Onze makelaars vertellenRSS

Makelaars van Amsterdam biedt een ideale omgeving voor wie zelfstandig makelaar wil worden. Je wordt ontzorgd, je ontvangt veel leads om je op weg te helpen, je kunt partner worden en je werkt vanuit je eigen persoonlijke verdienmodel waarmee je aanzienlijke inkomsten kunt genereren. En dat allemaal tegen bescheiden kosten. Onze makelaars zijn er erg enthousiast over en steken dat niet onder stoelen of banken. Lees hun blogs waarin ze vertellen waarom zij voor ons groeiconcept hebben gekozen.

 • “Wij zijn een groeiconcept voor zelfstandige ondernemers”

  Door op 24 Augustus 2023
  Het succes van onze makelaars bepaalt het succes van ons kantoor. Geloven we heilig in. Daarom hebben we onze makelaardij zo ingericht dat makelaars volledig worden ontzorgd. Zodat zij zich volledig kunnen focussen op waar ze goed in zijn: makelen in Amsterdam. Deze makelaar-centrische aanpak is uitgegroeid tot een succesformule waarmee we als Makelaars Van groep uniek zijn in de Nederlandse makelaarswereld. Hans Koppes is de bewaker van onze formule. Hij legt uit welke pijlers aan de basis staan van onze succesvolle makelaardij.
  “Wij zijn een groeiconcept voor zelfstandige ondernemers”
 • 7 goede redenen om zelfstandig makelaar te worden bij Makelaars van Amsterdam

  Door op 20 Augustus 2023
  Wij zijn dol op ons werk. Voor ons is makelen in Amsterdam a dream come true. En die willen we graag met je delen. We zijn nog op zoek naar nieuwe zelfstandig makelaars dus wat let je? Onze makelaar Maurits van Leeuwen geeft 7 goede redenen om zelfstandig makelaar te worden bij de Makelaars van Amsterdam. Verkocht? Dan gaan we binnenkort met jou om de tafel.
  7 goede redenen om zelfstandig makelaar te worden bij Makelaars van Amsterdam
Naar boven