicatie was het belangrijk om de kwaliteit van het inplannen van afspraken te waarborgen, maar het ook voor iedereen begrijpelijk te maken. Dit heeft geresulteerd in een overzichtelijke online agenda module. Bij het klikken op de woning in het aanbod krijgt u direct een button te zien met de tekst 'Plan een bezichtiging'. U krijgt direct een overzicht waarop de beschikbare tijden van de makelaar voor de desbetreffende woning te vinden zijn. Met slechts enkele klikken is de bezichtiging dan ingepland en krijgt u een bevestiging van de afspraak op de mailbox."

Ook bellen en mailen

"Uiteraard is het nog altijd mogelijk om tijdens kantooruren te bellen of te mailen om de mogelijkheden van een bezichtigingsafspraak buiten het aangegeven bezichtigingsblok te bespreken. Wij zullen dan ons uiterste best doen om te kijken of we nog een gaatje voor u kunnen vinden voor het maken van een bezichtigingsafspraak.”

Lees ook: 
Huis kopen? Wees er sneller bij met Mijn Dossier
Zoek je een huis? Kijk er doorheen!
Onze aanhuurservice in 5 stappen
Alle blogs van onze makelaars

Maak een afspraak

Wilt u een huis huren of een huis kopen in Amsterdam? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. 

Naar boven