De makelaar heeft echt de tijd voor ons genomen

Meer beoordelingen
Verder lezen
9.3
Makelaar Marco Loureiro

Makelaar Marco Loureiro

Expertise: De Baarsjes

Bel of WhatsApp 06-18627798 of e-mail naar marcoloureiro@remax.nl

Marco Loureiro is onze gespecialiseerde makelaar voor De Baarsjes. Hij is er geboren en getogen en kent de buurt door en door. Met zijn grote kennis van de buurt en de ontwikkeling van de lokale huizenmarkt weet hij het maximale te halen uit aankoop en verkoop.

Dynamische ontwikkeling

De afgelopen jaren heeft De Baarsjes een dynamische ontwikkeling gemaakt. Marco: “Ik woon hier en heb zelf de buurt enorm zien veranderen. Het is van een ‘mindere’ wijk uitgegroeid tot een zeer populaire plek. Er zijn veel huurwoningen te koop aangeboden wat de samenstelling van de buurt heeft veranderd. Je ziet er nu steeds meer jonge gezinnen, ondernemers en tweeverdieners. Met de toestroom van nieuwe bewoners kwamen er ook leuke restaurantjes en barretjes. Voor winkels kun je naar de Kinkerstraat en dichter in de buurt zijn er volop bijzondere zaakjes. De Baarsjes is nu hip geworden. Heel erg in trek en er zijn nog volop kansen om hier fijn te wonen.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Welkom in de buurt

“Het is altijd leuk om mensen enthousiast te maken over De Baarsjes. Ik heet ze echt welkom in mijn buurt. Er valt nog zoveel te ontdekken. Ik kom nog regelmatig klanten tegen en dan hoor ik tekens weer dat ze nog vaak aangenaam verrast worden. Vooral de ligging is ideaal. Je bent dicht bij het centrum en uitvalswegen naar buiten de stad. En dat we voor Amsterdamse begrippen nog redelijk betaalbare woningen hebben speelt ook een rol.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Dicht op de markt

Omdat Marco zelf in De Baarsjes woont en de huizenmarkt op de voet volgt weet hij als geen ander het maximale uit de verkoop te halen. Hij zorgt ervoor dat de woning optimaal wordt gepresenteerd en dat bezichtigingen op gewenste momenten plaatsvinden. Maar ook voor aankoop zit Marco dicht op de markt. Als een huis in De Baarsjes in de verkoop gaat, is Marco een van de eersten die het weet.

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Kennis over de wijk

Marco is onze wijkspecialist voor De Baarsjes. Dit is de buurt waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Maak een afspraak voor een Gratis Waardebepaling
  • Huis verkopen promotieplan

    23 April 2021
    Het verkopen van woningen vraagt in deze bijzondere tijd om bijzondere oplossingen. Want in de huidige woningmarkt oriënteren kopers zich voornamelijk nog via internet. En daar is een andere manier van presenteren voor nodig. Onze makelaar Marco Loureiro legt uit hoe hij online potentiële kopers interesseert voor uw woning.
    Huis verkopen promotieplan

Maak een afspraak

Marco Loureiro

Neem contact op met Marco Loureiro voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

  • U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

    Ik wil een gratis waardebepaling

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven