Makelaar Raffy Ukon

Makelaar Raffy Ukon

Expertise: aankoopbemiddeling, online marketing 

Bel 020-3331110 of e-mail naar: raffyukon@remaxpro.nl

Onze makelaar Raffy Ukon is een echte ondernemer in de dop. Hij is een gedreven lid van ons team en draagt graag zijn steentje bij aan het gelukkig maken van onze klanten. Met zijn passie voor het verkopen en aankopen van huizen helpt hij om het maximale resultaat te halen uit elke transactie. Als team regelen wij alles van A tot Z!

Bouwen aan een vertrouwensband

Raffy: “Ik hou van authentieke mensen en vind dat expertise moet blijken uit je daden, niet uit je woorden. Daarom laat ik mijn klanten zien wat ze aan me hebben en wat ze van me kunnen verwachten. In een open, transparante relatie bouw ik een vertrouwensband op waarin afspraken voor mij heilig zijn. Kennis, oprechtheid en enthousiasme maken mij een goede makelaar."

Bereikbaar en flexibel

Raffy: “In 2020, ben ik voor Ton Coffeng en Hans Koppes gaan werken. De eerste maanden als assistent, nu werken we samen als team. Ik ben altijd goed bereikbaar want juist buiten kantoortijden om en in het weekend zijn onze klanten bezig met hun verhuisplannen en dan sta ik hen graag bij. Dat vereist een flexibele houding om het maximale resultaat voor mijn klanten te behalen.”

Specialist in aankoopbemiddeling

Binnen het team is Raffy de aankoopspecialist. Hij gaat mee op huizenjacht en adviseert bij alle zaken die daarbij komen kijken. raffy: "U moet namelijk in korte tijd veel belangrijke en vaak emotionele beslissingen nemen. Er komen vragen op u af over onder andere de vraagprijs. Hoe reëel is die? Wat zijn de juridische haken en ogen bij het kopen van een huis? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Wat is uw onderzoeksplicht? Wat betekenen VVE, KK en VON? Bij welke notaris gaat u de koopakte tekenen? Ik help potentiële kopers in alle stappen van het aankooptraject."

Frisse kijk op het makelaarschap

Raffy is een verrijking voor de Makelaars van Amsterdam. Met zijn frisse blik is hij altijd op zoek naar innovatieve verkoopmethodes, alternatieven en trends op het gebied van makelen in onroerend goed. Met zijn unieke online marketingaanpak als vlogger maakt hij gebruik van influencer marketing en is uw grootste bezit daarom bij Raffy in goede handen.

Realistisch

Raffy is een nuchtere, meedenkende makelaar in opleiding. Raffy: “Ik vind het belangrijk dat mensen weten waar zij aan toe zijn. Eerlijkheid staat bij mij voorop. Vanuit een realistisch beeld kan ik voldoen aan de verwachtingen en kunnen we samen ons doel bereiken. Daarom zal ik altijd een eerlijk advies geven, waar ik 100% achter sta.”

Maximale ontzorging

“Ons team werkt nauw samen met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Organisatie en structuur

"Ik heb mij aangesloten bij de Makelaars van Amsterdam omdat RE/MAX wereldwijd de grootste organisatie is in de vastgoedwereld. Doordat ik aangesloten ben bij RE/MAX ben ik uw lokale makelaar met een wereldwijd netwerk. Ik ben uw schakel tussen de aan- en verkopende partij en zorg voor structuur en helderheid tijdens dit proces. Ik denk altijd in mogelijkheden en oplossingen en voeg de daad bij het woord. Zo ben ik graag de fundering waar u op kunt bouwen."

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Amsterdam verkopen of een huis in Amsterdam kopen? Neem dan contact op met Raffy Ukon. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel 020-3331110 of e-mail naar: raffyukon@remaxpro.nl

Mijn woningaanbod

Eén van mijn verkochte woningen

Naar boven