Top geregeld en ook een snelle verkoop.

Meer beoordelingen
Verder lezen
Makelaar Hubert Lut

Makelaar Hubert Lut

Expertise: De sociale makelaar voor Amsterdam en omstreken

Bel of WhatsApp 06-47830263 of e-mail naar hubertlut@makelaarsvan.nl

Onze makelaar Hubert Lut woont al meer dan 50 jaar in Amsterdam, waarvan 25 jaar in Amsterdam-Noord. Bovendien heeft hij in en rond Amsterdam op meer dan 30 plekken gewoond. Dus behalve in Amsterdam-Noord is hij actief in heel Amsterdam en omstreken. Door zijn brede ervaring en sociale instelling, aangevuld met zijn vastgoedexpertise kan hij een optimale service bieden voor de koop, verkoop, verhuur of aanhuur van uw woning in en rond Amsterdam. Maak kennis met Hubert Lut, de sociale makelaar van Amsterdam en omstreken.

Huizenkennis en mensenkennis

Hubert is in de zeventig jaar en zijn eerste baan in Amsterdam was maatschappelijk werker. Gedurende zijn hele werkzame leven stond het helpen van de medemens altijd centraal. Daarnaast heeft hij in de afgelopen 50 jaar voor zichzelf veel woningen gekocht, verbouwd en verkocht. Ook heeft hij woningen gehuurd en verhuurd. Door deze ervaring heeft Hubert veel bouwkundige kennis en kent hij alle buurten van Amsterdam. Hubert is makelaar geworden om mensen te helpen. Bij het bepalen van de courtage zal hij dan ook rekening houden met de financiële omstandigheden van de klant. Zijn technische, juridische en financiële kennis zal hij volledig inzetten om mensen te ontzorgen.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Gespecialiseerd in het helpen van senioren

Hubert: “Als de sociale makelaar voor Amsterdam en omstreken help ik zowel bij aankoop als verkoop. Het gaat mij niet alleen om het verkopen en aankopen van woningen. Ik vind het vooral belangrijk om mensen te helpen met het nemen van de volgende stap in hun leven. Vanwege mijn leeftijd voel ik veel verwantschap met senioren en wordt ik door ouderen veel verkozen om hen te helpen. Vaak heeft de aankoop of verkoop van een huis te maken met persoonlijke zaken zoals scheiding, overlijden en leeftijd. Ik help dan bij de overgang naar de nieuwe levensfase in een nieuwe woning. Ik neem alle zorgen uit handen en help bij het maken van de juiste keuzes om de nieuwe stap succesvol te kunnen nemen.”

Lees verder

Waarom je veel profijt hebt van een aankoopmakelaar

Veel mensen zoeken zelf op Funda en meestal alleen op prijs. Als je Hubert vraagt om je te helpen met zoeken, zowel om te kopen als te huren en belangrijker nog het verkrijgen van een nieuwe woning, dan start hij eerst met een uitgebreide intake, zodat hij weet waarnaar je op zoek bent. Hiermee gaat hij aan de slag met diverse bronnen, zoals aanbod van woningen die nog niet op Funda zijn geplaatst. Voordat hij de woning met je communiceert beoordeelt hij die op alle financiële, inhoudelijk en technische aspecten. Hij doet de onderhandelingen voor je, zorgt voor de taxatie, bouwkundige keuring en controle van alle documenten. Kortom je wordt door Hubert volledig ontzorgd, zodat jij je kan concentreren of dit voor jouw de passende woning is.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Huis kopen met sterke onderhandeling

Hubert: “Voor het kopen van een huis in Amsterdam kunnen mijn klanten rekenen op mijn complete aankoopservice. Daarbij koppel ik doortastendheid in het onderhandelen aan flair in begeleiding. Die combinatie maakt mij een expert in het aankoopproces. Een hoge mate van empathie zit in mijn bloed. En dat zet ik graag in voor mijn klanten.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Samen hoogste rendement

“Van nature heb ik een no-nonsense aanpak. Ik ben een ondernemer die gaat voor de volle 100%. Niet opgeven en pas stoppen als de klant tevreden is. Dat past goed bij de visie van Makelaars van Amsterdam waar zelfstandig ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Ons kantoor wil de traditionele manier van de makelaardij veranderen. Dat betekent dat we als zelfstandige makelaars samen met klanten de strategie bepalen en samen het hoogste rendement halen. Daarbij heb je altijd met één makelaar te maken die je door het hele proces van aankoop en verkoop helpt.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Expertise in vastgoed

“Wat voor mij begon als pensioeninvestering - door meerdere panden in Amsterdam aan te kopen, te verkopen, te verbouwen en te verhuren – bleek een goede basis te zijn voor een vervolg in vastgoed. In eerste instantie heb ik deze kennis en ervaring ingezet om mensen uit mijn privé netwerk te helpen. Dit was de start van mijn interesse in de koop en verkoop, verhuur en aanhuur van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Mijn passie voor ‘de woningmakelaardij’ kreeg een boost en ik heb me aangesloten bij Makelaars van Amsterdam. Vooral het persoonlijke contact sprak mij aan. Ik volg nog steeds verschillende opleidingen om mijzelf nog bekwamer te maken in vastgoed en om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen. Mijn voldoening haal ik dan ook uit het begeleiden en ondersteunen van mensen bij het kopen en verkopen van hun woning. Verder heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van ouderen die willen verhuizen.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Maak een afspraak

Hubert Lut

Neem contact op met Hubert Lut voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • Gratis waardebepaling

    U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling
    Gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven