Makelaar Saskia Dannarag

Makelaar Saskia Dannarag

Expertise: IJburg

Bel of WhatsApp 06-18096784 of e-mail naar saskiadannarag@remaxpro.nl

Saskia Dannarag is als makelaar actief in heel Amsterdam en heeft extra affiniteit met wonen aan het IJ. Met haar 20 jaar ervaring als binnenhuisarchitect heeft ze een goed oog voor ‘pareltjes’ en laat ze woningen maximaal tot hun recht komen. Haar gedreven service en groot inlevingsvermogen bieden zowel kopers als verkopers de zekerheid van een optimale bemiddeling. De emotionele kant van aankoop en verkoop weet zij als geen ander in zakelijke banen te leiden.

Kansen van woningen tonen

Ruim 20 jaar heeft Saskia als binnenhuisarchitect meegewerkt in een team van vakmensen. Samen hebben ze op het eerste gezicht kansloze woningen omgebouwd tot pareltjes. Saskia: “Het is heel leuk om 'hidden gems' te vinden. Daar kun je echt een groot verschil mee maken. Tijdens mijn werk als binnenhuisarchitect heb ik geleerd om kansen van woningen in te zien. De volgende stap op mijn ladder was de makelaardij. Ik heb heel veel ervaring met woningen opgedaan en ik heb ook veel architectonische kennis. Die expertise zet ik graag in voor mijn klanten. Ik kan ze helpen om de woning vanuit een ander perspectief te bekijken. Met een snelle schets laat ik zien dat je al met een paar eenvoudige aanpassingen een heel ander huis hebt. Vaak gaat er dan een wereld voor hen open. Dat is niet alleen waardevol voor aankopende klanten maar ook voor verkopende klanten. Want met een paar wijzigingen in het interieur kan een woning al stukken aantrekkelijker worden.”

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Kenner van IJburg

Saskia is actief in heel Amsterdam en heeft extra affiniteit met wonen aan het IJ. Saskia: “De dynamiek van opkomende buurten als de IJ-oevers vind ik fascinerend. Er kan nog van alles, in schril contrast met de woningmarkt van de rest van Amsterdam. IJburg is een Vinex locatie in het IJmeer met een grote diversiteit in wonen en werken. Met een redelijk budget en een beetje fantasie kun je er heel leuk wonen. Deze stadswijk heeft zo z’n eigen kansen. De zelfbouwkavels zijn absoluut uniek, nergens in Amsterdam zijn er zoveel door bewoners zelf gebouwde woningen en appartementen als in IJburg. Dat geeft de buurt z’n inmiddels beroemde architectonische variatie.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Emotie in goede banen

“Vooral het menselijke aspect van mijn vak vind ik mooi. Je bent bezig met een van de belangrijkste bezittingen die een mens heeft: de woning, het dak boven je hoofd. Daar komt ook veel emotie bij kijken die ik in goede banen leidt. Met een nuchtere blik wijs ik op gebreken bij aankoop en een kansrijke aanpak bij verkoop. Ik ben goed op de hoogte van prijsontwikkelingen op de Amsterdamse huizenmarkt en bewaar de rust gedurende het hele proces. Zodat mijn klanten volledig zijn ontzorgd en zeker zijn van een goede en eerlijke aankoop of verkoop."

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Huis kopen in Amsterdam

“Bij het kopen van een huis komt heel veel kijken. En dat begint met een goed gesprek waarin ik alle wensen en eisen van kopers te weten kom. Daarna ontzorg ik mijn klanten in het hele aankoopproces. Ik stel ideale woningen voor en toon de mogelijkheden die woningen te bieden hebben al zou je die niet op het eerste gezicht zien. Ik begeleid klanten in het hypotheektraject, taxatie en de gang naar de notaris. En ik zorg voor een sterke onderhandeling om tot een reële prijs te komen. Uiteindelijk gaat het erom dat ze zich volledig kunnen focussen op het vinden van hun droomhuis. Een plek waar je je echt thuis voelt.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Huis verkopen in Amsterdam

“Bij de verkoop van de woning komt mijn ervaring als binnenhuisarchitect goed van pas. Met enkele eenvoudige aanpassingen kan ik de woning optimaal tot z’n recht laten komen. De aantrekkelijkheid gaat aanzienlijk omhoog als je bepaalde delen goed uitlicht en wat kleur aanbrengt aan het interieur. Een betere presentatie leidt al snel tot een snellere verkoop en een hogere vraagprijs. De woning zet ik ook breed in de markt waarbij ik gebruik maak van moderne technieken en een groot bereik via mijn netwerk en onze digitale kanalen. In een sterke onderhandeling zorg ik er vervolgens voor dat ik het maximale uit de verkoop haal.”

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Aankoop en verkoop in één

“In deze verkopersmarkt is het gebruikelijk om eerst te kopen voordat je verkoopt. Het kan immers vrij lang duren voordat u het ideale huis hebt gevonden omdat het aanbod op dit moment beperkt is en er veel kapers op de kunst zijn. Om dit traject zo soepel mogelijk te laten verlopen bied ik een combinatie aan van aankoop en verkoop. Zodat de verkoop van de huidige woning naadloos aansluit op de bewoning van het nieuwe huis. Ik leg alle mogelijkheden duidelijk uit. In goed overleg komen we tot een realistische biedingsstrategie bij aankoop en de hoogste prijs in de kortste tijd bij verkoop. Huisverkopers zijn dan in één keer klaar voor hun nieuwe woonavontuur."

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Klant staat centraal

Saskia: “Bij RE/MAX zijn wij ‘niet pandgericht, maar klantgericht’. Zo zie ik mijn service beslist. In mijn persoonlijke aanpak luister ik goed naar de wensen van mijn klanten en probeer ook te achterhalen wat niet in eerste instantie gezegd wordt. Pas als ik precies weet wat mijn klanten willen, ga ik aan de slag. Mijn grootste drive is mensen te mogen helpen aan een nieuwe woning. Ik sta dan ook altijd klaar en denk graag mee over de mogelijkheden die een woning te bieden heeft. Als er vragen zijn kunnen klanten me ook ‘s avonds en in het weekend bereiken.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Team van vakmensen

“Bij RE/MAX helpen we onze klanten van A tot Z. Van het eerste, oriënterende gesprek tot sleuteloverdracht hebben onze klanten te maken met dezelfde makelaar. Wereldwijd werken wij met meer dan 140.000 zelfstandige makelaars. Daarmee kunnen we ook internationale klanten goed bedienen. Lokaal werk ik met de besten op het gebied van notariaat, hypotheken, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Elk facet van het aan- en verkoopproces heeft mijn volle aandacht. Ook na de transactie. Vanuit mijn werk als binnenhuisarchitect heb ik een groot team van vakmensen zoals aannemers, loodgieters, klussers, stukadoors en elektriciens om uw woning helemaal naar uw hand te zetten.”

Maak een afspraak voor meer informatie
 • WOZ-waarde 2022

  11 Maart 2022
  De gemeente Amsterdam laat u binnenkort weten wat de WOZ-waarde van uw woning is. Klopt deze wel? Onze makelaar Saskia Dannarag legt uit hoe u de WOZ-waarde kunt controleren en hoe u zelfs uw OZB-aanslag kunt verlagen.
  WOZ-waarde 2022

Maak een afspraak

Saskia Dannarag

Neem contact op met Saskia Dannarag voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

 • Gratis waardebepaling

  U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

  Ik wil een gratis waardebepaling
  Gratis waardebepaling

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven