Even voorstellen… onze nieuwe talenten

Door op 23 Mei 2023

Met enige regelmaat wordt ons team versterkt door nieuwe makelaars. Niet alleen ervaren makelaars die de stap nemen naar zelfstandig ondernemerschap. Ook jonge professionals kiezen voor onze unieke formule. Gelukkig maar. Want onze toekomst ligt in de handen van de jonge garde. Onze kantoordirecteur Ton Coffeng stelt je vol trots voor aan onze nieuwe talenten Jordy, Jori en Marco.

Onze talenten: Jori Netiv, Jordy Leenders en Marco Koppen

Zin in de makelaardij

Ton: “Wie de jeugd heeft…. heeft de toekomst. Een oud gezegde dat nog steeds van toepassing is. Of het nu gaat om een vereniging of een bedrijf, het is altijd belangrijk dat jonge mensen zich verbinden aan je bedrijf. Wij hebben daar jarenlang aan gewerkt en dit heeft geresulteerd in een gestage aanwas van jonge professionals die zin hebben in een carrière in de makelaardij. Geld is daarbij gelukkig niet de belangrijkste reden om de stap te maken. Meer de vrijheid, cultuur, kansen om te groeien en onze ambities bleken de triggers te zijn die maken dat jonge mensen met ons in gesprek gaan. Daar worden we erg blij van.”

Jordy Leenders: “Voortdurend op zoek naar innovatie”

Tijdens zijn studie Innovation Management aan de Eindhoven University of Technology (TU/e) was Jordy Leenders al begonnen met ondernemen en zo is hij bij Makelaars van Amsterdam terecht gekomen. Als nieuwkomer kijkt hij met een frisse blik naar de makelaardij. Voortdurend is hij op zoek naar nieuwe, innovatieve manieren om woningen te verkopen en aan te kopen en nieuwe trends en opties in de vastgoedsector te ontdekken. Dat maakt hem tot een buitengewoon gedreven en ambitieuze professional die zijn klanten alleen de beste service biedt. 

Je eigen kansen en uitdagingen

Jordy: "Ik ben altijd al ondernemend geweest en hou ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Die eigenschappen vond ik in de makelaardij. In deze branche is het belangrijk om creatief en buiten de gebaande paden te denken, wat perfect aansluit bij mijn persoonlijkheid. Het mooie van Makelaars van Amsterdam is dat je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast de makelaardij ben ik ook actief met het genereren van leads via social media. Hierbij ben ik een samenwerking aangegaan met de Makelaars van Amsterdam. Voor mij een ideale mix van ondernemerschap binnen een leuk collectief.”

Jori Netiv: “Gesprek met Ton en Hans sprong eruit"

Tijdens zijn master International Business Management kwam Jori Netiv in contact met verschillende makelaars in de omgeving van zijn woonplaats Castricum. Hij liep stage bij een makelaarskantoor waar hij aan een businessplan werkte voor een nieuw product. Dat maakte hem nog enthousiaster voor de makelaardij. Jori: “Na mijn afstuderen ging ik op zoek naar een baan als makelaar in Amsterdam. Ik heb verschillende aanbiedingen gehad van kantoren maar het gesprek met Ton en Hans sprong er het meest uit.”

Toekomstplannen gaven de doorslag

“Het hele idee van zelfstandig makelaar worden onder de hoede van een ervaren mentor sprak me enorm aan. Ik heb verschillende gesprekken gehad en heb uiteindelijk gekozen voor Rogier de Vries als mijn mentor. Daarnaast gaven het warme gevoel van het bedrijf, de heldere visie en vooral de interessante toekomstplannen de doorslag om me aan te sluiten bij Makelaars van Amsterdam.”

Marco Koppen: “Expats helpen met een nieuwe start”

Marco Koppen heeft zijn bachelor International Business gevolgd en daarna pre-master Strategic Management afgerond. Eind 2021 is hij bij Ton Coffeng en Filipe Bataglia gaan werken. Marco: “De eerste maanden werkte ik als assistent makelaar, daarna als aankoopmakelaar in het team. Dat ging zo goed dat ik dit jaar als zelfstandig makelaar ben begonnen. Mijn focus ligt vooral op het helpen van expats, ondernemers en young professionals met het aan- en verkopen van woningen in de regio Amsterdam.”

Engels tweede moedertaal

“Omdat ik op internationale scholen heb gezeten is Engels een tweede moedertaal voor mij. Uit eigen ervaring weet ik ook precies hoe het is om je in een ander land te vestigen. Daardoor heb ik al snel een goede klik met expats. Voor hen wil ik de stress wegnemen die onvermijdelijk komt kijken bij het vinden van een droomhuis in een ander land. Zo maak ik de overgang naar een nieuwe start in Amsterdam zo comfortabel mogelijk.” Net als iedere nieuwe makelaar wordt ook Marco door een mentor begeleid, in dit geval door Filipe Bataglia. Filipe zal Marco gedurende twee jaar begeleiden en het makelaarsvak tot in de puntjes bijbrengen.

Wij zijn continu bezig met het aantrekken van nieuw talent. Ben jij geïnteresseerd in een toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam? Kom eens langs voor een kopje koffie. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst in onze makelaardij.

Lees ook: 
Zelfstandig makelaar worden: 
Van college naar courtage
Van binnendienst naar buitenboel
Van voor de baas naar voor jezelf
Van bemiddelen naar begeleiden
Van salestopper naar huizenjager

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het kopen of verkopen van uw huis in Amsterdam? Maak een afspraak met onze makelaar Ton Coffeng. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten.

Bel, WhatsApp of e-mail naar:
06-53256891
toncoffeng@makelaarsvan.nl

Naar boven