Hans Koppes

Hans Koppes

Onze formule eigenaar over de toekomst van de makelaardij

In een tijdperk waarin verandering de enige zekerheid lijkt, staan vele sectoren op de drempel van een revolutionaire transformatie. De nieuwe succesformule Makelaarsvan.nl is daar het levende bewijs van. Formule eigenaar Hans Koppes vertelt over onze innovaties gericht op meer efficiëntie, diepere relaties en hele blije klanten.

Hans Koppes is ondernemer in de makelaardij en financiële dienstverlening. Samen met Ton Coffeng, begon hij na een succesvolle periode in Hoorn een vernieuwende aanpak in Amsterdam die klaar is voor nieuwe werkgebieden zoals Purmerend. Met een rijke ervaring die zich uitstrekt over meer dan een decennium in de makelaardij, gecombineerd met een achtergrond in retail en financiële diensten, bracht het duo diepgaande expertise naar de tafel. Vanuit deze kennis en ervaring bouwden ze een makelaarskantoor op geheel nieuwe leest. Makelaars van Amsterdam was geboren.

Binnenkort ook in Purmerend

Hans: “Ons avontuur begon in Hoorn, waar we voortbouwden op een bestaande klantenportefeuille van een succesvol financieel adviesbedrijf. Dit fundament heeft ons destijds binnen vijf jaar naar een marktleiderspositie in de regio geleid. De stap naar Amsterdam betekende een nieuwe uitdaging: vanuit een shop-in-shop en shared service concept werken we samen met zelfstandig professionals om een sterke, ondersteunende gemeenschap te vormen. Volgende halte: Purmerend. Ook in deze prachtige omgeving zullen wij binnenkort onze groeiformule laten bloeien.”

Krachtig netwerk van makelaarskantoren

“Als business consultant ben ik in de zomer van 2017 gestart met het vormen van een kopgroep voor ondernemers in het vastgoed. Ons doel? Samenwerken aan de toekomst, met de focus op klantreizen, synergieën en technologische innovaties. Deze samenwerking heeft geleid tot een krachtig netwerk van makelaarskantoren die uniform werken aan werving, facilitering en inspiratie en fungeert als kring met een flexibele schil van toeleveranciers.

Ik geloof sterk in de kracht van ambitieuze ondernemers die samen op reis gaan en onderweg leren over het professionaliseren van het vakgebied. Inmiddels hebben diverse makelaars zich bij ons aangesloten, elk met de ambitie om de cultuur binnen onze formule vorm te geven en ruimte te bieden aan nieuwkomers.”

Solide leeromgeving

“In onze regiokantoren investeren we in de ontwikkeling van teams, geleid door RMT vakmeesters en KRMT mentoren, die hun kennis delen met ARMT-makelaars. Deze 'Meester-Gezel-Leerling' methode versterkt ons teamverband en biedt een solide leeromgeving.

Een van onze belangrijkste focuspunten is de ontwikkeling van een technologische omgeving die naadloos aansluit bij de bestaande kantoorautomatiseringssystemen.

Dit marketing en sales gedreven ecosysteem helpt ons niet alleen bij het opvolgen van leads, maar ondersteunt ook een efficiënte salesflow en marketing automation. Onze unieke, wijkgerichte aanpak en het opleidingsaanbod binnen de Makelaars van Academie zijn hierbij cruciaal.”

Meer leads, meer bezichtigingen

“Onze trainingen zijn praktijkgericht en helpen onze makelaars een actieplan op te stellen voor hun persoonlijke marketing en sales activiteiten, gericht op het claimen van marktaandeel in hun eigen postcodegebied en sfeer van invloed. Dit stelt onze licentienemers in staat een eigen klantendatabase op te bouwen, wat op termijn leidt tot meer 'warme' leads en tevreden klanten die ambassadeurs worden.

De samenwerking met professionele mediapartners heeft onze woningpromotie naar een hoger niveau getild. Door een slimme mediaplanning en een effectieve marketingmix bieden we onze klanten een uniek woningpromotieplan, wat resulteert in een verdubbeling van bezichtigingsaanvragen.”

Samen groeien

“Bij de Makelaarsvan.nl vestigingen geloven we in de kracht van samenwerking. Als aangesloten makelaar profiteer je van vele voordelen: van lokale expertise tot toegang tot de nieuwste technologieën en trainingen. Ons doel is om samen te groeien, door innovatie en samenwerking.

In tegenstelling tot veel makelaardijen werken wij vanuit de gedachte van een gedreven collectief van professionals die willen investeren in een regiokantoor. Dit zorgt voor een hoge mate van betrokkenheid en flexibiliteit, waardoor we snel kunnen schakelen en optimale resultaten kunnen behalen.”

Focus op het carrièrepad

“Als centrale organisatie bieden we onze regiokantooreigenaren, vestigingsleiders en licentienemers, de nodige faciliteiten, inspiratie en groeimogelijkheden. Dit stelt onze makelaars in staat zich volledig te focussen op hun vak en salesvaardigheden, terwijl de kwaliteit en continuïteit in het regiokantoor gewaarborgd blijven.

Samenwerken, delen en altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden zijn de pijlers van ons succes. Met een sterke branding, een ruim marketingbudget en een focus op de klantreis, streven we elke dag naar verbetering en groei.”

De weg naar marktleiderschap

“Wij zijn een informele, gedreven organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. Onze kernwaarden - excellente service, naamsbekendheid en permanente educatie - vormen de basis van onze resultaatgerichte aanpak. Als groeiconcept onderscheiden we ons door uitmuntende service, innovatieve ideeën en een persoonlijke benadering. We zoeken professionals die samen met ons willen streven naar marktleiderschap. Door kennis te delen en elkaar te versterken, bereiken we samen onze doelen en helpen we anderen succesvol te zijn.”

Ondernemen in een collegiale omgeving

Bekijk de podcast van Hans Koppes waarin hij uitlegt hoe zijn groeiformule de toekomst van de makelaardij wordt.

Hier ontbreekt informatie van een externe website

Om uw cookievoorkeuren te respecteren kunnen we de informatie die op deze plek getoond moet worden niet laten zien. U kunt er voor kiezen om alsnog cookies te accepteren, de content op het externe platform te bekijken of niets te doen.

Sluit je aan!

Bij Makelaars van Amsterdam bouwen we samen aan een toekomst waarin we niet alleen snel gaan, maar vooral ver komen. Ben je eigenaar van een makelaarskantoor en ben je toe aan je volgende stap in de makelaardij? Sluit je aan bij onze succesformule! Maak een afspraak met onze formule eigenaar Hans Koppes. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over hoe we samen de makelaardij een nieuw gezicht geven.
Bel, WhatsApp of e-mail naar:
06-46395611
hanskoppes@makelaarsvan.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Hans Koppes:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven