Van binnendienst naar buitenboel

Kom erbij. Word zelfstandig makelaar!

Als beginnende vastgoed professional heb je vaak nog een lange weg te gaan voordat je makelaar bent. Niet bij ons. Bij Makelaars van Amsterdam, het snelst groeiende makelaarskantoor van Amsterdam, ga je direct aan de slag als zelfstandig makelaar. Je brengt je vastgoedkennis en ervaring direct in de praktijk. En je verdient naar je eigen prestaties. Is Amsterdam jouw stad en weet jij er alles van? Of heb je meer met een van de randgemeenten? Dan gaan we graag met jou om de tafel voor een goed gesprek over jouw toekomst in onze makelaardij.

Je start altijd eerst nog even onder de hoede van een ervaren makelaar. Maar na het behalen van je diploma’s en de nodige praktijkervaring ligt de weg helemaal voor je open. Dan ben je je eigen baas, met de ondersteuning van een professioneel kantoor. Heb jij het in je? En heb jij een hart voor Amsterdam? Kom erbij, dan brengen wij jouw makelaarscarrière in een stroomversnelling bij Makelaars van Amsterdam.

Zelfstandig makelaar worden

Bij ons ben je een zelfstandig ondernemer binnen onze organisatie. Dat betekent dat je wel de lusten maar niet de lasten van een eigen kantoor hebt. Wel de vrijheid, niet het geregel van kantoorzaken. Dat doen wij samen. Wij ondersteunen onze makelaars op alle fronten. Van opleiding tot werkplek. Van leads tot marketing. Zodat je je volledig kunt focussen op jouw kernactiviteiten: bemiddelen in de aankoop en verkoop van huizen. Ieder z’n vak.

Boost in sales

Je hebt een vastgoedopleiding op zak en al enkele jaren ervaring. Nu is het tijd om de binnendienst te verlaten en de grote stap naar buiten te zetten. Met jouw kennis en vaardigheden gaat dat snel. Samen geven we jouw salestalent een extra boost. Want dat is een belangrijk onderdeel van onze visie op de makelaardij. Je leert je goed te verplaatsen in kopers en verkopers. Wat maakt de woning zo aantrekkelijk? Welke USP’s zijn van belang? Je leert dat een huis beter verkoopt als het tot in de puntjes is verzorgd. En hoe je dat tactisch kunt voorleggen aan de verkoper. Je bouwt ook een eigen netwerk die actief bijdraagt aan de toestroom van volgende afspraken.

Je bent je eigen baas

Bij ons ben je een zelfstandige ondernemer. Je bent je eigen baas binnen een sterk team van andere zelfstandig makelaars. Dat betekent dat je ook een zelfstarter bent. Je doet niet wat je gezegd wordt, je bepaalt zelf wat er gedaan moet worden. Dat is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er veel makelaars je voorgegaan en staat jouw eigen mentor klaar om je de fijne kneepjes van het zelfstandig makelaarschap bij te brengen.

Kies je eigen wijk

Onze makelaars hebben ieder een eigen wijk. Wij werken namelijk met wat we noemen 'wijkspecialisten'. Zij weten alles over de buurt en kunnen met veel enthousiasme de bijzonderheden van de wijk overbrengen op nieuwkomers. Daarom kies jij ook je eigen wijk in Amsterdam, in goed overleg met onze kantooreigenaren Ton Coffeng en Hans Koppes. Bij voorkeur woon je er al of heb je er gewoond en weet je al het een en ander. Met onze mentor kom je daarnaast alles te weten over verkoopargumenten, karakteristieke trekken, sociale structuur en prijsontwikkelingen van de woningen in jouw wijk. Zodat jij als deskundige optimaal in de behoeften van je klanten kunt voorzien. Dat is essentieel voor het succes van je eigen onderneming. Onze makelaars hebben een exclusief postcodegebied, maar mogen overal ter wereld makelen. Jouw specialiteit is jouw lokale markt. Onze specialiteit is om je daarin te helpen groeien zodat je marktleider wordt in je eigen wijk. Bekijk ons hele werkgebied in Amsterdam

Groeien zonder grenzen

Bij ons kun je doorgroeien naar je eigen wensen. Wij stellen geen grenzen aan jouw ambitie. Je kunt groeien van starter naar vakmeester met een eigen team. Ook daarna kijken we verder. Is het wat voor jou om een eigen Makelaars Van regiokantoor te beginnen en je eigen makelaars te ondersteunen? Of blijf je liever makelaar en groei je door in je vak? Helemaal aan jou.

Bekijk onderstaand carrièrepad voor een beeld van jouw toekomst in ons kantoor. Als vastgoed professional ga je het starterstraject in en begin je bij stap 2. Je zult naar verwachting een omzet vanaf 90.000,- in het eerste volledige jaar genereren.

Heb jij het in je?

Het zelfstandig ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Heb jij dat in je? Dan kun je van ons de ondersteuning verwachten waarmee je een zachte landing in je eigen ondernemerschap maakt. Daar gaat aan onze kant veel tijd en energie in zitten. Andersom verwachten wij van jou:

 • Teamspeler mentaliteit, samen bereiken we meer dan alleen
 • Inleg startkapitaal, makkelijk te financieren
 • Relevante opleiding
 • Flexibele instelling, altijd beschikbaar voor je klanten
 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • Bereid opleidingen en traineeship te volgen
 • Je woont in het gebied van het kantoor en kent de buurt op je duimpje
 • Een gezonde ondernemersgeest
 • Je motiveert jezelf en bouwt aan je eigen netwerk

Dit bieden wij jou

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven waardoor zij de beste service aan onze klanten kunnen geven. Wij ondersteunen onze makelaars met:

 • Een dynamisch werkgebied
 • Eigen wijk- en makelaarspresentatie
 • Hyper lokale marketingmachine
 • Leadgenererende campagnes
 • Geautomatiseerde leadverdeling
 • Efficiënte software van publicatie tot overdracht huis
 • Volledig ingerichte workflow in CRM
 • Klantrelatiebeheersysteem met marketing automation
 • Opleidingen en trainingen
 • Woning promotieplan
 • Nationale netwerkorganisatie
 • Heel veel verkoopopdrachten
 • Nog meer aankoopopdrachten
 • Meer omzet per opdracht door cross selling
 • Hogere productiviteit per zelfstandig makelaar
 • Beter imago en herkenbaarheid
 • Partnerschap programma’s
 • Mentorondersteuning
 • Business coaching

Lees ook:
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam
Dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van
Top 5 voordelen van onze succesformule
Onze waarden: alles draait om ervaring

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Amsterdam? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Werk jij als vastgoed professional en wil je zelfstandig makelaar worden in ons kantoor in Amsterdam? Dan gaan we graag met jou om de tafel. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam. Neem contact op met onze regiokantooreigenaren: Ton Coffeng, bel +31 (0)6-53256891 of e-mail naar toncoffeng@makelaarsvan.nl en Hans Koppes, bel +31 (0)20 333 11 11 of e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam.

Naar boven