Wonen buiten Amsterdam

Ontdek de voordelen van onze aankoop- en verkoopcombinatie

Door hoge huizenprijzen en de groeiende mogelijkheden om thuis te werken, kiezen steeds meer Amsterdammers voor een leven buiten de stad. Wij helpen daar graag bij. Speciaal voor deze trek uit de grote stad hebben wij de dienst ‘Wonen buiten Amsterdam’ ontwikkeld. Daarmee bieden wij een combideal voor de aankoop van een woning buiten Amsterdam en de verkoop van uw woning binnen de stadsgrenzen van Amsterdam. Zodat uw overgang naar uw ideale woning vlekkeloos verloopt.

Landelijk netwerk

Ons kantoor werkt nauw samen met kantoren binnen ons landelijke netwerk. Daarmee bent u altijd verzekerd van lokale expertise en de gedreven service die u van ons bent gewend. Samen met een van onze makelaars oriënteert u zich op de straat, dorp of gemeente waar u wilt wonen en welke wensen en eisen u stelt aan de woning. Vervolgens nemen onze aankoopspecialisten contact op met de lokale kantoren om uw zoekopdracht voor te leggen en u als huizenjager te introduceren. Met flyers en een gerichte online marketingcampagne zetten wij uw zoekopdracht uit in het postcodegebied van uw keuze. In het woonwensgesprek met uw makelaar ontdekt u alle vestigingsmogelijkheden, het plaatselijke woningaanbod en biedingsstrategieën.

Aankoop buiten Amsterdam

We zien dat steeds meer Amsterdammers hun stedelijke levensstijl inruilen voor buitenwijken, voorsteden of zelfs het platteland. Wij raden in dat geval aan om eerst de beoogde woning aan te kopen voordat we uw Amsterdamse woning in de verkoop zetten. Daarvoor voeren we eerst een gratis waardebepaling uit zodat u weet met welk budget u kunt rekenen voor de koop van uw nieuwe woning. Heeft u al een hypotheekcertificaat? Hierdoor heeft de verkoper van uw droomwoning meer zekerheid dat u de hypotheek rond krijgt. Zo weten wij en de verkoper van uw droomhuis waar we aan toe zijn. Een aankoopspecialist begeleidt u gedurende het hele aankooptraject. Van oriëntatie, maximale berekening, hypotheekcertificaat, zoekopdracht publicatie, biedingsstrategie tot en met het tekenen bij de notaris.

Verkoop binnen Amsterdam

Tijdens het aankoopproces zetten wij uw Amsterdamse woning in de Voorverkoop of Stille Verkoop. Via andere makelaarskantoren kunnen kandidaat kopers hun interesse tonen en eventueel een optie nemen op aankoop (bezichtigingswens) wanneer uw woning definitief in de verkoop gaat. In uitzonderlijke gevallen wordt uw woning al in de ‘stille verkoop’ verkocht. Meestal kiezen we ervoor om na de aankoop ons succesvolle verkoopplan op te starten. In 8 stappen zorgen we ervoor dat uw woning de breedst mogelijk belangstelling krijgt. We stellen een uitgebreid woningpromotieplan voor u op die samen met de juiste prijs en effectieve verkoopstrategie zorgen voor een spoedige verkoop. Binnen de kortste tijd wordt de woning dan voor de hoogst mogelijke prijs verkocht.

Combideal voordeel

Behalve een soepele overgang naar uw nieuwe woning door samenwerken met makelaars in de regio, biedt onze combideal ook een financieel voordeel. Omdat wij zowel de aankoop als verkoop van uw woning verzorgen, ontvangt u van ons een interessante aanbieding met een scherp vast bedrag in plaats van een percentage van de koopsom. Daarmee bespaart u aanzienlijk in vergelijking met een losse aan- en verkoop en slaan we twee vliegen in een klap. Ontdek ook de voordelen van onze aankoop- en verkoopcombinatie.

Nieuwbouwprojecten

Onze makelaars zijn professionals met kennis van zaken, ook voor nieuwbouw. Wij hebben het hele proces van het zoeken, vinden en kopen van nieuwbouwwoningen voor u vereenvoudigd. U blijft via de projectnieuwsbrief op de hoogte van ons nieuwste aanbod in de regio en updates van projecten waarin u geïnteresseerd bent. Ook vindt u op onze projectenpagina de laatste stand van zaken met betrekking tot de verkoop van onze nieuwbouwwoningen. Hier zie je ook welke woningen er nog beschikbaar zijn binnen een project.

Zelf een huis bouwen

Een eigen huis bouwen is een lang en complex proces maar vaak ook een droom voor veel mensen. Zelf bouwen heeft als groot voordeel dat u als opdrachtgever uw eigen woonwensen kunt (laten) vormgeven. Wij hebben een groot netwerk van professionals en kunnen u ook de weg wijzen bij het ontwerpen en bouwen van uw toekomstige woning. Een vrijblijvend Huizenjacht Adviesgesprek kan er ook toe leiden dat deze droom werkelijkheid wordt. We introduceren u graag als uw vertrouwde adviseur bij een architect, bouwbedrijf of aannemer die u nodig heeft voor het uitwerken van uw bouwplan.

Lees ook:
Steeds meer millennials kiezen voor wonen buiten Amsterdam

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze dienst Wonen buiten Amsterdam? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze gecombineerde dienst voor de aankoop van uw woning buiten Amsterdam en verkoop van uw woning binnen Amsterdam

Naar boven