Scroll naar inhoud
English?

Dikran Bostanci

Makelaar voor Amsterdam Osdorp, Geuzenveld en Slotervaart

Bel of WhatsApp 0654922223 of e-mail naar dikranbostanci@remax.nl

Dikran Bostanci is onze gespecialiseerde makelaar voor de Amsterdamse wijken Osdorp, Geuzenveld en Slotervaart. Als inwoner van Osdorp weet hij als geen ander de leukste plekken om te wonen en recreëren. In alle ruimte, met de dynamiek van het Amsterdamse centrum om de hoek. 

Ideale buurtmakelaar

Dikran Bostanci is 33 jaar en RE/MAX makelaar in Amsterdam. Dikran: “Ik ben opgegroeid in Huizen en in 2004 ben ik verhuisd naar Amsterdam, waar ik heb gewoond in de wijken Slotermeer en Sloten en momenteel ben ik woonachtig in het levendige Osdorp. Als wijkmakelaar in Osdorp ben ik hier dan ook dagelijks te vinden en heb ik veel contact met de bewoners en ondernemers uit de buurt. Door mijn lokale kennis ben ik voor u de ideale buurtmakelaar.”

Nummer één in makelaardij 

“Na een carrière bij een vastgoedbelegger als vastgoedmanager heb ik besloten om bij RE/MAX als zelfstandige makelaar aan de slag te gaan. RE/MAX is wereldwijd de nummer één in de makelaardij waar meer dan 130.000 makelaars zijn aangesloten in bijna 100 landen en nauw samenwerken met elkaar. In Nederland werken er ruim 100 zelfstandige makelaars onder de RE/MAX naam. Ik vind het heel mooi om daar één van te zijn.”

Expats via internationaal netwerk

Het uitgebreide internationale netwerk zorgt ervoor dat de woningen die bij RE/MAX verkocht worden, behalve nationaal ook internationale belangstelling krijgen. Dikran: “Dit zie ik vooral terug in de groeiende markt van Expats. Veel Expats zoeken hun woning via de RE/MAX site en op deze manier komen zij in contact met mij. Met mijn kennis en ervaring in de Amsterdamse woningmarkt help ik ze bij het aankopen van hun woning.”

Kennis over de wijk

Dikran is onze wijkspecialist voor Osdorp, Geuzenveld en Slotervaart. Dit zijn de buurten waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Dikran Bostanci 

Maak een afspraak

Bent u van plan om een woning te verkopen, aankopen, verhuren of heeft u interesse in beleggen in een woning of kent u iemand die wil verhuizen? Neem dan contact op met Dikran Bostanci. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-54922223 of e-mail naar dikranbostanci@remax.nl

Mijn woningaanbod

Naar boven