Van college naar courtage

Kom erbij. Word zelfstandig makelaar!

Net klaar met je opleiding en toe aan een nieuwe uitdaging? Kom erbij, word zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam, het snelst groeiende makelaarskantoor in Amsterdam en omstreken. Wij zijn hard op zoek naar lokale kandidaten die vers uit de collegebanken de Amsterdamse vastgoedmarkt willen bestormen. Heb jij het in je? En hoeven ze jou niets meer te vertellen over Amsterdam of een van de randgemeenten? Kom erbij als zelfstandig ondernemer in ons makelaarskantoor.

Onder de hoede van onze ervaren mentoren zet jij de eerste stappen op jouw carrièrepad in de makelaardij. Met jouw kennis en onze ervaring sta je binnen enkele jaren aan de top in ons kantoor. Daarna ligt de weg helemaal open. Begin je een eigen regiokantoor of ga je op dezelfde voet verder? Bij Makelaars van Amsterdam ligt jouw toekomst in je eigen handen.

Zelfstandig makelaar worden

Als je bij ons makelaar wordt, ben je een zelfstandig ondernemer binnen onze organisatie. Dat betekent dat je wel de lusten maar niet de lasten van een eigen kantoor hebt. Wel de vrijheid, niet het geregel van kantoorzaken. Dat doen wij samen. Wij ondersteunen onze makelaars op alle fronten. Van opleiding tot werkplek. Van leads tot marketing. Zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: bemiddelen in de aankoop en verkoop van huizen. Ieder z’n vak.

Vers van de opleiding

Voor ons kantoor zijn wij op zoek naar kandidaten die net van de opleiding komen. Bij voorkeur heb je HBO Vastgoed & Makelaardij maar HBO commercieel/juridisch kan ook. Je zult dan wel aanvullende opleidingen moeten volgen. Ook als je denkt dat je het wel in je hebt om zelfstandig makelaar te worden maar geen aanverwante opleiding hebt, horen we graag van je. Onze kantooreigenaren en mentoren bespreken dan jouw mogelijkheden om alsnog het opleidingsniveau van makelaar te bereiken.

Sterk in sales

Salestalent is een belangrijk onderdeel van jouw makelaarschap. Bij de verkoop van woningen moet je je goed kunnen verplaatsen in kopers en verkopers. Wat maakt de woning zo aantrekkelijk? Welke USP’s heeft de woning? Je snapt dat een huis beter verkoopt als het tot in de puntjes is verzorgd. Dat kan je ook tactisch voorleggen aan de verkoper. Kortom, je bent sterk in sales en je weet je doel via allerlei wegen te bereiken. Je bouwt ook een eigen netwerk die actief bijdraagt aan de toestroom van nieuwe klanten en een volle agenda.

Je bent je eigen baas

Bij ons ben je een zelfstandige ondernemer. Je bent je eigen baas binnen een sterk team van andere zelfstandig makelaars. Dat betekent dat je ook een zelfstarter bent. Je doet wat je mentor je uit zijn ervaringen deelt maar snapt zelf ook heel goed wat er gedaan moet worden. Dat is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er al vele makelaars je voorgegaan en staat je eigen mentor klaar om je de fijne kneepjes van het zelfstandig makelaarschap bij te brengen.

Leerling-meester traject

Als je bij ons zelfstandig makelaar wordt zonder makelaarservaring, ga je eerst een verplicht leerling-meester traject in. Dat betekent onder andere dat je werken-leren trainingen, erkende opleidingen en cursussen onze experts volgt. In Nederland zijn wij een van de weinige makelaarsorganisaties die op deze manier makelaars traint in marketing en sales.

Kies je eigen wijk

Onze makelaars hebben ieder een eigen wijk. Wij werken namelijk met wat we noemen 'wijkmakelaars'. Zij weten alles over de buurt en kunnen met veel enthousiasme de bijzonderheden van de wijk overbrengen op nieuwkomers. Daarom kies jij ook je eigen wijk in Amsterdam, in goed overleg met onze kantooreigenaren Ton Coffeng en Hans Koppes. Bij voorkeur woon je er al, heb je er gewoond of wil je er wonen en weet je al het een en ander. Met onze mentor kom je daarnaast alles te weten over verkoopargumenten, karakteristieke trekken, sociale structuur en prijsontwikkelingen van de woningen in jouw wijk. Zodat jij als deskundige optimaal in de behoeften van je klanten kunt voorzien. Dat is essentieel voor het succes van je eigen onderneming. Onze makelaars hebben een exclusief postcodegebied, maar mogen wereldwijd makelen. Jouw specialiteit is jouw lokale markt. Onze specialiteit is om je daarin te helpen groeien zodat je marktleider wordt in je eigen wijk. Bekijk ons hele werkgebied in Amsterdam en omstreken

Groeien zonder grenzen

Bij ons kun je doorgroeien naar je eigen wensen. Wij stellen geen grenzen aan jouw ambitie. Zo kun je zelf je eigen tempo bepalen en groeien van leerling makelaar naar vakmeester. Ook daarna kijken we verder. Is het wat voor jou om een eigen Makelaars Van regiokantoor te beginnen en je eigen imperium op te bouwen? Of blijf je liever 'gewoon' makelaar en groei je door in je vak. Helemaal aan jou. Bekijk onderstaand carrièrepad voor een beeld van jouw toekomst in ons kantoor in Amsterdam. Als beginnende makelaar ga je een leerling-mentorschap aan en begin je bij stap 1. Je zult naar verwachting een minimale omzet van € 45.000,- in je startup jaar genereren.

Heb jij het in je?

Het zelfstandig ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Heb jij dat in je? Dan kun je van ons de ondersteuning verwachten waarmee je een zachte landing in je eigen ondernemerschap maakt. Daar gaat aan onze kant veel tijd en energie in zitten. Andersom verwachten wij van jou:

 • Teamspeler mentaliteit, samen bereiken we meer dan alleen
 • Inleg startkapitaal, makkelijk te financieren
 • Relevante opleiding
 • Flexibele instelling, altijd beschikbaar voor je klanten
 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • Bereid opleidingen en traineeship te volgen
 • Je woont in het gebied van het kantoor en kent de buurt op je duimpje
 • Een gezonde ondernemersgeest
 • Je motiveert jezelf en bouwt aan je eigen netwerk

Dit bieden wij jou

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven waardoor zij de beste service kunnen bieden. Wij faciliteren onze makelaars met:

 • Een dynamisch werkgebied
 • Eigen wijk- en makelaarspresentatie
 • Hyper lokale marketingmachine
 • Leadgenererende campagnes
 • Geautomatiseerde leadverdeling
 • Efficiënte software van publicatie tot overdracht huis
 • Volledig ingerichte workflow in CRM
 • Klantrelatiebeheersysteem met marketing automation
 • Opleidingen en trainingen
 • Woning promotieplan
 • Nationale netwerkorganisatie
 • Heel veel verkoopopdrachten
 • Nog meer aankoopopdrachten
 • Meer omzet per opdracht door cross selling
 • Hogere productiviteit per zelfstandig makelaar
 • Beter imago en herkenbaarheid
 • Partnerschap programma’s
 • Mentorondersteuning
 • Business coaching

Lees ook:
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam en omstreken
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van
Top 5 voordelen van onze succesformule
Onze waarden: alles draait om ervaring

We zijn ook op zoek naar:
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Maar ook:
Verkooptalent en bekend met Amsterdam? Wij helpen je op weg naar een nieuwe toekomst als topmakelaar

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Ben jij net klaar met je opleiding en wil je zelfstandig makelaar worden in ons kantoor in Amsterdam? Dan gaan we graag met jou om de tafel. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam. Neem contact op met onze regiokantooreigenaren: Ton Coffeng, bel +31 (0)6-53256891 of e-mail naar toncoffeng@makelaarsvan.nl en Hans Koppes, bel +31 (0)20 333 11 11 of e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam.

Naar boven