“Wij zijn een groeiconcept voor zelfstandige ondernemers”

Door op 24 Augustus 2023

Het succes van onze makelaars bepaalt het succes van ons kantoor. Geloven we heilig in. Daarom hebben we onze makelaardij zo ingericht dat makelaars volledig worden ontzorgd. Zodat zij zich volledig kunnen focussen op waar ze goed in zijn: makelen in Amsterdam. Deze makelaar-centrische aanpak is uitgegroeid tot een succesformule waarmee we als Makelaars Van groep uniek zijn in de Nederlandse makelaarswereld. Hans Koppes is de bewaker van onze formule. Hij legt uit welke pijlers aan de basis staan van onze succesvolle makelaardij.

Hyperlokaal en flexibel

Hans: “De succesformule van de Makelaars van Amsterdam bestaat uit ons hyperlokaal ecosysteem en een flexibele schil van business partners. Wij zijn een groeiconcept voor zelfstandige ondernemers, en hier zijn verschillende redenen voor.”

Sterke merkreputatie

“Ten eerste hebben we veel naamsbekendheid opgebouwd in de afgelopen jaren. Dit betekent dat potentiële klanten het vertrouwen hebben in de kwaliteit van de diensten die worden aangeboden door makelaars. Als Makelaars van Amsterdam hebben we een sterke reputatie opgebouwd, wat leidt tot meer naamsbekendheid en klantenbinding.”

Innovatie en technologie

“Onze makelaars maken gebruik van innovatieve technologieën om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn. Dit omvat onder meer het gebruik van geavanceerde software om vastgoeddata te analyseren en de beste marketingstrategieën te ontwikkelen. Daarnaast hebben ze ook een eigen app, waarmee klanten snel en gemakkelijk vastgoed kunnen zoeken en bezichtigen.”

Uitgebreid netwerk

“Als onderdeel van de VBO heeft Makelaars van Amsterdam toegang tot een uitgebreid netwerk van makelaars en klanten over heel Nederland. Dit betekent dat ze meer mogelijkheden hebben om potentiële kopers en verkopers te vinden en hen te koppelen aan het juiste vastgoed.”

Ervaren en professionele makelaars

“De makelaars van Makelaars van Amsterdam zijn ervaren en professionele makelaars die zich richten op het bieden van uitstekende klantenservice en het behalen van de beste resultaten voor hun klanten. Door hun expertise en kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen ze hun klanten helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het vinden van de juiste investeringsmogelijkheden.”

De beste vastgoedoplossingen

“De combinatie van het makelaar-centrisch bedrijfsmodel en samenwerken in een vruchtbaar ecosysteem heeft geleid tot een krachtige formule die gebaseerd is op innovatie, technologie, een sterke merkreputatie en een uitgebreid netwerk van ervaren en professionele makelaars. Dit heeft bijgedragen aan hun succes en hun vermogen om klanten te helpen bij het vinden van de beste vastgoedoplossingen in Amsterdam en daarbuiten.”

Wilt u meer weten over onze succesformule? Bijvoorbeeld om u als makelaar aan te sluiten bij ons kantoor. Of denkt u als leverancier een interessante bijdrage te leveren aan ons concept? Maak een afspraak met Hans Koppes. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de kansen en mogelijkheden van Makelaars van Amsterdam.

Lees ook:
Word jij onze nieuwe zelfstandig makelaar?
Welkom bij Makelaars van Amsterdam
Onze waarden: alles draait om ervaring
Onze 10 zekerheden: de kernbeloftes van onze makelaars
Alle blogs van onze makelaars

Maak een afspraak

Meer weten over Makelaars van Amsterdam? Maak een afspraak met Hans Koppes.
In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de unieke succesformule van onze makelaardij. Bel +31 (0)20 333 11 11 of e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl

Naar boven