Scroll naar inhoud
Contact

Marco Loureiro

Makelaar voor De Baarsjes

Bel of WhatsApp 06-18627798 of e-mail naar marcoloureiro@remax.nl

Marco Loureiro is onze gespecialiseerde makelaar voor De Baarsjes. Hij is er geboren en getogen en kent de buurt door en door. Met zijn grote kennis van de buurt en de ontwikkeling van de lokale huizenmarkt weet hij het maximale te halen uit aankoop en verkoop.

Dynamische ontwikkeling

De afgelopen jaren heeft De Baarsjes een dynamische ontwikkeling gemaakt. Marco: “Ik woon hier en heb zelf de buurt enorm zien veranderen. Het is van een ‘mindere’ wijk doorgegroeid naar een zeer populaire plek. Er zijn veel huurwoningen te koop aangeboden wat de samenstelling van de buurt heeft verandert. Je ziet nu steeds meer jonge gezinnen, ondernemers en tweeverdieners. Met de toestroom van nieuwe bewoners kwamen er ook leuke restaurantjes en barretjes. Voor winkels kun je naar de Kinkerstraat en in de buurt zijn er volop bijzondere zaakjes. De Baarsjes is nu hip geworden. Heel erg in trek en er zijn nog volop kansen om hier leuk te wonen.”

Welkom in de buurt

“Het is altijd leuk om mensen enthousiast te maken over De Baarsjes. Ik heet ze echt welkom in mijn buurt. Er valt nog zoveel te ontdekken. Ik kom nog regelmatig klanten tegen en dan hoor ik tekens weer dat ze nog vaak aangenaam verrast worden. Vooral de ligging is ideaal. Je bent dicht bij het centrum en uitvalswegen naar buiten de stad. En dat we voor Amsterdamse begrippen nog redelijk betaalbare woningen hebben speelt ook een rol.”

Dicht op de markt

Omdat Marco in De Baarsjes woont en de huizenmarkt op de voet volgt weet hij als geen ander het maximale uit de verkoop te halen. Hij zorgt ervoor dat de woning optimaal wordt gepresenteerd en dat bezichtigingen op gewenste momenten plaatsvinden. Maar ook voor aankoop zit Marco dicht op de markt. Als een huis in De Baarsjes in de verkoop gaat, is Marco een van de eersten die het weet.

Kennis over de wijk

Marco is onze wijkspecialist voor De Baarsjes. Dit is de buurt waarmee hij extra affiniteit heeft en waarover hij zijn kennis met klanten en onze andere makelaars deelt. Door deze wisselwerking kunnen we onderling informatie uitwisselen over alle 99 buurtcombinaties in Amsterdam. Zo houden we het aantal verhuisbewegingen bij en het actuele woningaanbod, gemiddelde huizenprijzen, gebiedsontwikkeling, relevante demografische informatie maar ook hotspots in de wijk, buurtcentra, scholen en ondernemingen die bovengemiddeld staan aangeschreven.

Uw wijkmakelaar

Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van Marco Loureiro.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in De Baarsjes verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Marco Loureiro. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-18627798 of e-mail naar marcoloureiro@remax.nl

Mijn woningaanbod

Naar boven