Van salestopper naar huizenjager

Kom erbij. Word zelfstandig makelaar!

Heb jij sales in je bloed en Amsterdam in je DNA? Kom erbij, word zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam, een van de grootste makelaarskantoren van Amsterdam. Wij zijn hard op zoek naar sales professionals die zelfstandig makelaar willen worden. Die stap is kleiner dan je denkt. Want veel van jouw skills zien we namelijk terug in ons vak. Heb jij het in je en heeft Amsterdam geen geheimen meer voor jou? Dan zorgen wij ervoor dat je helemaal begeleid wordt naar jouw nieuwe toekomst als zelfstandig makelaar in ons kantoor.

Zelfstandig makelaar worden

Als je bij ons makelaar wordt, ben je een zelfstandig ondernemer binnen onze organisatie. Dat betekent dat je wel de lusten maar niet de lasten van een eigen kantoor hebt. Wel de vrijheid, niet het geregel van kantoorzaken. Dat doen wij. Wij ondersteunen onze makelaars op alle fronten. Van opleiding tot werkplek. Van leads tot marketing. Zodat ze zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: bemiddelen in de aankoop en verkoop van huizen. Ieder z’n vak.

Van sales naar makelaardij

Geen grote stap. Je hebt sales in je bloed. En daar kan je veel mee in de makelaardij. Want bij de verkoop van woningen moet je je goed kunnen verplaatsen in kopers en verkopers. Wat maakt de woning zo aantrekkelijk? Welke USP’s heeft de woning? Je snapt als geen ander dat een huis beter verkoopt als het tot in de puntjes is verzorgd. Dat kan je ook tactisch voorleggen aan de verkoper. Kortom, je bent sterk in sales en je weet je doel via allerlei wegen te bereiken. Je bouwt ook een eigen netwerk die actief bijdraagt aan de toestroom van jouw prospects.

Je bent je eigen baas

Bij ons ben je een zelfstandige ondernemer. Je bent je eigen baas binnen een sterk team van andere zelfstandig makelaars. Dat betekent dat je ook een zelfstarter bent. Je doet niet wat je gezegd wordt, je bepaalt zelf wat er gedaan moet worden. Dat is niet altijd even makkelijk. Gelukkig staan er 10 makelaars en 3 mentoren klaar om je de fijne kneepjes van het zelfstandig makelaarschap bij te brengen.

Leerling-meester traject

Als je bij ons zelfstandig makelaar wordt zonder makelaarservaring, ga je eerst een leerling-meester traject in. Dat betekent onder andere dat je wekelijks trainingen, masterclasses en cursussen van onze experts volgt. In Nederland zijn wij een van de weinige makelaarsorganisaties die op deze manier makelaars traint in marketing en sales.

Kies je eigen wijk

Onze makelaars hebben ieder een eigen postcodegebied. Wij werken namelijk met wat we noemen 'wijkspecialisten'. Zij weten alles over de buurt en kunnen met veel enthousiasme de bijzonderheden van de wijk overbrengen op nieuwkomers. Daarom kies jij ook je exclusief marktbewerkingsgebied in Amsterdam en omstreken, in goed overleg met onze kantooreigenaren Ton Coffeng en Hans Koppes. Bij voorkeur woon je er al of heb je er gewoond en weet je al het een en ander. Met onze mentor kom je daarnaast alles te weten over verkoopargumenten, karakteristieke trekken, sociale structuur en prijsontwikkelingen van de woningen in jouw wijk. Zodat jij als deskundige optimaal in de behoeften van je klanten kunt voorzien. Dat is essentieel voor het succes van je eigen onderneming. Onze makelaars hebben een eigen postcodegebied, maar kunnen overal ter wereld makelen. Jouw specialiteit is jouw lokale markt. Onze specialiteit is om je daarin te helpen groeien zodat je marktleider wordt in je eigen wijk of randgemeente. Bekijk ons hele werkgebied in Amsterdam

Groeien zonder grenzen

Bij ons kun je doorgroeien naar je eigen wensen. Wij stellen geen grenzen aan jouw ambitie. Zo kun je in vier stappen groeien van leerling makelaar naar vakmeester met een eigen team. Ook daarna kijken we verder. Is het wat voor jou om een eigen Makelaars Van kantoor te beginnen en je eigen makelaars te ondersteunen? Of blijf je liever makelaar en groei je door in je vak? Helemaal aan jou.

