Makelaar Denny Peneux

Makelaar Denny Peneux

Expertise: Oude Pijp

Bel of WhatsApp 0638079119 of e-mail naar dennypeneux@remaxpro.nl


Denny Peneux is onze wijkmakelaar voor de Oude Pijp. Hij is actief in heel Amsterdam en heeft extra affiniteit met de Oude Pijp waar hij is geboren. Met zijn ondernemende, doortastende aanpak haalt hij maximaal resultaat uit de aankoop of verkoop van uw woning in Amsterdam.

Assertief en ondernemend

Denny: “Het verkopen van vastgoed is voor mij altijd al een droom geweest. Als sales man zie ik de makelaardij als het ultieme werkgebied. Je combineert namelijk juridische aspecten met technische zaken. En dan heb je ook nog eens het menselijke gedeelte zoals gevoel en beleving. Mijn opleiding in management, economie en recht komt hierin helemaal tot z’n recht. Ik ben ondernemend, assertief en doortastend en wil graag het maximale uit een deal halen. Doordat ik al lang onderneem heb ik een brede kennis vergaard.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Ontzorgen bij aankoop

“Bij het kopen van een huis komt heel veel kijken. Het is dan ook van groot belang dat alles goed op orde is en dat alle benodigde zaken goed geregeld zijn. Daar gaat een hoop tijd in zitten. Veel kijken, voelen en proeven. Want daar draait het om in uw huizenjacht. U moet het juiste gevoel krijgen bij de woning die helemaal bij u past. Ik help daarbij. Ik neem alle bijkomende rompslomp uit handen zodat u zich volledig kunt richten op het vinden van uw nieuwe habitat. Na een gedegen analyse van uw wensen ontzorg ik u in het hele aankooptraject.”

Maak een afspraak voor een aankoopaviesgesprek

Goed beslagen ten ijs

“Zodra een woning uw aandacht heeft getrokken onderzoek ik zaken zoals eventuele gebreken en noodzakelijke reparaties, onderzoek naar bestemmingsplannen, milieuaspecten, relevante gegevens in het Kadaster en de status en verplichtingen van de Vereniging van Eigenaren. Zo komen we goed beslagen ten ijs voordat we een bod doen. Belangrijk, want goede kennis van zaken doet de zaken vloeiend en snel verlopen.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Maximaal rendement bij verkoop

“Het verkopen van uw huis gaat veel verder dan alleen de woning op internet plaatsen en hopen op een goed bod. Daar gaan uitgebreide presentaties en een uitgekiende verkoopstrategie aan vooraf. Door mijn marktkennis en de kennis van mijn collega’s kan ik uw huis optimaal in de markt zetten. Zodat de juiste koper zich aanbiedt en we uw huis met het hoogst haalbare rendement verkopen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kenner van de Oude Pijp

Denny is geboren in de Oude Pijp en kent de buurt als geen ander. Denny: “Ik vind het altijd weer een hele eer om nieuwe bewoners te verwelkomen in deze fantastische buurt. Als nieuwkomer raak je snel vertrouwd in het Amsterdamse “Quartier Latin” met al z’n gezelligheid en leuke tentjes. Ik help dan ook graag bij de zoektocht naar een buitenkansje. Bij de verkoop van een woning in de Oude Pijp weet ik het huis precies op de juiste manier te presenteren.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

RE/MAX Service

"RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en blijft groeien. Het succes van RE/MAX zit 'm in de combinatie van een gedegen organisatie en zelfstandige makelaars. Daardoor kunnen de makelaars ook hun eigen netwerk en kennis inbrengen naast de expertise van het lokale kantoor. Deze win-win situatie maakt RE/MAX de beste in de markt. Daarnaast geeft de persoonlijke aandacht en net dat extra stukje wat wij doen, een ervaring waar je als klant alleen maar van kan dromen."

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Maak een afspraak

Denny Peneux

Neem contact op met Denny Peneux voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven