Van voor de baas naar voor jezelf

Word zelfstandig makelaar met jouw persoonlijke verdienmodel

Je bent een ervaren makelaar in Amsterdam. Je werkt in loondienst en overweegt om voor jezelf te beginnen. Dan kan je zelf kantoorruimte huren, personeel aannemen en alles wat er bij een eigen kantoor komt kijken. Of je sluit je aan bij ons. Dan ga je direct aan de slag als zelfstandig makelaar in ons kantoor in Amsterdam. En met onze leads verdien je tot wel drie keer zoveel als nu. Hoeveel precies? Vul je gegevens onderaan in en ontvang jouw persoonlijke verdienmodel op maat.

Bij ons ben je je eigen baas en maak je gebruik van al onze voorzieningen. Zodat jij kan doen wat je het leukst vindt: makelen. Heb jij het in je en heeft Amsterdam geen geheimen meer voor jou? Of ben je actief in een van de randgemeenten? Sluit je aan bij Makelaars van Amsterdam

Zelfstandig makelaar worden

Bij ons ben je een zelfstandig ondernemer binnen onze organisatie. Dat betekent dat je wel de lusten maar niet de lasten van een eigen kantoor hebt. Wel de vrijheid, niet het geregel van kantoorzaken. Dat doen wij samen. Wij ondersteunen onze makelaars op alle fronten. Van opleiding tot werkplek. Van leads tot marketing. Zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: bemiddelen in de aankoop en verkoop van huizen. Ieder z’n vak.

Hot leads voor continue opdrachten

Voor jezelf beginnen is leuk maar de eerste vraag die opkomt is 'Hoe kom ik aan klanten?' Dat hebben wij getackeld! Wij hebben een succesvolle leadgeneratie en online marketing strategie ontwikkeld waarmee we onze makelaars continue van leads en afspraken voorzien. Wekelijks krijg je van ons een bellijst met contacten in je CRM die geïnteresseerd zijn in jouw dienstverlening. Je hoeft ze alleen maar te bellen voor een afspraak en om te zetten tot blije klanten.

Kies je eigen wijk

Onze makelaars hebben ieder een eigen wijk. Wij werken namelijk met wat we noemen 'wijkmakelaars'. Zij weten alles over de buurt en kunnen met veel enthousiasme de bijzonderheden van de wijk overbrengen op nieuwkomers. Daarom kies jij ook je eigen wijk in Amsterdam, in goed overleg met onze kantooreigenaren Ton Coffeng en Hans Koppes. Bij voorkeur woon je er al of heb je er gewoond en weet je al het een en ander. Met onze programma’s kom je daarnaast alles te weten over verkoopargumenten, karakteristieke trekken, sociale structuur en prijsontwikkelingen van de woningen in jouw wijk. Zodat jij als deskundige optimaal in de behoeften van je klanten kunt voorzien. Dat is essentieel voor het succes van je eigen onderneming. Onze makelaars hebben een exclusief postcodegebied, maar kunnen overal ter wereld makelen. Jouw specialiteit is jouw marktbewerkingsgebied. Onze specialiteit is om je daarin te helpen groeien zodat je marktleider wordt in je eigen wijk. Bekijk ons hele werkgebied in Amsterdam

Groeien zonder grenzen

Bij ons kun je doorgroeien naar je eigen wensen. Wij stellen geen grenzen aan jouw ambitie. Je kunt groeien van makelaar naar vakmeester met een eigen team. Ook daarna kijken we verder. Is het wat voor jou om een eigen Makelaars Van regiokantoor te beginnen en je eigen makelaars te ondersteunen? Of blijf je liever makelaar en groei je door in je vak? Helemaal aan jou.

Jouw persoonlijke verdienmodel

Als ervaren makelaar kun je bij ons wel drie keer zoveel verdienen in vergelijking met je huidige situatie. Wil je weten hoeveel precies? Vul je gegevens onderaan in en ontvang ons uitgebreide rekenmodel voor jouw persoonlijke verdienmodel. Daarbij krijg je ook een leeg invulblad dat je digitaal kunt invullen of uitprinten en meenemen naar het gesprek. Wij maken aan de hand van deze vragenlijst een plan van aanpak en een rekentool gebaseerd op voorspellende waarden. Dit model wordt in een virtuele meeting of een live afspraak aangepast op basis van specifieke context, beschikbare gegevens en nauwkeurige groeiprognoses voor de makelaardij. Het kan worden uitgebreid met meer complexe aannames, variabelen en statistische methoden voor een nadere voorspelling van groei. Een gedegen basis voor jouw zelfstandig ondernemerschap.

Heb jij het in je?

Het zelfstandig ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Heb jij dat in je? Dan kun je van ons de ondersteuning verwachten waarmee je een zachte landing in je eigen ondernemerschap maakt. Daar gaat aan onze kant veel tijd en energie in zitten. Andersom verwachten wij van jou:

 • Teamspeler mentaliteit, samen bereiken we meer dan alleen
 • Inleg startkapitaal, makkelijk te financieren
 • Flexibele instelling, altijd beschikbaar voor je klanten
 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • Bereid opleidingen en traineeship te volgen
 • Je woont in het gebied van het regiokantoor en kent de buurt op je duimpje
 • Een gezonde ondernemersgeest
 • Je motiveert jezelf en bouwt aan je eigen netwerk en team

Dit bieden wij jou

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven zodat zij de beste service aan onze klanten kunnen geven. Wij ondersteunen onze makelaars met:

 • Een dynamisch werkgebied
 • Eigen wijk- en makelaarspresentatie
 • Hyper lokale marketingmachine
 • Leadgenererende campagnes
 • Geautomatiseerde leadverdeling
 • Efficiënte software van publicatie tot overdracht huis
 • Volledig ingerichte workflow in CRM
 • Klantrelatiebeheersysteem met marketing automation
 • Opleidingen en trainingen
 • Woning promotieplan
 • Nationale netwerkorganisatie
 • Heel veel verkoopopdrachten
 • Nog meer aankoopopdrachten
 • Meer omzet per opdracht door cross selling
 • Hogere productiviteit per zelfstandig makelaar
 • Beter imago en herkenbaarheid
 • Partnerschap programma’s
 • Mentorondersteuning
 • Business coaching

Interessant? Ontvang jouw persoonlijke verdienmodel

Vul het onderstaande formulier in en ontvang ons rekenmodel. Daarmee krijg je een goed beeld van wat een ervaren makelaar bij ons kan verdienen. Interessant? Dan kun je aan de hand van enkele vragen jouw huidige prestaties invullen en terugsturen. Wij gaan ermee rekenen en stellen jouw persoonlijke verdienmodel op. Helemaal op maat. Zodat je precies weet wat je gaat verdienen. Vervolgens bespreken we het plan op een door jou gewenste locatie in Amsterdam. Vraag ‘m aan en ontvang binnen 2 werkdagen ons rekenmodel!

Lees ook:
7 goede redenen om zelfstandig makelaar te worden bij Makelaars van Amsterdam
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam en omstreken
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van
Top 5 voordelen van onze succesformule
Onze waarden: alles draait om ervaring

Naar boven