Bekijk onderstaand carrièrepad voor een beeld van jouw toekomst bij een van onze kantoren. Als beginnende makelaar ga je een leerling-mentorschap aan en begin je bij stap 1. Je zult naar verwachting een omzet van minimaal 45.000,- in jouw startup jaar genereren.

Heb jij het in je?

Het zelfstandig ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Heb jij dat in je? Dan kun je van ons de ondersteuning verwachten waarmee je een zachte landing in je eigen ondernemerschap maakt. Daar gaat aan onze kant veel tijd en energie in zitten. Andersom verwachten wij van jou:

 • Teamspeler mentaliteit, samen bereiken we meer dan alleen
 • Inleg startkapitaal, makkelijk te financieren
 • Flexibele instelling, altijd beschikbaar voor je klanten
 • Inschrijving Kamer van Koophandel
 • Bereid opleidingen en traineeship te volgen
 • Je woont in het gebied van het kantoor en kent de buurt op je duimpje
 • Een gezonde ondernemersgeest
 • Je motiveert jezelf en bouwt aan je eigen netwerk

Dit bieden wij jou

Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers maar staan er nooit alleen voor. Door onze professionele ondersteuning kunnen zij zich volledig concentreren op doen waar ze goed in zijn: de beste deals voor hun klanten verzorgen. Zo halen wij het beste in onze makelaars naar boven zodat zij de beste service aan onze klanten kunnen geven. Wij ondersteunen onze makelaars met:

 • Een dynamisch werkgebied
 • Eigen wijk- en makelaarspresentatie
 • Hyper lokale marketingmachine
 • Leadgenererende campagnes
 • Geautomatiseerde leadverdeling
 • Efficiënte software van publicatie tot overdracht huis
 • Volledig ingerichte workflow in CRM
 • Klantrelatiebeheersysteem met marketing automation
 • Opleidingen en trainingen
 • Woning promotieplan
 • Nationale netwerkorganisatie
 • Heel veel verkoopopdrachten
 • Nog meer aankoopopdrachten
 • Meer omzet per opdracht door cross selling
 • Hogere productiviteit per zelfstandig makelaar
 • Beter imago en herkenbaarheid
 • Partnerschap programma’s
 • Mentorondersteuning
 • Business coaching

Lees ook:
Maak kennis met Makelaars van Amsterdam
Ontdek jouw kansen in ons werkgebied in Amsterdam en omstreken
Drie dynamische kantoren hebben de krachten gebundeld in De Makelaars Van
Top 5 voordelen van onze succesformule
Onze waarden: alles draait om ervaring

We zijn ook op zoek naar:
Net uit de collegebanken? Start direct als zelfstandig makelaar
Werk je al een tijdje als vastgoed professional? Ga bij ons aan de slag als zelfstandig makelaar
Of ben je al jarenlang in loondienst als makelaar? Begin voor jezelf in ons kantoor
Roer om en kantoor verkopen? Sluit je aan als vakmeester en begeleid onze talenten naar de top

Iets voor jou? Maak een afspraak!

Ben jij een sales professional en wil je zelfstandig makelaar worden in ons kantoor in Amsterdam? Dan gaan we graag met jou om de tafel. In een oriënterend gesprek kom je alles te weten over jouw toekomst als zelfstandig makelaar bij Makelaars van Amsterdam. Neem contact op met onze broker/owner Hans Koppes, bel +31 (0)20 333 11 11, e-mail naar hanskoppes@makelaarsvan.nl of maak een afspraak via onderstaand formulier.

Naar boven